LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 10:19 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

O, masz nowego lokatora? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto gru 15, 2009 12:47 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:O Matko, Matko, Matko!!!! Znowu mam kota!!! Noc, mróz i mały kot przy śmietniku między akademikami na osiedlu studenckim :roll: :twisted:

I takie oto wieczorne tri znalezisko właśnie śpi w ukochanym kartonie Maksia :roll: :twisted: :roll: :twisted: pojadło, popiło, wyprzytulało się i poszło spać 8O
Obrazek

A ja nie mam już siły dzisiaj myśleć co dalej, pomyślę jutro...

ło matko, ale śliczne tri, młodziutkie i nie dzikun :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
to domek się migiem znajdzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 15, 2009 14:33 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Pragnę tak, jak on.... Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 15, 2009 19:40 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Bazyliszkowa pisze:O, masz nowego lokatora? 8O

Nowy lokator jest śliczną i niezwykle miziastą panienką :D żaden dzikun :D A grzeczna jest jak aniołeczek :roll: Lilutek prycha trochę na malotkę, jak podejdzie za blisko, ale malotka sobie nic z tego nie robi, udaje bardzo groźną. Dzisiaj powiesiłam ogłoszenia, może komuś się zgubiła...chociaż długo już żyję na tym świecie i...trochę w to wątpię. Pewnie będziemy szukać malotce domku :P właśnie trwa casting na imię :D
A moim kotom oczy wychodzą na wierzch w niemym zapytaniu "ile jeszcze przytargasz?"

Lilutek ma się dobrze, niesmowity apetyt dopisuje dalej, bez przerwy chodzi za mną udając głodną, sama pochłania jedzonko błyskawicznie i leci do innych misek. Kontroluję już to jej łakomstwo, bo nie może być za gruba, a już i tak niemała z niej kluseczka. Ona chyba jednak ma syndrom głodu, pozostałość po tym głodowaniu w lesie.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto gru 15, 2009 19:48 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Ło Jeziu, jaka ta nowa lokatorka piękniusia :D.
Zuziu, do Ciebie same ślicznotki lgną :1luvu:

Allegro Lileczki jest bardzo wzruszające, mam nadzieję, że wypatrzy ją tam Najcudowniejszy Domek.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 15, 2009 19:49 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:O Matko, Matko, Matko!!!! Znowu mam kota!!! Noc, mróz i mały kot przy śmietniku między akademikami na osiedlu studenckim :roll: :twisted:

I takie oto wieczorne tri znalezisko właśnie śpi w ukochanym kartonie Maksia :roll: :twisted: :roll: :twisted: pojadło, popiło, wyprzytulało się i poszło spać 8O
Obrazek...

Rety przegapiłam ślicznego malucha :oops:

zuzia96 pisze:A ja nie mam już siły dzisiaj myśleć co dalej, pomyślę jutro...

Zuzia, nasza Zuzia niczym Scarlet ... tylko z wielgachnym serduchem :1luvu:

I dodam, że jakoś Pikasia (może byc przez C) mi do niej pasuje :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto gru 15, 2009 20:25 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Śliczną Kotunie masz Wiesiu :D
Sama słodycz!
Trzymam kciuki za wspaniały domuś dla Dziewczynki
:ok: :ok: :ok:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto gru 15, 2009 21:09 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Tak, tak malusia jest śliczniutka, ino ździebko brudna :) ale się myje :D tak że rokowania są dobre :D
Dzisiaj przespała ze mną całą noc rozwalona na łóżku z łapkami opartymi o kaloryfer :D koty zdziwione kto im tak bezpardonowo zajął ich stałą miejscówkę :roll: :roll: :roll:
Obrazek

No dobra, nie zaśmiecam Lilutkowego wątku, idę zakładać malotce jej własny :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto gru 15, 2009 21:12 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

zuzia96 pisze:No dobra, nie zaśmiecam Lilutkowego wątku, idę zakładać malotce jej własny :D

Jak załozysz, podaj link, będziemy odwiedzać :D

Bazyliszkowa

Post » Wto gru 15, 2009 22:57 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Założyłam już pięknotce wątek na Kociarni viewtopic.php?f=13&t=104989

I zapraszam wszystkie Cioteczki do odwiedzin u....Blanki :D :D

Imię zostało przegłosowane przez Ciocię Krysię, a dla Cioci Krysi szacun musi być, bo powiedziała, że w takiej sytuacji, (czyt.kolejny kot w dom!!!) to ona Kulki narazie mi nie odda :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 16, 2009 11:00 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

A nasz kochany Lilutek został gwiazdą medialną :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tak Ciocie, tak :roll: :roll: :roll: tylko z całego zamieszania z Blanusią zapomniałam o tym napisać :oops:
W poniedziałek zadzwonił do mnie dziennikarz z naszej gazety codziennej w sprawie kotka, bo zobaczył ogłoszenie na portalu lokalnym. Ja myślałam, że chce adoptować Lilusię. A on nie... on chce o niej napisać artyluł :!: :!: Pytał o historię Lilutka, kto leczył kotkę (nawet miał dzwonić do mojej wetki) i czy może wykorzystać zdjęcia. Powiedziałam mu, żeby napisał tak, aby potrząsnąć sumieniami ludzkimi, żeby na drugi raz nie zostawili zwierzątka w takim stanie na pastwę losu i nie skazywali go na powolną śmierć.

A przed chwilą zadzwoniła mi znajoma, że jest artykuł o Liluni :roll: Jeszcze go nie czytałam, ale zaraz idę do pracy, to kupię gazetę :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 16, 2009 11:08 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Super, to Lili będzie miała reklamę. Teraz to już raz-dwa znajdzie się ekstra domek :ok:

Bazyliszkowa

Post » Śro gru 16, 2009 11:38 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

super... zuzia....daj namiar na artykuł....tez bym chetnie przeczytała... teraz juz domek musi byc i bedziemy przebierac i robic fochy...straszne.... :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 16, 2009 13:17 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Czekam bardzo na domek :1luvu: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 16, 2009 14:09 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka ale już piękna.SZUKAMY DS!

Hanulka pisze:super... zuzia....daj namiar na artykuł....tez bym chetnie przeczytała...

I ja bym poczytała. :D :ok:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]