Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:WITAMY W KĄCIKU ADOPCYJNYM WROCŁAWSKIEGO DOMOWEGO PRZEDSZKOLA
Wrocławski Kącik Adopcyjny "Domowe Przedszkole" został stworzony z myślą o naszych najmłodszych podopiecznych, którzy przebywają we wrocławskich Domach Tymczasowych. Zapraszamy do adopcji!
MŁODSZAKI
Cudne krówkowe dziewczynki:
ARACHIA - mała kocia wojowniczka i łobuziara,
a przy tym baardzo rozmruczana.
ARABELKA - najmniejsza, drobniutka, delikatna i wrażliwa.
(aktualnie najmniej zdrowa - jeszcze kicha i łzawią oczka ,
ale jest już bardzo dobrze, tym bardziej, że były obawy,
że z powodu kociego kataru straci wzrok)
ARWENKA - mała-duża kocia gracja, wyrośnie na klasyczną
kocią księżniczkę i piękność.
Kontakt: Edyt(k)a
Karo.
Czarny niespełna 3-miesięczny kocurek. Większy od swojego braciszka,
chętnie zwiedza wszystkie kąty. Uwielbia drapanie za uszkiem, nadstawia
też bródkę i szyję do pieszczot. Ma piękną zgrabną sylwetkę! Jest zwinny
i ciekawski, bardzo wesoły.
Kontakt: Otiskowa Mama
Piko
Niespełna 3-miesięczny kocurek. Bardzo malutki, drobniutki okruszek. Ma tweedowy
garniturek, spod którego wystaje śnieżnobiała elegancka koszula. Ma śliczne oczka,
są zielone z pięknym wieczorowym makijażem.
Jest moim pupilkiem: wszystko robimy razem: noszę go na rączkach po domu, a on się
wtula i obserwuje otoczenie lub kima. Nie protestuje, chętnie przebywa na rączkach,
choć jeszcze sam nie wskakuje na kolanka. Jest bardzo chudziutki, ale ma wilczy apetyt.
Ma delikatne usposobienie.
Kontakt: Otiskowa MamaSTARSZAKI
4-5 miesięczne koteczki Klio i Filusia. Klio ma zadatki na prztulasa. Jak się wybiega
to ładuje się na kolana i zasypia. Noc też spędza w łóżku a nad ranem pakuje
się pod kołdrę i przytula. Filusia jest spokojniejsza od
siostry. Nie jest typowym przytulasem ale jak się ją złapie i wymizia to
jej się włącza motorek. Kocha sprawdzać co człowiek ma na talerzu
- podczas posiłku zapewnia zawsze swoje towarzystwo.
Kontakt: Klusek
Uroczy i spokojny 8-miesięczny Miluś
Kontakt: Jessi74
W NOWYM DOMKU
Bartuś i Bąbelek i Balbinka już w nowym domku.
Cudny, niespełna 2-miesięczny Ruduś i urocza 4-miesięczna Lili już w nowym domku
Przeurocze Rudasiątka już w nowych domkach:)
Kazik-kotek 6 tygodniowy. Wielki rozbójnik, sama słodycz. Już w nowym domku![]()
JaEwka pisze:Coś mi się wiadomości nie wysyłają (nie wiem czy to wina mojej skrzynki czy coś innego)
Znajomy byłby zainteresowany adopcją kociaka. Bardzo spodobał mu się Piko ale on ma już domek, ale słyszałam że ma też brata bardzo podobnego do siebie czy on ma już domek czy jeszcze do adopcji?
Edit: Może powiem tak. Proszę o napisanie jakie kotki zostały do adopcji
Agness78 pisze:JaEwka pisze:Coś mi się wiadomości nie wysyłają (nie wiem czy to wina mojej skrzynki czy coś innego)
Znajomy byłby zainteresowany adopcją kociaka. Bardzo spodobał mu się Piko ale on ma już domek, ale słyszałam że ma też brata bardzo podobnego do siebie czy on ma już domek czy jeszcze do adopcji?
Edit: Może powiem tak. Proszę o napisanie jakie kotki zostały do adopcji
Może do jessi74 napisz? ona chyba na bieżąco z maluszkami, bo o tej porzy chyba nie za wiele maluszków
JaEwka pisze:Niestety z kotkiem już nieaktualne(z powodu niespodziewanych spraw osobistych znajomy musi się wstrzymać na razie z adopcją)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 75 gości