Moderator: Estraven
Reachel_Nikols pisze:Witam!Proszę , pomóżcie,dzisiaj rano , moja 4 miesięczna kotka zaczęła strasznie miauczeć.Później zaczęła zwijać się w literę "u" tak brzuszek do dołu i przebiera łapkami,cały czas miaucząc.Gdy się ją weźmie na ręce to prostuje nóżki...cały czas chodzi i się ociera,widocznie przynosi jej to ulgę.Przez cały dzień tak się zachowuje,brzuszek cały czas do dołu :/ nie wiem co robić, bo żadna klinika weterynaryjna nie jest otwarta jutro ,ani przez święta ,dlatego proszę Was o pomoc,co to może być?
Sylwka pisze:Reachel_Nikols pisze:Witam!Proszę , pomóżcie,dzisiaj rano , moja 4 miesięczna kotka zaczęła strasznie miauczeć.Później zaczęła zwijać się w literę "u" tak brzuszek do dołu i przebiera łapkami,cały czas miaucząc.Gdy się ją weźmie na ręce to prostuje nóżki...cały czas chodzi i się ociera,widocznie przynosi jej to ulgę.Przez cały dzień tak się zachowuje,brzuszek cały czas do dołu :/ nie wiem co robić, bo żadna klinika weterynaryjna nie jest otwarta jutro ,ani przez święta ,dlatego proszę Was o pomoc,co to może być?
To co opisujesz wygląda na rujkę. Zdarza się to niestety już takim malcom. Czy dotknięta u nasady ogona wypina pupę i odchyla ogon?
Reachel_Nikols pisze:1)czy na pewno ,tak mały kotek ,może mieć rujkę?
2)kiedy ją wysterylizować?słyszałam,że powinno się to robić koło 6 miesiąca , a ona ma 4!można już teraz czy nie bardzo?
, teraz bedzie Ci spiewac i probowac uciekac,wiec cierpliwosci i wytrwalosci 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości