OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 23:19 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Dzięki Ewan , ale tak robi dużo ludzi , czasami nie mamy o tym pojęcia . Ja na miau odnalazłam ludzi , którzy w poprzednim wcieleniu byli na pewno kotami - Kocimi Aniołami :aniolek: :aniolek: :aniolek: W ciągu 15 miesięcy kiedy mamy ten dom poznałam jak cudownie jest przebywać z kotami oswojonymi i dzikimi zarazem , kiedy widzę jak ogromny strach przed dotykiem człowieka topnieje . Dzikuski są bardzo wdzięczne , reagują bardziej na wołanie kiedy chcę aby wróciły z wybiegu do domu. Miziaki potrafią być większymi uparciuchami :twisted:
Kiedyś była zbiorowa ucieczka poza teren wybiegu na ogród , buczałam jak wariatka ,że ich już więcej nie zobaczę , a wystarczyło ,że zawołałam i nagle pojawiły się wszystkie./ weszły szeregiem do domu/ :1luvu: Może tylko za bardzo je kocham i trudno mi się z nimi rozstać - ale ich dobro zawsze mam na względzie / nie moje uczucia/. Do dobrego domku oddaję bez problemu. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro gru 16, 2009 23:23 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Obiecuję,że Syberii będzie dobrze i ciepło tak od serca nie od kaloryfera :love:

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Czw gru 17, 2009 0:06 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Czekamy na dalszy rozwój sytuacji.

duszki, ja się wyłamię i powiem, że imię Syberia bardzo mi się podoba, oddaje całą dostojność koteńki, ale ja lubię geograficzne imiona 8)
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw gru 17, 2009 9:18 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Andżeliko mimo "zwykłych" Twoim zdaniem działań jesteś wielka :!: Ja mam trzech rezydentów i pomagam jak mogę dookoła w kociej biedzie ale to co robię to "Pan Pikuś" przu Twojej "robocie",dla mnie jesteś niedoścignionym wzorem. Serdecznie pozdrawiam :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw gru 17, 2009 9:25 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Mi sie tez bardzo imie Syberia podoba - i pasuje do Myszki :)
Syberia ma w sobie jakas tajemnice.... a Myszka jest tajemnicza ;) I ma niezwykla historie.

Zgadzam sie ze Angelika robi cos wielkiego :) Ja pomagam duzo krocej kotom i dla mnie czasem jakas bzdura jest problemem nie do przeskoczenia, ale jak podczytuje watki Angeliki to mi wstyd... Moich czterech Rezydentow i Cztery Tymczasy plus pies pozdrawiaja cala zgraje Angeliki :) I trzymamy kciuki i ogony za niedzielny wyjazd Syberii... na Syberie ;) :lol:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 17, 2009 19:31 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Jak się czuje moja Syberia?? Nie mogę się już doczekać :roll: :roll:

duszki

Post » Czw gru 17, 2009 21:49 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Syberia dzisiaj zamelinowała się razem z Balbinką w szafce i tam mocno sobie spały w objęciach. Nigdy nie były sobie tak bliskie , dopiero po sterylizacji zauważyłam ze sypiają razem , i razem się trzymają tak jakby czuły ,że wkrótce rozstanie... :(
Syberia ma apetyt , ale nie jest jeszcze taka zabawowa jak była przed zabiegiem.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Czw gru 17, 2009 21:53 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Miziaczki dla mojej malutkiej :love: :love:

duszki

Post » Czw gru 17, 2009 23:20 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Czy Myszka przyjedzie w podobnej porze jak miała przyjechać w zeszłym tygodniu?? Gdzie Pan Przewoźnik przekaże nam Syberię ??
(pamiętaj o dokumentacji weterynaryjnej :regulamin: )
Trochę będzie więcej zamieszania, bo ja się dokształcam i Syberię będzie odbierał TŻ

duszki

Post » Pt gru 18, 2009 12:29 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Zaczynamy odliczanie:
:!: :!: :!: POJUTRZE :!: :!: :!:
:ryk:

duszki

Post » Pt gru 18, 2009 14:16 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

duszki pisze:Zaczynamy odliczanie:
:!: :!: :!: POJUTRZE :!: :!: :!:
:ryk:

hurra :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 18, 2009 14:22 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

cudny prezent na święta dla Syberii i nowych Dużych :1luvu:Z całego serca najlepsze życzenia dla Was cuuudnej kici :piwa:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt gru 18, 2009 20:36 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

wspaniale :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 18, 2009 22:18 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

Wyjazd z Radomska niedziela , godz. 9,00 , nie wiem jednak jaka będzie pogoda i jak szybko Pan dojedzie. Jeśli łatwo do Was dojechać to być może zawiezie na miejsce tzn. pod blok. Podam telefon do Pana , który będzie wiózł kotkę na PW.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Sob gru 19, 2009 8:07 Re: OBDARLI MNIE ZE SKÓRY- JUŻ ZDROWA I MAM D/S

:1luvu: Myszko vel. Syberio cały czas tu jestem i trzymam mocno kciuki za twój nowy domek.
Na pewno będzie Ci w nim dobrze. Nareszcie będziesz miała swoich dużych. :1luvu:
@duszki
Jak Syberia będzie już u Was to piszcie tutaj co u niej słychać. Myślę, że nie tylko mi ale i pozostałym przyjaciołom koteczki jej los nie jest obojętny i chętnie przeczytają jak ONA się ma. :kotek: :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

[poprzednia][następna]