Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 19:21 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

pewnie tak, ale szkoda mi jej, że tak sama tam siedzi :wink:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie gru 13, 2009 17:22 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

majencja pisze:Gó....... wiecej mam czasu :evil: A Bimber? Ma się dobrze. Ja przy nich trochę gorzej :evil: Stefa czyli Borówa razem z Bimbkiem zeżarły mi kolejną ładowarkę do telefonu. No więc kupiłam dzisiaj dwie :twisted: na zapas.Stefa za tydzień jedzie stracić macicę , po Nowym Roku kolej będzie na Bimberka :twisted:
Ale czemu pla nie wypalił? Co się stało z czasem? :roll:
Bimber macicę? przecież nie miał... :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie gru 13, 2009 17:54 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Ha , ha macicę , oczywiście że Bimberek ma jajecka :mrgreen: Plan wypalił tylko... Mamy nowego Szefa. Z czystym sumieniem przez duże Sz. Facet jest niesamowity, dobry merytorycznie i taki co mu pacjenty nie przeszkadzają. Trza Mu pomóc coby się nie zniechęcił. Tak ze wiele rzeczy robię teraz bo chcę a nie dlatego że muszę to raz, dwa to kolegi żona była operowana na guza mózgu i miał problemy z dyżurowaniem a że nikt nie mógł no to ja starałam sie jakoś mu pomóc. Potem od nas ratownik miał wypadek - bardzo ciężki- wylądował na OIOM-ie no to też trza było jakoś pomóc organizacyjnie i duchowo rodzinie , a że z całego zespołu jakoś mnie to do głowy wpada/ pozostali chętni- dać parę złotych i owszem/ , reszta oczywiście ,,zaangażowana" ale jak trzeba pojechać , zobaczyć no to już problem . A ja uważam że trzeba nie czekając aż kto poprosi i po prostu biorę się do roboty. No i tak czas upływa- do tego jeszcze korki Juniora na które trza zawieźć i przywieźć bo nie ma czym się dostać i czasu niewiele. Dzisiaj jestem po nocy, potem pojechałam do chłopaka do szpitala/ 40 km/ , na noc znowu do roboty wrócę jutro po 17.00 potem na korki i o 20.00 w domu. We wtorek jak wyjdę to wrócę wieczorem we środę i tak codziennie... Ale nie narzekam grunt że zdrówko jakoś się trzyma a reszta się toczy......
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie gru 13, 2009 18:04 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

To chyba, że tak :lol:
To siły i zdrowka majencjo :ok: :ok: :ok:
Tylko pokaż jeszcze kotki, coooo? 8)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro gru 23, 2009 13:07 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Życzę Ci miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej kawy, piękna poezji, muzyki, odpoczynku od codzienności, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze, pracy, która pomaga żyć, uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie… natomiast Nowy Rok 2010 niech będzie nadzieją na lepsze dni, niech ten dzień będzie wyjątkowy i wyskokowy… dorodny i obfity w dobro i radość duszy…niech będzie bardziej szczęśliwy i dostatni niż ten, który właśnie mija. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2010 dla Ciebie i całej Twojej rodziny - shira3z Rudim
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro gru 23, 2009 15:59 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Majencjo Droga, życzę świątecznie Tobie i Twoim bliskim - tym w futerku i tym bez - wszelkiej wspaniałości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spokoju, szczęścia i zdrowia, magicznego wspólnego momentu zatrzymania szalonego świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wszystkim żywym istotkom w potrzebie, spotkania na swej drodze Takiego Dobrego Duszka jak Ty, który odmieni ich życie na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie sty 03, 2010 22:15 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Bungo ! czy to Twoja sprawka że mój Bimbuś jest gwiazdą Dziennika Polskiego????? Ot kupiłam sobie dzisiaj gazetkę na czas oczekiwania obiadku w knajpie i cóż ja widzę??Zdjęcie mojego kociątka :1luvu: Oj dumna ze mnie mamuśka :mrgreen: Tylko żeby Bimbkowi się w kociej łepetynie nie poprzewracało :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Nie sty 03, 2010 22:45 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

:) Brawo :!: Gratuluję :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie sty 03, 2010 22:54 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon sty 04, 2010 16:40 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Mój sławny synuś koci :1luvu:
Obrazek

majencja

Post » Pon sty 04, 2010 16:52 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Tak jest moja sprawka :oops:
I bardzo Cię przepraszam że w podpisie autor zdjęcia to ja. Miałam pisać do Ciebie z prośbą o zgodę na użycie zdjęcia, ale jakoś w świątecznym feworze się zagapiłam. A ponieważ drugie zdjęcie - mojego autorstwa, to mój Bungo, więc z rozpędu podpisali tak oba.
Honorarium w DP za fotkę wynosi 5 zł brutto :evil: (nie żartuję). Podaj numer konta, to po wypłacie prześlę :mrgreen:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon sty 04, 2010 17:17 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Ale to bardzo miła sprawka :1luvu: Ale miałam wyczucie bo ja nie kupuję raczej w soboty gazety. Ot czekałam na żarełko no to sobie kupiłam prasę. A tu taka niespodzianka!! :1luvu: Ależ on przystojny! Cała mamusia z gumowym cyckiem! :mrgreen: Cóż za bijąca z oczu yntelygencja :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pon sty 04, 2010 17:22 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

fiu,fiuuuumój maleńki Pedrunio jaka gwiazda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon sty 04, 2010 17:47 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

to się chłopak światowy zrobił :D
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon sty 04, 2010 17:51 Re: Pedro z deszczu - zostaje u Majencji!!!!!

Nooooooooo :mrgreen: Końcem stycznia kończy 6 miesięcy i od mamuni w prezencie dostanie......ODJAJCZENIE :ryk:
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]