kociczka39 pisze:Ja też nie od razu teraz,muszę poczekać jak listonosz będzie łaził,bo na paczuszkę czekam,a nie chce mi się później wieczorem z awizem łazić,jak cimno jak w duszy będzie
Nie chce mi się łazić!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:Ja też nie od razu teraz,muszę poczekać jak listonosz będzie łaził,bo na paczuszkę czekam,a nie chce mi się później wieczorem z awizem łazić,jak cimno jak w duszy będzie
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:Inusiu mogę troszkę prywaty zrobić?? Tylko troszeczkę....
Trochę prywaty...
Mieszkańcy Płocka i okolic (ale to zabrzmiało)
W Tygodniku Płockim znów jest plebiscyt na najlepszego sportowca... Prosiłabym o głosy na wioślarską czwórkę ze sternikiem w której skład wchodzi Michał Grzelak - tak tak mój mążWystarczy wyciąć kupon i wysłać do redakcji..
Dziękuję bardzo
Czwórki wioślarskie są mi bliskie - w skład srebrnej osady z Pekinu wchodzi ludź związany z moją firmą. Ale nie mam dostępu do Gazety Płockiej
No proszę jaki ten świat małyTak tylko napisałam jakby ktoś miał dostęp.. Wiadomo, że forumowe głosy czynią cuda
Dorota pisze:Nusieczko,
a po co Ci duch?
Mru zafrapowany
MaryLux pisze:Dorota pisze:Nusieczko,
a po co Ci duch?
Mru zafrapowany
Bo Duża pisze bajusię i ma w niej być duch
annette88 pisze:cześć, Inka ! Moja Duża sie pakuje jusz..
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:Nusieczko,
a po co Ci duch?
Mru zafrapowany
Bo Duża pisze bajusię i ma w niej być duch
Aaaa... Rozumiem.
Mru podziwiajacy
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Ja też nie od razu teraz,muszę poczekać jak listonosz będzie łaził,bo na paczuszkę czekam,a nie chce mi się później wieczorem z awizem łazić,jak cimno jak w duszy będzie
Nie chce mi się łazić!
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Ja też nie od razu teraz,muszę poczekać jak listonosz będzie łaził,bo na paczuszkę czekam,a nie chce mi się później wieczorem z awizem łazić,jak cimno jak w duszy będzie
Nie chce mi się łazić!
Buhahaha!!! mi też,ale muszę,bo w lodówce zaczyna samo światło świecić i chociaż troszke żarła by trza było kupić,na łikend
goodfriend pisze:No to ja wychodzę na ten mróz.. Jak nie wrócę znaczy się - zamarzłam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 144 gości