Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 7:51 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Ja tak nie potrafię wklejać jak moje porzedniczki ale też Justynko składam Ci serdeczne życzenia,obyś była zdrowa i twoi podopieczni też ,niech Ci zawsze śweci słonko i niech się spełnią Twoje pragnienia i zamierzenia.......Pozdrawiam serdecznie...

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Śro gru 16, 2009 10:30 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Jakie to miłe że nawet i dzis sa składane mi zyczenia, jesteście wspaniali :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 16, 2009 10:33 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Porzucona na domkach ruda jeszcze zdrowa kotka , nikt jej tam nie może przygarnąc ,a moja koleżanka ktora juz ma ich kilka tez nie moze bo sie jej matka nie zgadza :(:(:( U mnie przepełnienie i KK , u P .Lodzi tez jest pełno , na razie jest w garażu ale tam tez nie może zostać :(:(:(
Błagam powiadomcie kogo sie da....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro gru 16, 2009 12:13 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Justa&Zwierzaki pisze:Porzucona na domkach ruda jeszcze zdrowa kotka , nikt jej tam nie może przygarnąc ,a moja koleżanka ktora juz ma ich kilka tez nie moze bo sie jej matka nie zgadza :(:(:( U mnie przepełnienie i KK , u P .Lodzi tez jest pełno , na razie jest w garażu ale tam tez nie może zostać :(:(:(

:( :( :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro gru 16, 2009 13:11 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Spóźnione co prawda, ale szczere życzenia, wszystkiego dobrego, zdrówka, udanych adopcji i spełnienia marzeń :D

Chesterek (Bonifacy) rośnie jak na drożdżach, myślę, że niedługo osiągnie wagę 1,5kg. Wcina wszystko grzecznie, nie grymasi.
W sobotę albo poniedziałek kolejne szczepienie.
Zdrowy jest, kupki ma modelowe (z tym był problem na początku). Jest przecudny, pokochaliśmy go bardzo wszyscy.
To był "ten" kot, którego szukaliśmy :D

W poniedziałek postaram się wysłać paczuszkę, te parę zabawek, które obiecałam i jakieś żarełko :)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro gru 16, 2009 14:09 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Porzucona na domkach ruda jeszcze zdrowa kotka , nikt jej tam nie może przygarnąc ,a moja koleżanka ktora juz ma ich kilka tez nie moze bo sie jej matka nie zgadza :(:(:( U mnie przepełnienie i KK , u P .Lodzi tez jest pełno , na razie jest w garażu ale tam tez nie może zostać :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:A też mam nowe kocięta , tym razem sa to dwa - bury i pingwinek ktore mieszkały w zimnej piwnicy , niestety sa bardzo chore na KK . leczymi i zobaczymy co będzie dalej ....
Czarny Kubuś nadal jest bardzo wystraszony i nie i nie pije co mnie bardzo martwi :x

:ok: :ok: :ok: za kocięta
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Śro gru 16, 2009 14:49 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

MAJA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

MIKI ( 8O ???)

Obrazek

No i wczorajsze kociaki

Obrazek

Niestety, Kubusia nie zdazylam zrobic, baterie w aparacie rozladowalo :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro gru 16, 2009 15:33 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

no to do góry koteczki!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro gru 16, 2009 19:09 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

wieczorne podnoszenie :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro gru 16, 2009 20:11 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

te nowe malenstwa sa sliczne :1luvu: z calej sily :ok: za ich zdrowko :) A za ta kiciusie z garazu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 16, 2009 22:54 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

estre pisze:Spóźnione co prawda, ale szczere życzenia, wszystkiego dobrego, zdrówka, udanych adopcji i spełnienia marzeń :D

Chesterek (Bonifacy) rośnie jak na drożdżach, myślę, że niedługo osiągnie wagę 1,5kg. Wcina wszystko grzecznie, nie grymasi.
W sobotę albo poniedziałek kolejne szczepienie.
Zdrowy jest, kupki ma modelowe (z tym był problem na początku). Jest przecudny, pokochaliśmy go bardzo wszyscy.
To był "ten" kot, którego szukaliśmy :D

W poniedziałek postaram się wysłać paczuszkę, te parę zabawek, które obiecałam i jakieś żarełko :)

Estre bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro gru 16, 2009 23:00 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Majeczka :1luvu: :1luvu: moja kochana kiciunia :) :1luvu:
Mrusie, nim pojde spac :piwa: jeszcze cosik wypije za Wasze zdrowko, a za domki :ok: trzymam caly czas :) Tylko gdzie te domki sa, co?! :evil: Czy wy wiecie, gdzie one sie podzialy?! Dobranoc moje sliczne kochane kicie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 17, 2009 0:31 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Kto pokocha choć jedengo tyskiego mruczka , kto ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 17, 2009 5:11 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Justa&Zwierzaki pisze:Kto pokocha choć jedengo tyskiego mruczka , kto ???

kto pokocha :?:
Obrazek
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Czw gru 17, 2009 6:29 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Dzień dobry mruczki.

Domki, gdzie się chowacie....tyle cudnych kotów czeka.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]