KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 14, 2009 14:59 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:Obrazek
Zwróćcie uwagę na to przyjazne, tchnące łagodnością spojrzenie :wink:
Ono mówi wszystko...

Przecudna kota!

Jeśli mogę się wypowiedzieć w sprawie gadżetów - ja bym chętnie nabyła coś przydatnego biurowego ze zdjęciem lub zdjęciami kociaków, jak np. wspomniany już gdzieś organizer wolnostojący ;) Albo coś w rodzaju piórnika, bo mi się po biurku walają długopisy, spinacze i takie tam.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon gru 14, 2009 15:20 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Ta kotka jest sliczna.Jak ma rowniutko na glowie odciete kolory , jakby ktos przy linijce malowal . No chyba jest ciutek rozpuszczona ...chyba tak :ryk:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon gru 14, 2009 15:42 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Jeśli chodzi o samopoczucie kotów, to mogę coś napisać o Zielonookiej, Szkieletce i Julitce. Tak, wiem, że one mają nowe imiona, ale nie nadążam ;)

Zielonooka - umówiła się na weekend na kastrację ;) więc chyba dobrze się czuje ;)

Szkieletka - głaszcząc ją już nie mam wrażenia, że jej rozedrę skórę jej własnymi wyrostkami z kręgosłupa ;) wyraźnie baba nabrała ciałka ;)

a Julitka - zaróżowiła się. umówiła się na badanie krwi kolejne, jakoś w tym tygodniu. Różnica w porównaniu z dniem po zapaści jest porażająca. Krew jej znakomicie pomogła ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon gru 14, 2009 16:07 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

seidhee pisze:
Ono mówi wszystko...

Ja chcę duży kubek z TYM kotem!!! albo dwa od razu, na zapas.

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Pon gru 14, 2009 23:37 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Lilithian pisze:
seidhee pisze:
Ono mówi wszystko...

Też poproszę 8) :kotek:

Lilithian - a jak tam moje przyszłe tymczasy :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon gru 14, 2009 23:53 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Aleksandra59 pisze:
Lilithian - a jak tam moje przyszłe tymczasy :?:

Lilo się goi po sterylce.
Pingwinek ma zapalenie błony naczyniowej oka i jakiś katar. Leczymy go. Się wycwanił chłopak bo wie że go dokarmiamy łakociami i czeka po lekach na to 'lepsze' :twisted:

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Wto gru 15, 2009 17:06 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

jopop pisze:ja bardzo proszę o trzymanie kciuków za mnie, jutro, prawie cały dzień. to tak zupełnie prywatnie i niekocio.

UDAŁO SIĘ :):):):):):)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto gru 15, 2009 17:24 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

:ok: gratulacje :ok:
jako podczytywacz zupełnie nie wiem o co chodzi, ale cieszę się radością innych! :wink:

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Wto gru 15, 2009 17:26 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

To gratulacje :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto gru 15, 2009 17:31 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Co by to nie było to się bardzo cieszę :D

Gratuluję :piwa:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto gru 15, 2009 17:32 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

O cokolwiek chodzi - cieszę się i gratuluję :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto gru 15, 2009 17:34 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Lilithian pisze:
seidhee pisze:
Ono mówi wszystko...

Niech ktoś zrobi trochę tych kubków :twisted: Będą szły jak ciepłe bułeczki :mrgreen:
Też chętnie zanabędę :ryk:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto gru 15, 2009 17:42 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

jopop pisze:Jeśli chodzi o samopoczucie kotów, to mogę coś napisać o Zielonookiej, Szkieletce i Julitce. Tak, wiem, że one mają nowe imiona, ale nie nadążam ;)

Zielonooka - umówiła się na weekend na kastrację ;) więc chyba dobrze się czuje ;)

Szkieletka - głaszcząc ją już nie mam wrażenia, że jej rozedrę skórę jej własnymi wyrostkami z kręgosłupa ;) wyraźnie baba nabrała ciałka ;)

a Julitka - zaróżowiła się. umówiła się na badanie krwi kolejne, jakoś w tym tygodniu. Różnica w porównaniu z dniem po zapaści jest porażająca. Krew jej znakomicie pomogła ;)

:lol:
Zielonooka - Trafka
Szkieletka - Słomka (ale jak będzie dalej tak pięknie jadła, to będzie Stogiem Słomy :twisted: . Na razie jednak może żreć ile chce, bo daleko jej do tego!)
Julitka - Julitka

Zielonooka Trafcia chciałaby być cały czas na rękach. Musi poczekać niestety do mojej emerytury, może wtedy będę mogła spełnić jej i swoje oczekiwania.. Spokojna, fajna kiciunia, bardzo miziasta. Czasem kłóci się z innymi kotami, ale to moment-prychnięcie-łapoczyn-zgoda.

Szkieletka-Słomka po odstawieniu leku, zaczęła kichać. Dostawiłam ponownie. :roll: Poza kichaniem szaleje, zaczepia, bije się z innymi w zabawie, kocha być na rękach i wzięta natychmiast się uruchamia, łazi za człekiem cały czas w oczekiwaniu na michę mokrą i jego towarzystwo, jest urokliwa. Kocha koty. No i jest kocim gigantem: waży 1,50 kg :ryk:

Julitka - jak wyżej Szkieletka-Słomka. Wariuje, każdy papierek czy myszka jest jej. Zaczepia starsze (oprócz Słomki wszystkie są starsze) przechodzące obok niej koty łapami i chce się bawić. Skutku na ogół nie ma, bo są zajęte i dążą w swoim upatrzonym kierunku :wink: , ale ona zawiedziona nie jest. Patrzę na Julinię codziennie z drżeniem (mimo wszystko) i nieustającym zdziwieniem nad tym cudem życia. Liczę tygodnie od 27 listpada.. W piątek będzie trzeci, od kiedy był duży problem. Moje maleńkie serduszeczko :1luvu: 27 listopada ważyła 2,20 kg, w niedzielę 6 grudnia - 2,30 :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto gru 15, 2009 17:44 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Aśka - gadaj!!!

Zosiu, Twoja księżniczka jest przepiękna. Trafiła z tym marudzeniem widać na podatny grunt :ryk: Głupia nie jest, jak się daje wycyganić coś wg niej lepszego, to dlaczego ma nie pokombinować?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto gru 15, 2009 17:48 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Ja też chcem kubek z kotkiem :twisted:

PS: whiskas całkiem dobrze. prócz tego, że nadal kicha... ale to u niego chyba normalne :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]