LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 22, 2009 18:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Ja też coś puszczę i po świętach dużą porcję mokrego zakupię :lol:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

salps

Od: Czw lis 19, 2009 18:17

Post » Wto gru 22, 2009 19:21 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Co prawda nie bylam darczynca pieniężnym ,ale mam nadzieje ,ze takowi zgodza się na folie i tasme ,bo marznących biedakow jest zatrzęsienie .Wszystkim domu nie zapewnimy ale chociaz tyle możemy im dac ,albo raczej az tyle…ciepla budke .
Zanim kocie prezenty powrzucałam w kartoniki i reklamowki zrobiłam fotki .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Powiekszcie foty i przeczytajcie te zyczenia .Ja znam te koty i normalnie wymieklam jak widzialam te paczuszki . Prawie w kazdej kocyk ,jedzonko jakies ,a to miseczki czy zabaweczki.Normalnie slodkie:) Ciotka agiis jak zwykle pomogla z transportem do Wielgowa.Zaluje ,ze nie bylo Wioli bo moglabym przy okazji foty porobic, a tak to guzik.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro gru 23, 2009 8:55 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Jak obyczaj stary głosi
Według ojców naszych wiary,
Pragnę złożyć Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska,
Która świeci dziś o zmroku,
Doprowadzi Was szczęśliwie
Do spotkania w Nowym Roku :1luvu:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro gru 23, 2009 13:32 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

IKA :1luvu:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro gru 23, 2009 16:02 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

na święta NIUSIA dostała swojego wirtualnego opiekuna w Vivie :)

agiis-s

Post » Śro gru 23, 2009 16:35 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Super,szkoda tylko ze Niusia z Łatka jeszcze po lotnisku snują sie .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro gru 23, 2009 16:45 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

liczę na to że lada chwila dołączą do stada w Wilegowie

APELUJE O TO W IMIENIU WIRTUALNYCH OPIEKUNÓW !!!

agiis-s

Post » Śro gru 23, 2009 20:31 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Dorotka dotarły pieniążki od ciebie :1luvu:
103,00 zł - Baaaardzo wieeeelkie dla ciebie :1luvu:
Razem wpłynęło 3.263
DZISIAJ przekazałam Leszkowi 32 duże puszki Kitiketa i 20 małych - za 223,47zł /w tym paczkę granulatu trocinowego/
WYDATKI NA DZISIAJ
238,77 -Castorama
31,22 - Castorama
1.500 - siatka do ogrodzenia
102 -gwoździe i zawiasy
350- słupki /10szt/
223,47 - KAUFLAND Kitiket
POZOSTAŁO 817,54
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Śro gru 23, 2009 20:46 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Mam do przekazania jeszcze 8 dużych puszek za pieniądze od p. Wandy.
UWAGA ! UWAGA! UWAGA ! W związku z zasadniczymi zmianami w mojej pracy zawodowej niestety nie mogę dalej prowadzić rozliczeń . Jestem w sytuacji bez wyjścia i dlatego zwracam się z gorącą prośbą o pomoc do Was. Kto mógłby prowadzić konto? W mBanku konto jest bezpłatne - tak jak i przelwy i wypłaty z bankomatu. Poprostu kontynuowanie rozliczeń jest dla mnie w nowej sytuacji na dzień dzisiejszy niemożliwe. Bardzo mi przykro :cry:
Wciąż dalej będę się zajmowała adopcją - kontynuuje rozmowy z gazetami lokalnymi.
Koteczka "ZUZIa" - ta ślicznota za parę dni będzie miała nowy dom!
Obrazek

kacola

Post » Śro gru 23, 2009 20:51 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

A co z kotami na Lotnisku?
co z Niusią i Łatką?
co mam napisać wirtualnym opiekunom? :(

co z decyzją na temat materiałów do budowy budek?

agiis-s

Post » Śro gru 23, 2009 20:54 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Agiis-s mamy się spotkać z KYA i Leszkiem i Wiolą i ustalić pewne rzeczy. Ja jutro jadę na Lotnisko z karmą. Zobaczę co i jak.. :kotek: :ok:
Jeżeli chodzi o pieniądze na folię i taśmę to wyślijcie mi sms-a to podwiozę, gdzie trzeba.
Do poniedziałku jestem pod telefonem.... pozdrawiam wszystkich
Obrazek

kacola

Post » Śro gru 23, 2009 21:05 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Agiis-s - aktualne informacje o kotkach ma Wiola. A ona jest tylko pod telefonem. Wszyscy wiemy jak trudno jest się z nią skontaktować. Może ktoś ma jakiś pomysł na tę okoliczność?
Obrazek

kacola

Post » Śro gru 23, 2009 21:15 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

sorry za ton, ale jutro wigilia a koty od kilku tygodni pozostawione same sobie, w zimnie, bez jedzenia, nie wiadomo czy żyją
i żadne spotkanie tego nie zmienią - dziewczyny usiłowały je łapać ale one obce dla kotów i pisały jak się skończyła akcja...

szczerze mówiąc jestem dzisiaj tym faktem zdołowana nie wspomnę już o tym ze robię za głupią przed wirtualnymi opiekunami.
Oni nie płacą za spotkania i gadanie tylko za opiekę nad kotem.

myślę, że Łatka i Niusia powinny już dawno być w Wielgowie
i myślę że to niestety twoje i Wiolki zadanie

agiis-s

Post » Śro gru 23, 2009 21:17 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Materiały na budki podwieź proszę do Beaty, myślę że się nie obrazi że ją obarczę "obowiązkiem" odebrania sprzętu

pozdrawiam

agiis-s

Post » Śro gru 23, 2009 21:26 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

W kawestii formalnej, pieniądze nie były ode mnie, tylko od irmy, kubeczka, kittymaggie, kiwi, alareipan. :) Ale rozumiem, że potwierdzasz, że doszły. Myślę, że folia i taśma jest jak najbardziej potrzebna i nie ma co się zastanawiać tylko kupić.
Przykro mi też, że koty z lotniska nie zostały przeniesione w bezpieczne miejsce. Nie mam pojazdu, kasy też nie mam, więc na razie w żaden sposób nie mogę pomóc. Jak poukładam sobie, co mi się na łeb zwaliło, porobię bazarki, ale to najwcześniej na początku stycznia, kiedy wrócę z podróży.

Ponieważ najprawdopodobniej pojawię się tu dopiero po nowym roku, życzę Wam wszystkim wytrwałości, zdrowia, pomocnych ludzi o gorących sercach dokoła, pieniędzy pod sufit w każdym domu, miłości i szczęścia. Z resztą się jakoś poradzi... Buziaki!
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

[poprzednia][następna]