Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nanetka pisze:Ale wiem, że na pewno znajdzie się wydawnictwo, które z przyjemnością wyda taką książkęTym bardziej, że ma już tylu czytelników, którzy chętnie kupią książkę
kociczka39 pisze:nanetka pisze:Ale wiem, że na pewno znajdzie się wydawnictwo, które z przyjemnością wyda taką książkęTym bardziej, że ma już tylu czytelników, którzy chętnie kupią książkę
I tym sposobem przy okazji wesprzemy finansowo naszą Maryś troszeczkę chociaż.Ja jezdem całą sobą wraz z "dodatkiem w sobie" za![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:to czekam na wiesciJa obejde sie bez ilustracji, pod jednym warunkiem: AUTOGRAF OD INECZKI POPROSZE NA PIERWSZEJ STRONIE! WYSTARCZY ODCISK LAPKI
Kociara82 pisze:to czekam na wiesciJa obejde sie bez ilustracji, pod jednym warunkiem: AUTOGRAF OD INECZKI POPROSZE NA PIERWSZEJ STRONIE! WYSTARCZY ODCISK LAPKI
nanetka pisze:kociczka39 pisze:nanetka pisze:Ale wiem, że na pewno znajdzie się wydawnictwo, które z przyjemnością wyda taką książkęTym bardziej, że ma już tylu czytelników, którzy chętnie kupią książkę
I tym sposobem przy okazji wesprzemy finansowo naszą Maryś troszeczkę chociaż.Ja jezdem całą sobą wraz z "dodatkiem w sobie" za![]()
![]()
![]()
![]()
Ja również z "dodatkiem"
goodfriend pisze:Kociara82 pisze:to czekam na wiesciJa obejde sie bez ilustracji, pod jednym warunkiem: AUTOGRAF OD INECZKI POPROSZE NA PIERWSZEJ STRONIE! WYSTARCZY ODCISK LAPKI
O to to to ja też chcę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości