Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Porzucona na domkach ruda jeszcze zdrowa kotka , nikt jej tam nie może przygarnąc ,a moja koleżanka ktora juz ma ich kilka tez nie moze bo sie jej matka nie zgadza:(:( U mnie przepełnienie i KK , u P .Lodzi tez jest pełno , na razie jest w garażu ale tam tez nie może zostać
:(:(
Błagam powiadomcie kogo sie da....
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Porzucona na domkach ruda jeszcze zdrowa kotka , nikt jej tam nie może przygarnąc ,a moja koleżanka ktora juz ma ich kilka tez nie moze bo sie jej matka nie zgadza:(:( U mnie przepełnienie i KK , u P .Lodzi tez jest pełno , na razie jest w garażu ale tam tez nie może zostać
:(:(
Błagam powiadomcie kogo sie da....
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:A też mam nowe kocięta , tym razem sa to dwa - bury i pingwinek ktore mieszkały w zimnej piwnicy , niestety sa bardzo chore na KK . leczymi i zobaczymy co będzie dalej ....
Czarny Kubuś nadal jest bardzo wystraszony i nie i nie pije co mnie bardzo martwi
estre pisze:Spóźnione co prawda, ale szczere życzenia, wszystkiego dobrego, zdrówka, udanych adopcji i spełnienia marzeń
Chesterek (Bonifacy) rośnie jak na drożdżach, myślę, że niedługo osiągnie wagę 1,5kg. Wcina wszystko grzecznie, nie grymasi.
W sobotę albo poniedziałek kolejne szczepienie.
Zdrowy jest, kupki ma modelowe (z tym był problem na początku). Jest przecudny, pokochaliśmy go bardzo wszyscy.
To był "ten" kot, którego szukaliśmy
W poniedziałek postaram się wysłać paczuszkę, te parę zabawek, które obiecałam i jakieś żarełko
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio i 53 gości