Iskierka chciała zgasnąć. Ktoś pokochał...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 22, 2009 16:38 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto gru 22, 2009 18:13 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Iskiereczka ma się świetnie. Wczoraj uznała że suche jest jadalne i jednak nie kłuje w ząbki :D ale tylko Intestinal... nie chce Acany ;) no i nie rzuca się już tak na jedzenie, które leży na blacie, trochę wyluzowała. Ale podejrzewam że to dlatego, że zakrapiam jej oczy, smaruje główkę i podaje leki. Omija mnie szerokiem łukiem.

Jutro będą jakieś fotki.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 22, 2009 19:04 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Czór Dobry !!!
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 22, 2009 19:17 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Może być i wie dobry... 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 22, 2009 20:00 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Cameo pisze:Iskiereczka ma się świetnie. Wczoraj uznała że suche jest jadalne i jednak nie kłuje w ząbki :D ale tylko Intestinal... nie chce Acany ;) no i nie rzuca się już tak na jedzenie, które leży na blacie, trochę wyluzowała. Ale podejrzewam że to dlatego, że zakrapiam jej oczy, smaruje główkę i podaje leki. Omija mnie szerokiem łukiem.

Jutro będą jakieś fotki.

Skubana wie co dobre :) :) . czekamy na przepiękne fotki twojego autorstwa :) :) .

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Wto gru 22, 2009 20:28 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Isska trochę wybredna się zrobiła... Szybko się bestyjka rozwydrzyła :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Śro gru 23, 2009 0:19 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

kot wybredny to kot szczęśliwy :D
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Śro gru 23, 2009 0:34 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Banerek dla mojej małej słodzinki :1luvu: :
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxvk5][img]http://img29.imageshack.us/img29/5813/issia.jpg[/img][/url]
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro gru 23, 2009 8:26 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Cameo, przeoczyłam gdzieś w wątku :oops:. pisałaś o testach na wirusówki, jak się sprawa skończyła, bo u nas nie robiłaś. Wyszły ok, prawda?
Kotka rozkwita u Ciebie, aż miło patrzeć!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro gru 23, 2009 11:06 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

kalair pisze:Może być i wie dobry... 8)

No we w sumie :lol: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 23, 2009 14:39 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

____________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 23, 2009 19:14 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z Wigilią tuż po zmroku i w radosnym Nowym Roku.

Obrazek
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Śro gru 23, 2009 20:47 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Spokojnych,zdrowych Swiat!!!-niech się spełnia wszystkie marzenia!
http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3119127
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro gru 23, 2009 21:00 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

Iskiereczko, piekne masz te oczyska!
ObrazekObrazekObrazek

patinette78

Od: Śro gru 16, 2009 10:52

Post » Śro gru 23, 2009 21:02 Re: Iskierka chciała zgasnąć. Nie zgasła. Foto s.4:)))

rybcie pisze:Cameo, przeoczyłam gdzieś w wątku :oops:. pisałaś o testach na wirusówki, jak się sprawa skończyła, bo u nas nie robiłaś. Wyszły ok, prawda?

Jeszcze ich nie robiłam :oops: dopiero w nowym roku, przed sterylką.

Obrazek

Spokojnych świąt spędzonych z tymi, których kochasz. Niech zaczarują Was na kolejny rok i wniosą tęsknotę za tym, co jednoczy.

Życzy Cameo, Senioor i koty: Filip, Maja, Sally, Kay, Aluś, Niki i Iskierka :1luvu:

Iskiereczek cukiereczek ma się świetnie. Tylko grzybek przeniósł się z główki, na nosek...
Dzielnie smarujemy, i podajemy paskudne tabletki, które ciężko podać. Issa kiedy tylko
widzi w ludzkim ręku jakąś mocno "podejrzaną rzecz", ucieka w popłochu na swój fotel.
Kiedy podchodzę do fotela, Iskierka zaczyna się łasić (chyba chce mnie przekupić)
niestety, z ciężkiem sercem muszę ją chwycić za kark, i podać lekarstwo prosto
do dzioba. Te wszystkie zabiegi sprawiają że Iskierka zaczyna się wycofywać, powoli
robi się nieufna, warcząca, wszak to dla jej dobra, ale ona chyba tego nie rozumie... jak
jej powiedzieć że jeśli będzie regularnie brała swoje tabletki, to już nie będzie ją tak
swędziało i bolało...? Narazie żadne argumenty do niej nie przemawiają. Mamy ją zostawić w spokoju i już. Dobrze że chociaż tyje w oczach, kręgosłup zdaje się "znikać" w Iskierkowym ciałeczku, a futro nie przypomina już "mopa", który wycierał kiedyś wszystkie kurze z kątów! jesteśmy na dobrej drodze. Niedługo Iskierka będzie pięknym kotem, już zaczyna nim być!

Tymczasem, Iskiereczka pozdrawia, i donosi że szykuje się do świąt. Dzielnie pomaga nam w kuchni. To przecież urodzona kuchareczka! wszędzie musi zajrzeć, czasami spróbować jakiegoś smakołyku. Nic się przed nią nie ukryje! tylko choinka nie zrobiła na niej wrażenia, chociaż być może widzi ją pierwszy raz w życiu.

Obrazek

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]