LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 14:34 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Śro gru 16, 2009 15:01 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Dzięki za link :D
Bardzo jestem ciekawa efektów tego artykułu dla Lili. :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 16, 2009 17:27 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Utrwaliłam na pamiątkę dla Zuzi i Lilusi :D

Obrazek

Klikajcie i czytajcie :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro gru 16, 2009 18:29 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Kochany Lilutek :D
Czuje przez skóre, że niedługo Lilka znajdzie kochajacy domek!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro gru 16, 2009 20:15 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Wreszcie dotarłam do domu i do komputera a widzę, że Cioteczki już dotarły do artykułu :D grunt to dobrze działający wywiad :ryk: Dzięki za wyszukanie i dzięki za utrwalenie!!
W wersji papierowej gazety jest ten sam tekst, tylko zdjęcie Lilutka inne. Pan dziennikarz za bardzo się nie popisał, przepisał tekst z ogłoszenia i trochę pomieszał (łapki bardzo ładnie się zagoiły), ale liczy się to, że komuś chciało się w ogóle napisać...

Cioteczki, a teraz ratunku!!!!!!! Brakuje mi rąk do miziania, kolan do pomieszczenia wszystkich kotów!!!! Nie wyrabiam z miziankami!!!! Teraz na kolanach leży rozwalona Alusia, przytulona do niej z łapkami na Alusi leży rozwalona Blanka, Maksiu się przymierza i nie ma gdzie wskoczyć, a gdzie Lilutek jeszcze??? No i jak ja mam pisać??

Z malotki to mega przytulak :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro gru 16, 2009 20:20 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:Cioteczki, a teraz ratunku!!!!!!! Brakuje mi rąk do miziania, kolan do pomieszczenia wszystkich kotów!!!! Nie wyrabiam z miziankami!!!! Teraz na kolanach leży rozwalona Alusia, przytulona do niej z łapkami na Alusi leży rozwalona Blanka, Maksiu się przymierza i nie ma gdzie wskoczyć, a gdzie Lilutek jeszcze??? No i jak ja mam pisać??

Z malotki to mega przytulak :lol:

Zrób posłlanie na dywanie :D ,
koty dookoła Ciebie się zmieszczą :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Śro gru 16, 2009 20:27 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Amika6 pisze:Zrób posłlanie na dywanie :D ,
koty dookoła Ciebie się zmieszczą :twisted:

Może i dobry pomysł, tylko gdzie wtedy computer, hi, hi, hi??
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 16, 2009 20:33 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Zaledwie kilka dni nie odwiedzałam forum,a tu takie nowości! :)

Artykuł faktycznie nie do końca zawiera wszystko,ale faktycznie może sprawi,że Lilcię ktoś zauważy...;) trzymam kciuki :)
A Blanka przepiękna :1luvu: pewnie szybko znajdzie domek :ok:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Czw gru 17, 2009 9:43 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 17, 2009 20:40 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Jak ma się Lilunia?
Dzwonią chętne domki po wczorajszym artykule?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw gru 17, 2009 22:05 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.Pakuje walizki)))

Cioteczki kochane usiądźcie, jeżeli jeszcze nie siedzicie.............................!!!!!!!

Bo oto właśnie STAŁ SIĘ CUD!!!!

LILUNIA BĘDZIE MIAŁA DOM!!! I to już na święta!!! Domek jest spod Warszawy i przyjedzie osobiście po Lilunię!!!! Bo Domek chce, żeby Lilunia spędziła święta już u siebie!! I Domek wziął sobie urlop, żeby przyjechać po Lilutka!! I żeby być z nią razem w pierwszych dniach aklimatyzacji!!

Słuchajcie, to Blanka przyniosła szczęście Liluni, a ja mam dowód na to, że dobro rodzi dobro! W poniedziałek wieczorem nie pozwoliłam zamarznąć pod śmietnikiem małej trikolorce, a we wtorek zadzwoniła Pani. Pani straciła ostatnio na mocznicę jedną swoją koteczkę i postanowiła dać dom jakiejś wielkiej kociej biedzie (ja to doskonale rozumiem, bo sama po śmierci mojej Zuzi szukałam na forum kotki chorej, najbrzydszej, takiej której nikt nie zechce i.......jest Alusia :) ) Pani mieszka pod Warszawą, ma dom, w którym znalazło schronienie 6 kotów i 2 kotolubne psy uratowane z Boguszyc od B.Wahl, gdzie jeździła ze swoją koleżanką na akcje ratowania (Pani jest dogomaniaczką). Koty są niewychodzące, okna zabezpieczone siatką, balkon z werandą też!!! Zwierzęta mają zapewnioną dobrą karmę, Pani ma przyjaciółkę, która jest weterynarzem. Do tego, jak opowiedziałam o oczku Liluni, Pani już umówiła między świętami a Nowym Rokiem konsultację Lilusi u dra Garncarza!!

Dziewczyny, nie pisałam o tym wcześniej, bo byłam w szoku i kazałam się wciąż szczypać. Kiedy dzwonił dziennikarz, to jeszcze o tym nie wiedziałam, ale jak ukazał się artykuł, to wiedziałam już, że Lilutek będzie miał domek. Byłyśmy właśnie z Panią w trakcie rozmów i ustaleń.

Pani przyjedzie po Lilunię we wtorek, a ja........................znowu będę ryczeć!!!
MOJA MALEŃKA KOCHANA LILUNIA!!!!! Już wszystko złe ma za sobą. Teraz już tylko BĘDZIE SZCZĘŚLIWA!!! Przyrzekłam jej to przecież!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 17, 2009 22:56 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.Szykuje walizki))

kochana zuziu... to... cudowne wieści... jestem tak pod wrażeniem i wzruszona, że nie moge pisać.... ja też będę ryczeć, a właściwie to juz ryczę.... (bo zwsze myslałam, że Lilka zostanie, jak Kulka znajdzie domek...) no to bedziemy we dwie, co najmniej... nasza kochana Lileczka :!: :!: :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

sciskam ściskam sciskam.... DOMKU dziekujemy..... :1luvu: :1luvu:

a dobro na prewno rodzi dobro..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 17, 2009 23:03 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.Szykuje walizki))

Hanulka pisze:(bo zwsze myslałam, że Lilka zostanie, jak Kulka znajdzie domek...)

Haniu, ja też miałam taką nadzieję, ale Kulka nie znajdzie domu :cry: przynajmniej w najbliższym czasie, dokąd nic się nie zmieni
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 17, 2009 23:12 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.Szykuje walizki))

Bardzo się cieszę!
Cuda się zdarzają!
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw gru 17, 2009 23:14 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.Szykuje walizki))

Jejku tak się cieszę za Lilutkę,
:ok: :ok:
na więcej mnie nie stać bo się poryczałam z radości
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]