KLUSECZKA I MINI... nadal bez domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 18:56 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

magu pisze:dziewczyny, POMOCY!!! któraś z moich panienek nasikała nam na łóżko :( ... pomóżcie proszę... o co może chodzić... ja nigdy nie miałam tego typu kłopotów z kiciami :( ... co się mogło stać... czy to bunt, z powodu kolejnego malucha???
to na 100 % nie mały, bo ma kwarantannę w łazience i przepięknie tam kuwetkuje... jakie są dobre neutralizatory zapachu? i co mogę zrobić, by to się nie powtórzyło... przyznam, że trochę się przeraziłam... to dla mnie zupełnie nowy problem :( ... no i nie mamy na czym dziś spać :( ...

3 tygodnie temu miałam ten sam problem.Zaadoptowana kicia zaczęła sikać na pościel mimo,że w domku tymczasowym nigdy tego nie robiła.Zastosowałam feliwey do pryskania ale pościel trzeba wyprać bardzo dokładnie.Do proszku dodaję łyżkę sody oczyszczonej (takiej spożywczej)a do płukania ocet.Miejsca na tapicerce też posypuję sodą,wcieram suchą szmatką,a potem odkurzaczem.Soda idealnie pochłania kocie zapachy.Po 3 dniach sikanie się skończyło.Wet powiedział mi,że to dzieję się najczęściej z powodu stresu. :ok: :ok: :ok: :ok:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Czw gru 17, 2009 20:23 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

dziękuję za wszelkie porady... zobaczymy jak to u nas będzie... właśnie spryskałam materac Urine-Off... zobaczymy, czy zadziała... dziś na szczęście dziewczynki nie zrobiły żadnej niespodzianki... mam nadzieję, że tak już zostanie :) to faktycznie pewnie stres... i pewnie jeszcze jakieś znaczenie ma fakt, że Julek jest kocim chłopcem... a u nas już dawno nie było kocurka...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Czw gru 17, 2009 20:28 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

no... wieczorem Julek trochę bardziej wyluzowany :)

Obrazek

komu pięknego Julka Gapulka???
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 20:29 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

będzie dobrze :ok:

Juliusz piękny :1luvu: podobny na zdjęciu do Klusi :D

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw gru 17, 2009 20:36 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

oj Julek jest przesłodki :1luvu: ... będzie wielkim miziakiem... już dziś, mimo iż jeszcze trochę się boi, gdy go zaczynam głaskać po brzusiu zupełnie się rozkleja :D ... tylko aparat go jeszcze stresuje... i TŻ... a to nasz nadworny fotograf... i dlatego fotki Julka jeszcze takie sobie...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 20:40 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Obrazek

a na nosku blizna po jakichś strasznych przejściach... :roll:
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt gru 18, 2009 1:35 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

podskoczymy sobie... mało osób już nas odwiedza... hmmm... to pewnie prze to, że rzadko bywałam ostatnio na forum :(
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt gru 18, 2009 2:57 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Obrazek

a tą panienkę ktoś jeszcze pamięta? :D
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt gru 18, 2009 8:09 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Powiedz magu swojemu nadwornemu fotografowi, że jest the best :) :)
Przepiekne fotki Julka i Klusi. I nie pytaj, czy pamietamy Klusię, bo to oczywiste :1luvu: jest przepiekna :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt gru 18, 2009 9:03 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

magu pisze:podskoczymy sobie... mało osób już nas odwiedza... hmmm... to pewnie prze to, że rzadko bywałam ostatnio na forum :(

Odwiedza, odwiedza i caly czas :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Pt gru 18, 2009 10:07 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

dziękujemy za poranne odwiedziny :D ...fotograf z pewnością ucieszy się z pochwał... :D
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt gru 18, 2009 15:26 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Julek już "na salonach"... nie dało się go dłużej utrzymać w łazience :evil: ... w nocy odkrył, że jest niezłym śpiewakiem i na całe gardło wyśpiewywał arię O Samotnym Małym Uwięzionym Kotku... musiałam go wypuścić... chcemy tu jeszcze chwilkę pomieszkać, a właściciele mieszkania są pod nami...
Klusia oczywiście już go koooooocha... :D ... maluch wylizany, wybawiony, śpi teraz przytulony do starszej koleżanki :D ...
Klusia to chyba ma serce o pojemności serca słonia albo jakiegoś mastodonta... zero stresu, czajenia się, prychania... jest Nowe Małe Coś Do Kochania - no to trzeba kooooooochać... :D
reszta towarzystwa oczywiście trochę bardziej ostrożna... raczej trzymają się z daleka... ale prycha jedynie Mini...
na szczęście niespodzianek żadnych lejkowych na razie już nie było :D ... Urine-Off działa :D
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt gru 18, 2009 15:48 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Bo Mini czuje się pewnie zagrożona, że konkurent wkradł się w łaski mamusi!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Pt gru 18, 2009 16:44 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

ale dramatu na szczęście nie ma... Klusia sprawiedliwie obdarowuje maluchy swoją czułością... a w razie czego Mini ma jeszcze drugą "mamusię"- Maszkę :D ... ona też pokochała Miniastą mocno...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt gru 18, 2009 19:01 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Obrazek

oto dowód :)
magu
Obrazek Obrazek

magu

[poprzednia][następna]