Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 22:26 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No z tym trzeba uważać. Ja w zeszłym roku jak ubierałam choinkę to zamknęłam się ze wszystkim w pokoju sama, żeby dziewczyny się nie dorwały. W tym roku pewnie też tak zrobię. A choinkę stawiam na komodzie, tak, że nie mają swobodnego dostępu do niej i na noc pokój jest zamykany. Pepsi niestety jest bardzo chętna do gryzienia choinki, łańcuchów i lampek :roll:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Sob gru 19, 2009 0:05 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No wiem Nanetko, ale upilnować Gagunię to wyższa szkoła jazdy :(. Ona wszystko musi wpychać do tego swojego ślicznego pyszczka :twisted: .

Kurczę, trochę się martwię, bo wczoraj zrobiła mi okropnie śmierdzącą i luźną kupę po raz 1-y w życiu. Mam tylko nadzieję, że nic jej w żołądeczku nie zostało :(.

A poza tym, dziewczyny aż się palą by wyjść na balkon na ten mróz! 8O.
Gdy tylko uchylę drzwi, od razu obie wpychają swoje pyszczki i chcą wyjść pobawić się śniegiem :roll: . Gdy je wyganiam, są bardzo nieszczęśliwe, że nie mogą się ślizgać po śniegu, który mi leży na balkonie :roll: . Gagunia jak się raz dorwała do śniego, to tak się cieszyła, ze zgarniała go łapeńkami na kupki :lol: . Oczywiście od razu położyłam kres tej fajnej zabawie :roll: .
Ech, nie doceniają moje malutkie tego co mają :twisted: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Nie gru 20, 2009 0:02 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:No wiem Nanetko, ale upilnować Gagunię to wyższa szkoła jazdy :(. Ona wszystko musi wpychać do tego swojego ślicznego pyszczka :twisted: .

To tak jak moja Pepsi niestety :roll: Wiem, jak ciężko upilnować takie gibkie stworzonko :wink:

Ulla pisze:A poza tym, dziewczyny aż się palą by wyjść na balkon na ten mróz! 8O.
Gdy tylko uchylę drzwi, od razu obie wpychają swoje pyszczki i chcą wyjść pobawić się śniegiem :roll: . Gdy je wyganiam, są bardzo nieszczęśliwe, że nie mogą się ślizgać po śniegu, który mi leży na balkonie :roll: . Gagunia jak się raz dorwała do śniego, to tak się cieszyła, ze zgarniała go łapeńkami na kupki :lol: . Oczywiście od razu położyłam kres tej fajnej zabawie :roll: .
Ech, nie doceniają moje malutkie tego co mają :twisted: .

Poważnie? 8O :strach: Moje wprost przeciwnie :D Wczoraj otworzyliśmy balkon żeby przewietrzyć, a dziewczyny ani drgnęły :lol: Zwykle gnały na balkon "po trupach" a wczoraj jak poczuły temperaturę z zewnątrz to stwierdziły, że wolą doopki grzać w domowych pieleszach :D

nanetka

Post » Nie gru 20, 2009 10:39 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

A dzisiaj - jeszcze więcej śniegu 8O Sisi siedzi na oknie i wgapia się w ten dziwny świat za szybą...
Ech, mogłyby się już te mroziska wstrętne skończyć :?
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie gru 20, 2009 13:26 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Jeszcze do Świąt niech potrzyma :D Bo Święta bez śniegu dla mnie są takie szare... Ale po Świętach już może sobie zima pójść :twisted: U mnie Pepsi przede wszystkim przesiaduje na parapecie i podziwia świat za oknem :D :love:

nanetka

Post » Nie gru 20, 2009 15:46 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

A ja chcę, żeby ta zima już sobie poszła! :twisted: :placz: .
To zimno jest koszmarne i doprowadza mnie do rozpaczy! :twisted:
Moje malutkie natomiast uwielbiają śnieg i to zimno im nie przeszkadza, bo naprawdę aż się rwą, by wyjść na balkon i pobawić się w ślizganie :roll:. I są chyba zauroczone zimą, bo tkwią w oknie z noskami przy szybie i obserwują padający śnieg i biały świat :D.

Grzeją kudłate doopinki w domku, to i zima im się podoba :roll: :lol: .

My już powolutku pakujemy się do wyjazdu na Święta. Pewnie pojedziemy we wtorek rano, bo jakoś te obecne warunki mnie odstraszają, a od wtorku ma być już odwilż. Mam nadzieję, że Gagunia nie zgotuje mi takich horrorów jak w wakacje i nie będzie chciała uciekać w wielki świat :roll: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie gru 20, 2009 20:47 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No to Ulla życzymy Tobie, dziewczynkom i całej Twojej rodzinie spokojnych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia! :s4:

I nie zapomnij pogadać z Gagunią o północy w Wigilię :wink: Może dogadacie się w sprawie tego sikania :mrgreen:

nanetka

Post » Wto gru 22, 2009 14:24 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Brygada ER się wita i dołącza do życzeń :s2:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 23, 2009 11:39 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Zdrowych i spokojnych Świąt, Cioteczki! :lol: I ciepłych - to dla Ulli :wink:

Arsnova

Post » Śro gru 23, 2009 22:49 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Obrazek Obrazek

Wesołych Świat Bożego Narodzenia pełnych miłości i refleksji w oderwaniu od zgiełku codzienności oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2010 aby był on jeszcze bogatszy w miłe wydarzenia oraz zawodowe i osobiste sukcesy!

Wszystkim Cioteczkom życzy Ula, Niuniunia i Gagunia :)
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw gru 24, 2009 9:04 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Z całego serca życzę Tobie i Twoim bliskim ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
a Nowy 2010 Rok niech przyniesie Wam spełnienie marzeń i niech obfituje tylko w radości i sukcesy.
Ania z rodziną
Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw gru 24, 2009 14:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Obrazek

Erin

Post » Sob gru 26, 2009 9:38 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witajcie Kochani!
Jak Święta mijają, brzuszki OK?

Erin

Post » Wto gru 29, 2009 15:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

puk puk, jest tam kto? :)

Arsnova

Post » Wto gru 29, 2009 18:54 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No to odmeldowujemy się poświątecznie :D.
Kotki były bardzo grzeczne i nie sprawiały żadnych kłopotów, maleństwa kochane :1luvu: .
Do dziś.... :twisted: .
Nieświadoma niczego, przed momentem ściągnęłam kratkę wentylacyjną w kuchni, by ją umyć i wyobraźcie sobie, że w pewnym momencie odwróciłam się i w dziurze, która jest tuż pod sufitem w końcu, zobaczyłam tylko doopeńkę i ogonek Gaguni!! 8O 8O 8O .
Serce mi stanęło i myślałam, że zawał mam już pewny! :twisted: . Złapałam krzesło, weszłam szybko na meble i udało mi się ją wyciągnąć. Co przeżyłam przez te sekundy, gdy podstawiałam krzesło i wyskakiwałam, by ją jeszcze złapać zanim wpadnie, to moje :twisted: :roll: .
Do tej pory telepię się z nerwów! :twisted: .
Gdyby wpadła do tej dziury, nie wiem, gdzie by się zatrzymała i nie wiem też, czy ktokolwiek zgodziłby się by "pruć" cały blok, żeby wyciągnąć zarazę! :(.
O Boże! :roll: . Nawet nie chcę myśleć, co by było, gdyby tam wpadła! :roll: :( .

A teraz siedzi mi ślicznie na biurku i udaje niewiniątko! :twisted:
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]