Moderator: Estraven
alessandra pisze:dla przypomnienia:
kandydaci na grudzień:
1. Lolekviewtopic.php?f=1&t=104242
2.Bruno-juz niewidomy-oczka, które mozna było uratowac , wydłubano viewtopic.php?f=1&t=104346
3.Whiskasowy ślepaczekviewtopic.php?f=1&t=103229 -przeniesiony na grudzień
4.
Wyciągnięta ze schronu śliczna kocinka pod opieką Never i szept
anita5 pisze:Chciałam tylko napisać, że jestem dt dla Bruna
viewtopic.php?f=1&t=104346
I chciałam też podkreślić, że to, że optowałam za udzieleniem pomocy temu kotu oznacza, że proszę o pomoc w spłaceniu długu za niego w lecznicy, ktore spłacać będzie bubu i Jola K, nie dotyczyło to pomocy dla mnie jako dt. To tak gwoli ewentualnych dociekań i śledztw. Bo nic mnie już nie zdziwi, naprawdę. Wystarczy lektura wątku dzielnego, słodkiego Bruna.
Bazyliszkowa pisze:Zastanawiam się, czy by nie podzielić i nie przelać grudniowych funduszy trochę wcześniej niż zwykle - może przed Świątami?
Bazyliszkowa pisze:Moja propozycja jest taka: 100 zł na kandydata, a reszta na rezerwę (to dość duży procent całej kwoty, ale pamiętajmy, że do końca miesiąca dobrych parę dni i nie wiadomo, czy nie pojawi się jakieś kocie nieszczęście...).

AgaPap pisze:Ja tam tylko przelewam co ustalicie

Bazyliszkowa pisze:Moja propozycja jest taka: 100 zł na kandydata, a reszta na rezerwę (to dość duży procent całej kwoty, ale pamiętajmy, że do końca miesiąca dobrych parę dni i nie wiadomo, czy nie pojawi się jakieś kocie nieszczęście...).

ksiezna_kluska pisze:Bazyliszkowa pisze:Moja propozycja jest taka: 100 zł na kandydata, a reszta na rezerwę (to dość duży procent całej kwoty, ale pamiętajmy, że do końca miesiąca dobrych parę dni i nie wiadomo, czy nie pojawi się jakieś kocie nieszczęście...).
jestem za

AgaPap pisze:alessandra pisze:dla przypomnienia:
kandydaci na grudzień:
1. Lolekviewtopic.php?f=1&t=104242
2.Bruno-juz niewidomy-oczka, które mozna było uratowac , wydłubano viewtopic.php?f=1&t=104346
3.Whiskasowy ślepaczekviewtopic.php?f=1&t=103229 -przeniesiony na grudzień
4.
Wyciągnięta ze schronu śliczna kocinka pod opieką Never i szept
Na koncie mam 508,49 zł zebrane ze składek grudniowych + bazarki. No i do tego 80 złotych na rezerwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], koszka i 85 gości