Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 17:46 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dziewczyna przyjęła do wiadomości fakt, iż nigdy i nigdzie się już nie będzie przenosić i poczuła się Panią Na Włościach... Nawet transporterek okazał się dziś nie taki straszny i po wypakowaniu obleciała tylko szybciutko kąty (byłyśmy u weta), poznaczyła kuwetki i zaległa na swym fotelu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I teraz udaje, że śpi, ale oka :wink: pracują na każdy mój ruch :lol: :lol:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt gru 18, 2009 19:00 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Dziewczyna przyjęła do wiadomości fakt, iż nigdy i nigdzie się już nie będzie przenosić i poczuła się Panią Na Włościach... Nawet transporterek okazał się dziś nie taki straszny i po wypakowaniu obleciała tylko szybciutko kąty (byłyśmy u weta), poznaczyła kuwetki i zaległa na swym fotelu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I teraz udaje, że śpi, ale oka :wink: pracują na każdy mój ruch :lol: :lol:

Tak coś czułam, że to tak się skończy..tak cudnie się skończy. Jak w cudnej bajce :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt gru 18, 2009 19:03 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

No i dupa :evil: Nie dałam rady. W poniedziałek poślę już na bank, mam nadzieję ze priorytet dojdzie do świąt :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 18, 2009 19:54 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dziewczynyyyyyy, a to może usuńcie już banerki, że Czarka umiera w schronisku, coooo? :)
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Pt gru 18, 2009 22:25 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Usunęłam... Fakt, Czarka się męczy( :wink: :lol: ) teraz we własnym prywatnym domku, zamiziowywana i zakarmiana jej ukochanym gourmecikiem :wink:

Z wielką przyjemnością usunęłam banerek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Pt gru 18, 2009 22:28 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Gibutkowa pisze:No i dupa :evil: Nie dałam rady. W poniedziałek poślę już na bank, mam nadzieję ze priorytet dojdzie do świąt :roll:

Gibutkowa, w razie co, to dostanie od Cioteczki prezent noworoczny :wink: Bo u mnie gwiazdkowe już pokupowane :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt gru 18, 2009 23:10 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja się dokociła :D ;) no proszę ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob gru 19, 2009 9:35 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Cameo pisze:Dulencja się dokociła :D ;) no proszę ;)

Się dokociłam, a co :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Tylko Tymczasów już u mnie nie będzie.... Zresztą, ja się nie nadaję na DT... Zakochuję się od razu :mrgreen: :mrgreen: :kotek:

Dulencja

Post » Sob gru 19, 2009 9:44 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Witam serdecznie zimową odsloną wrzosu... który juz tu był z motylkiem :)
Mozna powiedziec
Wrzos - zimowy sen w oczekiwaniu motyli :)
Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 19, 2009 13:03 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Piekne widoczki Dune. Takie rzekłabym nastrojowo świąteczne. A w niosek z tego taki że czas ruszyć doopsko i zabrać się za porządki :evil: nie lubie nie lubie... :evil:

Dulencja u mnie też już prezenty kupione. Jeden już rozdany - Gibutek nie umie czekać na prezenty i od razu rozpakowuje. Najbardziej ze wszystkich prezentów spodobało jej się oczywiście pudełko w które były zapakowane :D :mrgreen:
A drugi koci prezent wiozę do domu dla Miki - diabła wcielonego (kota mojego brata). Oczywiście rodzice jak zwykle będą się w głowę stukać ale co tam ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 19, 2009 13:13 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Gibutkowa pisze:Piekne widoczki Dune. Takie rzekłabym nastrojowo świąteczne. A w niosek z tego taki że czas ruszyć doopsko i zabrać się za porządki :evil: nie lubie nie lubie... :evil:

Przekuwasz nastrój w czyny :ryk:

Gibutkowa pisze:Oczywiście rodzice jak zwykle będą się w głowę stukać ale co tam ;)

Ja mam dla kotów szeleszczacy rękaw z ikea :) ale chyba go dam o pólnocy i bez swiadków zeby uniknac tego własnie pukania :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 19, 2009 17:53 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Kupiłam dzisiaj choinkę i słomiane ozdoby (w domku miałam szklane bombki, bo kiedy opuszczałam Łódź miałam tylko dwa koty, nie zainteresowane). i ciekawe po co kupiłam, bo na choince wiszą cały czas trzy furzane czarne bombki :wink: Czareczka chyba (jak Guciu) po raz pierwszy widzi choinkę, najpierw ją omijałą szerokim łukiem, później podeszła, powąchała.....i......zawisła :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Sob gru 19, 2009 18:00 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

I Czarusia ma teraz na imię Halina :twisted:

Dulencja

Post » Sob gru 19, 2009 18:34 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:I Czarusia ma teraz na imię Halina :twisted:

O nie :roll: jak moja kierowniczka?

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Sob gru 19, 2009 18:40 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

koko_ pisze:
Dulencja pisze:I Czarusia ma teraz na imię Halina :twisted:

O nie :roll: jak moja kierowniczka?

Jak będziesz psioczyła na swoją Kierowniczkę, pomyśl, jak słodka jest Halina vel Czarka 8) Od razu humor lepszy będziesz miała :wink:

Dulencja

[poprzednia][następna]