Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 14, 2009 8:23 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

MIKUŚ pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Trzeba uwazac, bo własnie mamy dymy w schronie we Wrocławiu-skarga poszła do TOZU i teraz wolontariuszkom pani kierownik zakazała przychodzenia i adoptowania zwierzat, masakra cholera... :evil: Wszedzie tak jest...

I właśnie dlatego jestem przeciwna krzyczeniu wszystkich. Bo tak to już jest krzyczycie, krzyczymy i co z tego...............
Nie chodzi Nam o to by zamknęli Nam drogę.
Jeśli coś zrobić to z głową. Przedewszystkim pod kątem prawnym, bo dzikim tłumem to nic niestety w tym Państwie się nie zrobi :roll:

Dziewczyny wszystko zrobiły z litera prawa i dlatego własnie pani kierownik sie dostało.Udowodnione sa przypadki zabijania zwierzat.U mnie jest kot Antonio-miał isc pod strzykawke tylko dlatego,ze nie był z centrum wrocka..jak sie domyslic mozna kot był skrajnie wyczerpany, nie był leczony wcale, miał sie kiepsko,ale nie tak,zeby go uspic.Akcja sie udała, przed dzien uspienia Antos z pomoca wspaniałych dziewczyn opuscił schron i przyjechał do mnie ponad 500km..Teraz jest taki sliczny, ze wet jak go od razu ogladał spytał"dobra, Pani Bozenko, zrobione, a teraz dawac mi tego co go uspic rano mieli"Domyslacie sie zdziwienie weta kiedy usłyszał,ze własnie tego "trupa"badał.Litera prawa jest wazna, ale niestety realia sa smutne.Skoro dla wielu w Polsce zwierze jest rzecza... :cry:
Miłego dnia
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 14, 2009 8:37 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

APEL!!!!

Ludzie głosujemy dalej w Krakvevie, głosiki bardzo, bardzo mile widziane ;)
Może sreberko nam sie uda zdobyć 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon gru 14, 2009 8:39 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Narnia pisze:Informuję że dziś na konto Martiki wysłałam kwotę uzbieraną z bazarków - jest to kwota 170 zł - o wiele większa niż się spodziewałam :P nie byłoby jej dzięki
Mraty,Slapcia,Munabravy,Mikuśi,Agnieszki z Wrocławia i Aleksandry z Warszawy :piwa: dziękuję wszystkim :ok:
pozdrawiam :1luvu:

Narnia wpłata przyszła .BARDZO DZIĘKUJEMY :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon gru 14, 2009 8:54 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Życie w społeczeństwie obywatelskim daje nam prawo (wreszcie) zaprotestować. Wczoraj ważna rocznica i co z tego, kiedy strach pozostał. Pracuję w szerokopojętej opiece społecznej - tam aż roi się od ludzi, którzy nie potrafią uwierzyć, że można wziąźć sprawy w swoje ręce i coś zmienić, przestać się bać, przestać zginać kark pod pręgierzem źle pojętego przestrzegania prawa (Temida od dawna patrzy na to wszystko szerokootwartymi ze zdziwienia oczami).
Jest wiele form obywatelskiego nieposłuszeństwa, sprzeciwu, myslę warto podjąć jakieś mądre masowe działanie, wielostronne i komplementarne. Zgłszam swoją gotowość, mimo, że mam od cholery własnych spraw.
Obrazek

2em

Od: Śro gru 02, 2009 8:49

Post » Pon gru 14, 2009 10:38 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

2em pisze:Życie w społeczeństwie obywatelskim daje nam prawo (wreszcie) zaprotestować. Wczoraj ważna rocznica i co z tego, kiedy strach pozostał. Pracuję w szerokopojętej opiece społecznej - tam aż roi się od ludzi, którzy nie potrafią uwierzyć, że można wziąźć sprawy w swoje ręce i coś zmienić, przestać się bać, przestać zginać kark pod pręgierzem źle pojętego przestrzegania prawa (Temida od dawna patrzy na to wszystko szerokootwartymi ze zdziwienia oczami).
Jest wiele form obywatelskiego nieposłuszeństwa, sprzeciwu, myslę warto podjąć jakieś mądre masowe działanie, wielostronne i komplementarne. Zgłszam swoją gotowość, mimo, że mam od cholery własnych spraw.

WAŻNE

Bardzo proszę wszystkich o nie podejmowanie żadnych oficjalnych kroków. Przygotowujemy pewne działania, odezwę się jak będziemy mieć konkrety. Na razie nie będę o tym pisać.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon gru 14, 2009 12:09 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Tak jest Filemonie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon gru 14, 2009 12:14 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Pozdrawiamy wszystkich poniedziałkowo:
Ja Dorota :D Obrazek
i moje walczące kociambry :evil:
Obrazek
Większa fotorelacja na wątku Pysi i Alfika.
Ależ się naczytałam.
W czasie wolnego tyle się dzieje na wątku że zczytać trudno
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 14, 2009 12:15 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

A ja przypomnę wszystkie te kociaki są w schronie czekają na pomoc :!: :!: :!: może z okazji zbliżających się świąt ktoś zrobi dobry uczynek i podaruje choć jednemu z nich DOMEK TYMCZASOWY - TAK NIEWIELE POTRZEBA :!:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon gru 14, 2009 13:24 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

KOTY W SCHRONISKU CZEKAJĄ NA POMOC !!!!!!

terenia1

Post » Pon gru 14, 2009 13:24 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Oj biedne kicie :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 14, 2009 13:36 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Założyłam na kociarni taki zbiorczy wątek dla kociaków, które zostały w schronie
viewtopic.php?f=13&t=104910
u nas w wątku one giną, a w tej chwili one potrzebują największej pomocy, nie wiem na co liczę ale staram sie zrobić co się da :cry: żeby jak najwięcej ludzi o nich się dowiedziało :!: :!:
Może macie pozakłądane konta na innych portalach nie wiem Nasza Klasa albo jakieś takie inne proszę wklejajcie ten wątek, naszą stronkę, może nasz filmik... może coś napisać na forum gazety jest tam takie forum sosnowieckie

terenia1

Post » Pon gru 14, 2009 14:04 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

tereniu: wici wśród znajomych roześlę ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon gru 14, 2009 14:37 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Prosty przykład postępowania naszego schroniska :evil: przed chwilą dzwoniła do mnie Pani szuka dorosłego kocurka dzwoniła do naszego schroniska , w schronisku jest kilkanaście kociaków, różnych i co :evil: pan podał numer telefonu do mnie :evil: normalnie szlag człowieka może trafić i jak oni chcą wyadoptować koty ze schroniska.

terenia1

Post » Pon gru 14, 2009 16:18 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Zapraszam na słodki bazarek :wink: viewtopic.php?f=20&t=104914

A już niedługo bedę piekła kocie ciasteczka :wink: :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon gru 14, 2009 17:14 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

na 1 po ratunek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]