Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski- odeszła...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 26, 2009 22:08 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Modjeska pisze::oops: Na razie nie umiem.

Prześlij mi na mejla to wstawię. Wysyłam pw.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro gru 02, 2009 22:26 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

dziś przy okazji wizyty z Pinkiem pani Doc wymyśliła, że Maladze trzeba przepłukać zatoki żeby wyczyścić je z kataru. Podejrzewam niestety, że kicia infekuje na okrągło inne koty i dlatego ciągle walczę z oczami i noskami bez widocznych efektów. Zapisałam malagę na 11 grudnia. Jesli zdążymy i będziemy mieli za co, to wcześniej zrobimy jej rentgen zatok ale może to być trudne bo grudzień zaczynamy na finansowym minusie.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Czw gru 10, 2009 16:04 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Oby jej to pomogło. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw gru 10, 2009 17:16 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

:roll: To już jutro.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Czw gru 10, 2009 21:44 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt gru 11, 2009 21:02 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

:( Zabieg został odwołany bo nasza ulubiona pani chirurg jest chora.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Sob gru 12, 2009 0:06 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

wzdech...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob gru 12, 2009 19:08 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Modjeska pisze::( Zabieg został odwołany bo nasza ulubiona pani chirurg jest chora.

Szkoda. :(

A następne podejście będzie?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob gru 12, 2009 19:58 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Zostaniemy zapisani na pierwszy wolny termin ale nie będzie to łatwe bo przy zabiegu musi być również nasza Doc. Na razie Malaga jest głównym użytkownikiem chustek do nosa.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pon gru 14, 2009 10:24 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

:evil: Żeby nie było za łatwo Malaga dostała rujki. Mam nadzieję, że zamknęłam ją na czas. Mam dla niej proverę ale planowałam ją zacząć podawać dopiero od lutego bo w poprzednich dwóch latach rujkę miała dopiero od marca.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pon gru 14, 2009 10:40 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

No to masz niewesoło :?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon gru 14, 2009 21:40 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Najgorsze jest to, że oczywiście nie pamiętam dawkowania tej provery a nie mam czasu szukać. Zamknęłam Malagę w jej starym pokoju, znów będzie wyła w samotności. :(
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pon gru 14, 2009 21:54 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Co do dawkowania nie pomogę, bo nigdy tego nie dawałam. Ale jak zadzwonisz jutro na B., to na pewno Ci powiedzą.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto gru 15, 2009 10:55 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

Jak będziesz kupowała proverę, to postaraj się o receptę na LUDZKĄ, 10 mg. Veterynaryjna jest niebieska, ma 5 mg i trzeba podać całą tabletkę, a ludzka - jakby drobniejsza i biała, a co najważniejsze - podajesz tylko PÓŁ tabletki. To jest tak malutko, ze spokojnie powinno się przemycić w surowym mięsku czy innym smakołyku. :ok:

Moja Gagusia też ma rujkę. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw gru 17, 2009 14:41 Re: Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski-SPONSOR mile widziany

kasia86 pisze:Jak będziesz kupowała proverę, to postaraj się o receptę na LUDZKĄ, 10 mg. Veterynaryjna jest niebieska, ma 5 mg i trzeba podać całą tabletkę, a ludzka - jakby drobniejsza i biała, a co najważniejsze - podajesz tylko PÓŁ tabletki. To jest tak malutko, ze spokojnie powinno się przemycić w surowym mięsku czy innym smakołyku. :ok:

Moja Gagusia też ma rujkę. :wink:

:1luvu: Dzięki Kasiu, życie mi ratujesz. Mamy wykupioną proverę ludzką. czyli podaję raz w tygodniu 1/2 tabletki. :D
Niestety stary pokój wzmógł katar. Nie wiem czy to stare wirusy czy coś uczulającego ale Malaga ma kompletnie zatkany nos. W chwili rozpaczy i zwątpienia przypomniałam sobie o sugestii onkologa żeby jej wpuszczać interferon do oczu i tą drogą walczyć z katarem. Katar się niestety nie zmniejszył ale kicia smarcze tym razem na biało. :cry: Czekam z utęsknieniem na termin zabiegu. Dołożyłam Maladze jeszcze unidox, trudno. Nie mogę pozwolić żeby mi się kicia udusiła.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

[poprzednia][następna]