Szylkretki są piękne. 71. I dobre wieści z lecznicy! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 11:14 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Cześć zimowo :1luvu: dziewczynki 8)
Fajnie zimowo się zrobiło nie :?:
U nas było -12 ,a teraz jest -9 i zaczyna znów sypać 8)
Nadchodzi Świąteczny klimat 8)
:ok: :ok: :ok: to za Safi jutrzejsze , napewno będzie wszystko OK.
A jak przygotowania do Świąt :?: macie już choinkę :?:
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Pt gru 18, 2009 11:16 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Mruczka78 pisze:Cześć zimowo :1luvu: dziewczynki 8)

Nie. :lol:
Zimowo zupelnie jest.. To u Was takie same temp. jak u nas..No, teraz -9..Dziękui za kciuki, bo zaczynam powoli wpadać w panikę.. :roll:
I doberek Mruczko piątkowo!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 18, 2009 11:18 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:
Dorota pisze:
No szszszooo? :twisted:

Mru

No nicz..Już nie będziesz jedynym mężczyzną w Kretkowie. :ryk: :ryk:

ekhm..... Ja też mężczyzna...
Rambuś pominięty :(
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Pt gru 18, 2009 11:20 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

goodfriend pisze:
kalair pisze:
Dorota pisze:
No szszszooo? :twisted:

Mru

No nicz..Już nie będziesz jedynym mężczyzną w Kretkowie. :ryk: :ryk:

ekhm..... Ja też mężczyzna...
Rambuś pominięty :(

A nie nie Rambusiu, nie o to chodzi.. Ty jesteś [i]wyjątkowym gościem, a Mru jest chonorowym czlonkmiem jako MruKRETEK. A przynajmniej był.. :kotek:
Rambusiu, jakże mogłybyśmy o Tobie nie pamiętać?!? :1luvu:
Kretki
[/i]
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 11:22 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

To mamy drugiego Kretka Honorowego?
Ramkreta?

Mrukret
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 11:24 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze: Tylko że Ty jedziesz Sihajko, a ja idę piechotą jutro...Pół biedy w tamtą stronę, ale z porotem? Po inkubatorku? :( Nie wiem właśnie jak to będzie qrka..
Cześć. Musisz ją naprawdę dobrze zabezpieczyć przed zimnem. Ona będzie bardzo podatna na wychłodzenie zwłaszcza po inkubatorku :? Może dałabyś radę poprosić kogoś, żeby was tylko odebrał? Jak nie to poowijaj ją dobrze w kocyki, żeby miała cieplutko.
A my :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt gru 18, 2009 11:24 przez shira3, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt gru 18, 2009 11:24 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:

Zimowo zupelnie jest.. To u Was takie same temp. jak u nas..No, teraz -9..Dziękui za kciuki, bo zaczynam powoli wpadać w panikę.. :roll:

Ej, Królowo nie przesadzaj ... TY i PANIKA :ryk: :ryk: :ryk:
Masz za sobą na koncie 2 już sterylki i panikujesz :roll: co inne ja ale Ty 8O 8O 8O
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Pt gru 18, 2009 11:26 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:To mamy drugiego Kretka Honorowego?
Ramkreta?

Mrukret

Ramkret! :ryk: :ryk: . Hmm..Chyba tylu nie może być.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 11:28 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Mruczka78 pisze:
kalair pisze:

Ej, Królowo nie przesadzaj ... TY i PANIKA :ryk: :ryk: :ryk:
Masz za sobą na koncie 2 już sterylki i panikujesz :roll: co inne ja ale Ty 8O 8O 8O

No właśnie jak widać to o niczym nie świadczy.. :mrgreen: Teraz ze strachem myslę, co tu zrobić wieczorem, przecież koty mi powiariują! A jutro to pewnie się z bólem żołądka obudze.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 11:29 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:
Ramkreta?

Mrukret

Alez moze! :ok:

M.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 11:29 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

shira3 pisze:
kalair pisze: Tylko że Ty jedziesz Sihajko, a ja idę piechotą jutro...Pół biedy w tamtą stronę, ale z porotem? Po inkubatorku? :( Nie wiem właśnie jak to będzie qrka..
Cześć. Musisz ją naprawdę dobrze zabezpieczyć przed zimnem. Ona będzie bardzo podatna na wychłodzenie zwłaszcza po inkubatorku :? Może dałabyś radę poprosić kogoś, żeby was tylko odebrał? Jak nie to poowijaj ją dobrze w kocyki, żeby miała cieplutko.

Trochę nie rozumiem, co to za inkubatorek.
Ale fakt, po narkozie kotka musi mieć bardzo cieplutko, bo temperatura ciała jest obniżona i łatwiej o przemarznięcie i zaziębienie. Kalair, a może masz termofor? Pod kocyk włożyć, żeby jej cieplej było. Albo w butelki gorącej wody nalać i pod kocyk włożyć...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 11:31 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dziewczyny chyba umrę...Same dziwne rzeczy! :lol:
Najpierw Iriska się rozszalala z papierkiem, co tak zszokowało pozostale kotki, że nawet nie zareagowały patrząs ze zdumieniem. A teraz Lafinka włączyła radio. Czeskie. Nie wiem jak. Oparła się łapeczkami o amplituner. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 11:32 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:
kalair pisze:
Ramkreta?

Mrukret

Alez moze! :ok:

M.

:oops: :oops: :oops:
Ramkret zaszczycony...
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Pt gru 18, 2009 11:32 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Lafi-poliglotka :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 11:33 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:
shira3 pisze:

Trochę nie rozumiem, co to za inkubatorek.
Ale fakt, po narkozie kotka musi mieć bardzo cieplutko, bo temperatura ciała jest obniżona i łatwiej o przemarznięcie i zaziębienie. Kalair, a może masz termofor? Pod kocyk włożyć, żeby jej cieplej było. Albo w butelki gorącej wody nalać i pod kocyk włożyć...

Po kastracji mój wet trzyma kotki w inkubatorze, żeby się nie wyziębiły. Mają tam cieplutko. No i prosto z inkubatorka na mróz..Qrczę, nie wiem.. Nie mam termoforku. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]