Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:grafiku nie ma? pewnie marlenka zabalowała gdzieś na stole?![]()
budki można ocieplać w moim garażu też, jest dużo miejsca. mi tez jest obojętnie gdzie je zwieziecie- ja w każdym razie ofruję miejscówkę....tak sobie tylko pomyslałam, ze jakby stały u mnie to i demptowiaki mogły skorzystac na kika nocy.
w zoo karina koło obi na chylonii jest masa karmy, widziałam dziś, że ludzie chętnie wrzucają i wspierają naszą akcję. klatka na karmę jeszcze nie jest pełna więc nie ma po co odbierać, ale przysmaczków tam dużo widziałam.
kinga-kinia pisze:Dziś było tak zimno tak wiało że odmroziłam sobie ręceJarek i Piotrek też okropnie zmarźli ocieplili dwie budki nakarmiliśmy koty budkę ocieploną z dyrekcji zanieśliśmy kotom.Więcej nie daliśmy rade zrobić było zbyt zimno a budki w większości były zasypane śniegiem
Kotek z biura przepustek ma katar był u weta i dostał antybiotyk.
Styropian od pana Janusza bardzo się przydał.Dziś papą dachy nie robiliśmy bo było za zimno kruszyła się zbyt mocno.
Jarek i ja umówiliśmy się że w drugi dzień świąt nakarmimy koty.Piotr też na jakiś dzień świąteczny chyba był chętny na karmienie.
Panie Januszu u pana jak otworzyliśmy drzwi gdzie koty siedzą to szoku doznaliśmy było tam mnóstwo śniegu dobrze że tam jest też ciepły kanał.
Karma w puszkach idzie jak woda rozgłaśniajcie wszystkim że mokra karma jest potrzebna suchą oczywiście też dajemy ale koty wolą mokrą.
sabina skaza pisze:Agnieszka Marczak pisze:Nasza forumkowa dzidzia zgodziła się karmić przez Świeta stoczniowe koty od Zaleskich![]()
Mamy kłopot z głowy![]()
![]()
![]()
A ja też odżyłam bo mpacz78 i iza5 zaoferowały na okres świąt swoje domki dla moich kotów![]()
![]()
![]()
W domu zostanie tylko 7 kotów i poproszę sąsiadkę aby do nich zaglądała
wspaniałe wieścija ci mogłam tylko zaproponować jeżdżenie do nich z alicją w święta raz dziennie. ale to by było chyba za mało- bo kotki muszą pewnie kilka razy dziennie przyjmować leki.
dzidzia kochana nasza zajmie się kociastymi ze stoczni
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 320 gości