Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aglo pisze:Zima!
Taka prawdziwa, ze śniegiem.
A ja muszę wyjśc z domu. Trochę boję się poruszać z brzuchem pod nosem w takich warunkach, ale nie mam wyjścia...
Dzień dobry prawie o samym poranku!
goodfriend pisze:Też muszę wyjść.. Z psem rodziców... Wywalę się jak nic...
trawa11 pisze:Czesć Ineczko![]()
tez musze wyjść
goodfriend pisze:Też muszę wyjść.. Z psem rodziców... Wywalę się jak nic...
goodfriend pisze:Inusiu mogę troszkę prywaty zrobić?? Tylko troszeczkę....
Trochę prywaty...
Mieszkańcy Płocka i okolic (ale to zabrzmiało)
W Tygodniku Płockim znów jest plebiscyt na najlepszego sportowca... Prosiłabym o głosy na wioślarską czwórkę ze sternikiem w której skład wchodzi Michał Grzelak - tak tak mój mążWystarczy wyciąć kupon i wysłać do redakcji..
Dziękuję bardzo
goodfriend pisze:Inusiu mogę troszkę prywaty zrobić?? Tylko troszeczkę....
Trochę prywaty...
W Tygodniku Płockim znów jest plebiscyt na najlepszego sportowca... Prosiłabym o głosy na wioślarską czwórkę ze sternikiem w której skład wchodzi Michał Grzelak - tak tak mój mążWystarczy wyciąć kupon i wysłać do redakcji..
Dziękuję bardzo
kociczka39 pisze:goodfriend pisze:Też muszę wyjść.. Z psem rodziców... Wywalę się jak nic...
Dobrze ,że daleko nie polecisz![]()
I witejcie.A ja na zakupy musze wyjść,bleeee
MaryLux pisze:goodfriend pisze:Inusiu mogę troszkę prywaty zrobić?? Tylko troszeczkę....
Trochę prywaty...
Dziękuję bardzo
Czwórki wioślarskie są mi bliskie - w skład srebrnej osady z Pekinu wchodzi ludź związany z moją firmą. Ale nie mam dostępu do Gazety Płockiej
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:goodfriend pisze:Też muszę wyjść.. Z psem rodziców... Wywalę się jak nic...
Dobrze ,że daleko nie polecisz![]()
I witejcie.A ja na zakupy musze wyjść,bleeee
A ja po południu do krawca
MaryLux pisze:goodfriend pisze:Inusiu mogę troszkę prywaty zrobić?? Tylko troszeczkę....
Trochę prywaty...
Dziękuję bardzo
Czwórki wioślarskie są mi bliskie - w skład srebrnej osady z Pekinu wchodzi ludź związany z moją firmą. Ale nie mam dostępu do Gazety Płockiej
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:Inusiu mogę troszkę prywaty zrobić?? Tylko troszeczkę....
Trochę prywaty...
Dziękuję bardzo
No proszę jaki ten świat małyTak tylko napisałam jakby ktoś miał dostęp.. Wiadomo, że forumowe głosy czynią cuda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, luty-1, PanPawel, pibon i 214 gości