pieknie umaszczone i w ogole wspaniale odchuchane ,a jak sie kochaja mocno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:A zabawka świetnamam nadzieję ze moge ściągnąć pomysł?
wiora pisze:Bemka a moze opowiesz nam wiecej o swoich kociastych![]()
jam jest bardzo ciekawa
wiora pisze:Bemka a moze opowiesz nam wiecej o swoich kociastych![]()
jam jest bardzo ciekawa
NOT pisze:Ja tez. Nie smiem tylko prosic, bo boje sie byc nachalna.
wiora pisze:oby wszystkim kociastym takie szczescie dopisywalo![]()
NOT jak u was w miescie wyglada sytuacja z pogoda,bo wlasnie jakies info czytalam ze awaria jest i wody nie ma
NOT pisze:wiora pisze:oby wszystkim kociastym takie szczescie dopisywalo![]()
NOT jak u was w miescie wyglada sytuacja z pogoda,bo wlasnie jakies info czytalam ze awaria jest i wody nie ma
Chwilowo nie ma w Szczecinie, ale z tego co wiem, to zima na calego. Nawet spadl snieg, co rzadko zdarza sie w naszym miescie. Moze ktos powie wiecej na temat pogody i awarii.
NOT pisze:wiora pisze:oby wszystkim kociastym takie szczescie dopisywalo![]()
Chwilowo nie ma w Szczecinie, ale z tego co wiem, to zima na calego. Nawet spadl snieg, co rzadko zdarza sie w naszym miescie. Moze ktos powie wiecej na temat pogody i awarii.
bemka pisze:NOT pisze:wiora pisze:oby wszystkim kociastym takie szczescie dopisywalo![]()
Hmm ja nic o tym nie wiem. U nas woda jest. Mam nadzieję, że powtórki z kwietnia 2008 r. (gdy nie było prądu i wody, bo śniegiem popadało) nie będzie
wiora pisze:Bemka, zdjec, filmikow i opisow Balbi i Celi mozesz mi przysylac, ile tylko zdolasz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 326 gości