Bazyliszkowa pisze:Moje koty uwielbiąją leżeć pod lampą. Właśnie w tej chwili Klakier towarzyszy mi, wygrzewając się pod lampą na biurku
Lubią solarium

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Moje koty uwielbiąją leżeć pod lampą. Właśnie w tej chwili Klakier towarzyszy mi, wygrzewając się pod lampą na biurku
nanetka pisze:Bazyliszkowa pisze:Moje koty uwielbiąją leżeć pod lampą. Właśnie w tej chwili Klakier towarzyszy mi, wygrzewając się pod lampą na biurku
Lubią solarium
Bazyliszkowa pisze:nanetka pisze:Bazyliszkowa pisze:Moje koty uwielbiąją leżeć pod lampą. Właśnie w tej chwili Klakier towarzyszy mi, wygrzewając się pod lampą na biurku
Lubią solarium
Takie solarium jest lepsze od prawdziwego - czas opalania nielimitowany
nanetka pisze:Bazyliszkowa pisze:Moje koty uwielbiąją leżeć pod lampą. Właśnie w tej chwili Klakier towarzyszy mi, wygrzewając się pod lampą na biurku
Lubią solarium
Kociama pisze:Inuś dlaczego tak ciemno już
wiesz oglądałam Alusia Malutkiego
fajna ta myszka![]()
Trzymajcie się cieplutko bo u nas to strasznie zimno
MIA
kociczka39 pisze:Ja tak Dużych znajomą wytarmoszę,mmmrrraaauuu,bo jakaś ma przyjść i znowu będzie "ooo kotek",mmmrrraaauuu,wrrrrr![]()
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Bazyliszkowa pisze:Duża narzeka, że jest mróz. Jaki mróz? Na obudowie kaloryfera jest ciepło jak zawsze, a może nawet cieplej. KiMM
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Duża narzeka, że jest mróz. Jaki mróz? Na obudowie kaloryfera jest ciepło jak zawsze, a może nawet cieplej. KiMM
Mróz jest za oknem
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Duża narzeka, że jest mróz. Jaki mróz? Na obudowie kaloryfera jest ciepło jak zawsze, a może nawet cieplej. KiMM
Mróz jest za oknem
Ale nas nie ma za oknem, bo Duża nie pozwala.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 445 gości