Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:To najnowsza opinia naszego synka o Lolku na banerku"Mamusiu, ten kotek jest taki brzydki,że az piękny w środku",hi,hi
Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:To najnowsza opinia naszego synka o Lolku na banerku"Mamusiu, ten kotek jest taki brzydki,że az piękny w środku",hi,hi
Niech zgadnęŁukaszek?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:To najnowsza opinia naszego synka o Lolku na banerku"Mamusiu, ten kotek jest taki brzydki,że az piękny w środku",hi,hi
Niech zgadnęŁukaszek?
No Łukasz- Benio jeszcze tak nie mówi, ale już się z kociami piórkiem na patyku bawi...moja krewi do żwirku Go ciągnie...grzebać...
BOZENAZWISNIEWA pisze:No Łukasz- Benio jeszcze tak nie mówi, ale już się z kociami piórkiem na patyku bawi...moja krewi do żwirku Go ciągnie...grzebać...
BOZENAZWISNIEWA pisze:
No to jeszcze na dobanoc powiem jak wczoraj Łukasz rozwalił wszystkich odpowiedzia do obolałaj mamusi.Wrócił od dziadków zastepczych i pytam"co Łukaszku u dziadków robiłes, synku?"
-Malowałem mamusie-odpowiada
-Na miotle, rzekłam?
-Nie mamusiu na kartce![]()
![]()
Arsnova pisze:Jak się miewa Lolek? Czy będą jakieś fotki "naprawionego" kociaka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Wix101 i 176 gości