Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 9:39 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek:
krynia08

Post » Wto gru 15, 2009 13:57 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:Obrazek WITAMY W KĄCIKU ADOPCYJNYM WROCŁAWSKIEGO DOMOWEGO PRZEDSZKOLA Obrazek

Wrocławski Kącik Adopcyjny "Domowe Przedszkole" został stworzony z myślą o naszych najmłodszych podopiecznych, którzy przebywają we wrocławskich Domach Tymczasowych. Zapraszamy do adopcji!

Obrazek
MŁODSZAKI

Obrazek
Cudne krówkowe dziewczynki:
ARACHIA - mała kocia wojowniczka i łobuziara,
a przy tym baardzo rozmruczana.
ARABELKA - najmniejsza, drobniutka, delikatna i wrażliwa.
(aktualnie najmniej zdrowa - jeszcze kicha i łzawią oczka ,
ale jest już bardzo dobrze, tym bardziej, że były obawy,
że z powodu kociego kataru straci wzrok)
ARWENKA - mała-duża kocia gracja, wyrośnie na klasyczną
kocią księżniczkę i piękność.
Kontakt: Edyt(k)a

Obrazek
Karo.
Czarny niespełna 3-miesięczny kocurek. Większy od swojego braciszka,
chętnie zwiedza wszystkie kąty. Uwielbia drapanie za uszkiem, nadstawia
też bródkę i szyję do pieszczot. Ma piękną zgrabną sylwetkę! Jest zwinny
i ciekawski, bardzo wesoły.
Kontakt: Otiskowa Mama

Obrazek
Piko
Niespełna 3-miesięczny kocurek. Bardzo malutki, drobniutki okruszek. Ma tweedowy
garniturek, spod którego wystaje śnieżnobiała elegancka koszula. Ma śliczne oczka,
są zielone z pięknym wieczorowym makijażem.
Jest moim pupilkiem: wszystko robimy razem: noszę go na rączkach po domu, a on się
wtula i obserwuje otoczenie lub kima. Nie protestuje, chętnie przebywa na rączkach,
choć jeszcze sam nie wskakuje na kolanka. Jest bardzo chudziutki, ale ma wilczy apetyt.
Ma delikatne usposobienie.
Kontakt: Otiskowa Mama

Obrazek
STARSZAKI

Obrazek
4-5 miesięczne koteczki Klio i Filusia. Klio ma zadatki na prztulasa. Jak się wybiega
to ładuje się na kolana i zasypia. Noc też spędza w łóżku a nad ranem pakuje
się pod kołdrę i przytula. Filusia jest spokojniejsza od
siostry. Nie jest typowym przytulasem ale jak się ją złapie i wymizia to
jej się włącza motorek. Kocha sprawdzać co człowiek ma na talerzu
- podczas posiłku zapewnia zawsze swoje towarzystwo.
Kontakt: Klusek

Obrazek
Uroczy i spokojny 8-miesięczny Miluś
Kontakt: Jessi74

W NOWYM DOMKUObrazek
Obrazek

Obrazek
Bartuś i Bąbelek i Balbinka już w nowym domku.

Obrazek
Cudny, niespełna 2-miesięczny Ruduś i urocza 4-miesięczna Lili już w nowym domku

Obrazek
Przeurocze Rudasiątka już w nowych domkach:)

Obrazek
Kazik-kotek 6 tygodniowy. Wielki rozbójnik, sama słodycz. Już w nowym domku :ok:
krynia08

Post » Wto gru 15, 2009 19:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek:
krynia08

Post » Wto gru 15, 2009 21:02 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Wątek Arwenki z podejrzeniem FIPa - prosimy o wsparcie finansowe

viewtopic.php?f=1&t=104982

Edyt(k)a

Od: Pt paź 17, 2008 0:00

Post » Wto gru 15, 2009 21:43 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Prosimy o pomoc dla Arwenki z Wrocławia:
viewtopic.php?f=1&t=104982
:cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 16, 2009 11:05 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Zapraszamy Maluchy do oszczędzania
viewtopic.php?f=1&t=105008&p=5335467#p5335467
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw gru 17, 2009 8:36 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ok:
krynia08

Post » Czw gru 17, 2009 17:45 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Coś mi się wiadomości nie wysyłają (nie wiem czy to wina mojej skrzynki czy coś innego :wink: )
Znajomy byłby zainteresowany adopcją kociaka. Bardzo spodobał mu się Piko ale on ma już domek, ale słyszałam że ma też brata bardzo podobnego do siebie czy on ma już domek czy jeszcze do adopcji?

Edit: Może powiem tak. Proszę o napisanie jakie kotki zostały do adopcji :)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt gru 18, 2009 8:07 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

natasza25 pisze:No to sie dzielę dobrymi wiadomosciami::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miluś i jego braciszek Pedro (nie mam zdjęcia) w nowych domkach :ok:
Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt gru 18, 2009 8:08 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

JaEwka pisze:Coś mi się wiadomości nie wysyłają (nie wiem czy to wina mojej skrzynki czy coś innego :wink: )
Znajomy byłby zainteresowany adopcją kociaka. Bardzo spodobał mu się Piko ale on ma już domek, ale słyszałam że ma też brata bardzo podobnego do siebie czy on ma już domek czy jeszcze do adopcji?

Może do jessi74 napisz? ona chyba na bieżąco z maluszkami, bo o tej porzy chyba nie za wiele maluszków :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt gru 18, 2009 9:27 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:
natasza25 pisze:No to sie dzielę dobrymi wiadomosciami::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miluś i jego braciszek Pedro (nie mam zdjęcia) w nowych domkach :ok:
Obrazek

:piwa:
krynia08

Post » Pt gru 18, 2009 10:00 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:
JaEwka pisze:Coś mi się wiadomości nie wysyłają (nie wiem czy to wina mojej skrzynki czy coś innego :wink: )

Może do jessi74 napisz? ona chyba na bieżąco z maluszkami, bo o tej porzy chyba nie za wiele maluszków :ok:

Wczoraj napisałam i czekam na odpowiedź :)
Obrazek

JaEwka

Post » Pt gru 18, 2009 11:13 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Niestety z kotkiem już nieaktualne :( (z powodu niespodziewanych spraw osobistych znajomy musi się wstrzymać na razie z adopcją)
Obrazek

JaEwka

Post » Pt gru 18, 2009 17:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

JaEwka pisze:Niestety z kotkiem już nieaktualne :( (z powodu niespodziewanych spraw osobistych znajomy musi się wstrzymać na razie z adopcją)

:(
krynia08

Post » Pt gru 18, 2009 23:11 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Pilnie potrzebna Kułko w tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=104838&p=5349165#p5349165.
Jesli ktoś ma do niej kontakt, to pliis, ściągnijcie ją na miau.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]