Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 15:45 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Byłam na policji. Zgłosiłam, oczywiście przyjąć nie chcieli, ale to nie nowość dla mnie. Jak mi eksik kolejny raz zrobił krzywdę i złamał nos i wybił dwa zęby, też odmawiali wypełnienia "niebieskiej karty" :evil: :evil: :evil:
Dzięki starym kontaktom, przyjęli i sprawa poszła w ruch (jak głosi sms od starego znajomego). Nie dopuszczę do tego, żeby ten gnój nie odpowiedział za to, że skazał Jasia na śmierć :evil: :evil: :evil:

Jedyna dobra wiadomośc dzisiaj to, że kroi mi się praca w Łodzi, ale nie wiem na jakim stanowisku (albo na równorzędnym, albo wyższym).

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon gru 21, 2009 16:30 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Jak się wstawia zdjęcia?? Nie umiem, a obiecałam na wątku Gucia, że będę nowe...

Dulencja

Post » Pon gru 21, 2009 17:05 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Wrzucasz zdjęcie na przykład na fotosik.pl. Potem klikasz na zdjęcie prawym przyciskiem mychy i wybierasz "kopiuj adres obrazka". Potem wklejasz to skopiowane na forum pomiędzy znaczniki [img]. Tyle :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 21, 2009 17:06 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

i :ok: za prace :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon gru 21, 2009 17:10 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Gibutkowa pisze:Wrzucasz zdjęcie na przykład na fotosik.pl. Potem klikasz na zdjęcie prawym przyciskiem mychy i wybierasz "kopiuj adres obrazka". Potem wklejasz to skopiowane na forum pomiędzy znaczniki [img]. Tyle :)

Jasne... Kobieto, ja jestem wyjątkową nogą komputerową :oops: :oops: :oops: Poza tym na fotosiku coś mi się nie odpala :evil:

Dulencja

Post » Pon gru 21, 2009 17:34 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

To mi wyślij zdjęcia na maila i podaj link do wątku gdzie mam wkleić. Ale z góry zaznaczam że w domu będę za kilka godzin dopiero :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon gru 21, 2009 20:20 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

takich zwyrodnialców jak były wlasciciel Jasia traktowałabym w taki sam sposob.... przywiazalabym do kontenera i zostawila na mrozie... brak słów
pozdrawiam
Anka

anasigne

Od: Śro kwi 30, 2008 13:08

Post » Pon gru 21, 2009 20:36 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Autor telefonu okazał się właścicielem Jasia :evil: :evil: :evil: Ile grozi za zabicie prawieczłowieka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: rQwa, oszaleję :evil: :evil: :evil: Miał czelność zadzwonić i zapytać.... Jego j...na mać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Rozniesie mnie... Qrwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dulencja

Post » Pon gru 21, 2009 20:39 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: @#$%&^&%$^&*()&()**))()_
BRAK SŁÓW :!: :!: :!: :!:
Dulencjo, może podzielisz się tym numerem z nami?? Poproszę na PW, jeśli wolisz

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon gru 21, 2009 20:51 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

koko_ pisze: Dulencjo, może podzielisz się tym numerem z nami?? Poproszę na PW, jeśli wolisz

Mogę, ale gość siedzi i mam nadzieję, że będzie tak siedział do końca świata... Znajomy odwalił zajebisty kawał roboty...

Dulencja

Post » Pon gru 21, 2009 20:56 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

i mam naddzieje ze posiedzi... przynajmniej przez swieta, a potem nie dostanie wyroku w zawieszeniu
pozdrawiam
Anka

anasigne

Od: Śro kwi 30, 2008 13:08

Post » Pon gru 21, 2009 21:28 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

A może by jeszcze jakieś media spróbować zaangażować, żeby nagłośnić?

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon gru 21, 2009 21:30 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Ja bym w to wmieszał np. www.alert24.pl, albo nawet jakieś "Fakty" czy "SE". Niech przeczyta o sobie w gazecie.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon gru 21, 2009 21:34 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Już napisałam maila do Uwagi, jak Jasio jeszcze był :cry: :cry: ... Do dwóch największych gazet lokalnych też napisałam, ale ni emam info zwrotnego...

Dulencja

Post » Pon gru 21, 2009 21:42 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

i wierzcie, nie zamierzam odpuścić :evil: :evil: :evil:

Ten sq....l odpowie mi za każda chwile i minutę i sekundę... osobiście wykończę gada :evil: :evil:

Wg. typologii Younga jestem zielona, generalnie to spokojni, rodzinni ludzie...dopóki... Z nich też wywodzi się najwięcej.. bo znoszą wszystko, ale to się w nich kumuluje... No to się skumulowało :evil: :evil: :evil:

Dulencja

[poprzednia][następna]