Sihaja pisze:A nie możesz zadzwonić po taksówkę? Jak się zadzwoni, to podobno taniej liczą, niż tak z postoju...
A nie łczymy. Zaczynam się z tym liczyć.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:A nie możesz zadzwonić po taksówkę? Jak się zadzwoni, to podobno taniej liczą, niż tak z postoju...
kalair pisze:goodfriend pisze: Ojej ojej a ja taki nieogarnięty i zaspany... Już się ogarniam...
Ramkret dumny jak niewiemco
My też Ramkretku!
Kretki
Dorota pisze:goodfriend pisze: Ojej ojej a ja taki nieogarnięty i zaspany... Już się ogarniam...
No!
Wskakuj w odswietny garnitur!![]()
Mrukret
Dorota pisze:kalair pisze:goodfriend pisze: Ojej ojej a ja taki nieogarnięty i zaspany... Już się ogarniam...
My też Ramkretku!
Kretki
Tez jeszcze w pizamkach?![]()
M.
kalair pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze: Ojej ojej a ja taki nieogarnięty i zaspany... Już się ogarniam...
No!
Mrukret
Mrukretku, Ty też!![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:
No!
Mrukret
Mrukretku, Ty też!![]()
![]()
Ja od rana smigam w gajerku.
M.
goodfriend pisze: uf uf uf... Ja już też odstrojony.. Nawet krawat mam.. Biały... Od zawsze
Ramkret (prawie jak Ramzes) odświętny
goodfriend pisze: uf uf uf... Ja już też odstrojony.. Nawet krawat mam.. Biały... Od zawsze
goodfriend pisze: A ja nawet wołowinki nie mam![]()
![]()
Ramkret
kalair pisze:goodfriend pisze: uf uf uf... Ja już też odstrojony.. Nawet krawat mam.. Biały... Od zawsze
![]()
![]()
Ach, jakiś Ty śliczny i przystojny Rambusiu!
Kretki
Dorota pisze:goodfriend pisze: uf uf uf... Ja już też odstrojony.. Nawet krawat mam.. Biały... Od zawsze
Brawo!
Ja mam szary garnitur. I bialy krawat.
Mrukret
goodfriend pisze:kalair pisze:goodfriend pisze: uf uf uf... Ja już też odstrojony.. Nawet krawat mam.. Biały... Od zawsze
![]()
![]()
Ach, jakiś Ty śliczny i przystojny Rambusiu!
Kretki
Się wieU Mru w wątku nawet moje fotki ostatnio były
![]()
Ramkret pewny siebie![]()
kalair pisze:Dorota pisze:goodfriend pisze: uf uf uf... Ja już też odstrojony.. Nawet krawat mam.. Biały... Od zawsze
Brawo!
Ja mam szary garnitur. I bialy krawat.
Mrukret
A my mamy trzykolorowe sukieneczki.
Kretki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości