Oktuś i Hania

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2009 19:17 Re: Oktuś i Hania

dziewczyny pani od domku dla Doderka nie odpisywala wiec napisałam do niej meila z zapytaniem czy jest zainteresowana Doderkiem czy zrezygnowala.no i mi odpisala
cytuje
jestem zainteresowana a pani jest z katowic??

martwi mie to ze nie wypytuje o kotka.No swoja droga opisalam jej cala jego historie ale mysle że zawsze są jakies pytania.
nie wiem co mam myslec o tym.co wy sadzicie?a moze jestem przewrażliwiona?
chcialabym tez cos sie dowiedziec o niej i jej domu,poprosilam zeby mi napisala pare slow o sobie.teraz czekam na odpowiedz.
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Pt gru 11, 2009 7:57 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:dziewczyny pani od domku dla Doderka nie odpisywala wiec napisałam do niej meila z zapytaniem czy jest zainteresowana Doderkiem czy zrezygnowala.no i mi odpisala
cytuje

martwi mie to ze nie wypytuje o kotka.No swoja droga opisalam jej cala jego historie ale mysle że zawsze są jakies pytania.
chcialabym tez cos sie dowiedziec o niej i jej domu,poprosilam zeby mi napisala pare slow o sobie.teraz czekam na odpowiedz.

Hm, ja bym była ostrożna, jeśli się nie interesuje kotkiem to nie zwiastuje zbyt dobrze, obym się myliła...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt gru 11, 2009 8:16 Re: Oktuś i Hania

A może napisałaś jej tak wyczerpująco historię Doderka, że nie miała o co pytać ;)
Choć rzeczywiście zero komentarza na temat kotka wydaje się niepokojące ... ale ludzie są różni, zobaczysz co odpisze ... może niepotrzebnie martwisz się na zapas ... oby :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt gru 11, 2009 11:31 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:dziewczyny pani od domku dla Doderka nie odpisywala wiec napisałam do niej meila z zapytaniem czy jest zainteresowana Doderkiem czy zrezygnowala.no i mi odpisala
cytuje

Ja bym była bardzo, bardzo ostrożna
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt gru 11, 2009 17:10 Re: Oktuś i Hania

pani nadal nic nie odpisala.mysle ze jest cos nie tak.
to bardzo dziwne ze do dzis jeszcze nie odpisala.Ja to co chwilke sprawdzalam meila czy przypadkiem mar9 do mnie nie napisala :) pytalam o wszystko i pisalam tez o naszym domku tzn o Oktusiu itp
nie wiem sama co myslec.poczekam i zobacze.....
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Pt gru 11, 2009 19:59 Re: Oktuś i Hania

Aguś, wysłałam Ci zdjęcia Mruczysława :D
Jego ładne zdjęcie jest też w zaprzyjaźnionym wątku wrocławskich komandosów, na pierwszej stronie :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=102359
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt gru 11, 2009 21:26 Re: Oktuś i Hania

mar9 pisze:Aguś, wysłałam Ci zdjęcia Mruczysława :D
Jego ładne zdjęcie jest też w zaprzyjaźnionym wątku wrocławskich komandosów, na pierwszej stronie :1luvu:

dziekuje
zdjecia juz wyslalam i teraz czekam na wiesci.pani i syn chca musza meza przekanac :) zobaczymy czy sie uda :)
wyslalam tez jej zdjecia mojego Doderka :) zobaczymy czy ktoregos wybierze.Bardziej stawiam na Mruczusia bo jest juz "domowy" .najważniejsze żeby choć jeden znalazł domek :)
jesli aga sie zdecyduje na Mruczusia i przekona meza to podam jej twoj nr tel( oczywiscie wczesniej cie uprzedze)
trzymam kciuki za domek.
szczerze to bardzo marze zeby Doderek poszedl bo on taki biedny w tej piwnicy :( ale tak jak wspomnialam mysle ze beda woleli kota domowego dlatego od razu pomyslalam o twoich tymczasach :) Aga to moja przedstawicielka u ktorej stoje na promocjach w aptekach -dorywcza praca bo ja ogolnie jestem bezrobotna :) Bardzo mila dziewczyna zreszta ona jest zdecydowana na to ze chce kotka ale musi meza przekonac dlatego byly potrzebne zdjecia.no wiesz co widziec to widziec pikna buźkę kociaka :)
ps ta babeczka od Doderka nie odpisala mi jeszcze wiec ja olewam bo to mi sie wydaje podejrzane
ps2 barzdo przepraszam ze tak "wale" na TY ale łatwiej mi sie pisze i tak sobie pozwoliłam mam nadzieje ze ci to nie przeszkadza :lol:

a to forum o kotach komandosach czytalismy z marcinem ktorejś niedzieli ale sie usmialismy z tych kartotek :) zajebisty pomysł
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Sob gru 12, 2009 19:37 Re: Oktuś i Hania

Dobry wieczór :D
Mam prośbę o zdjęcia czarno-białego dueciku.
Co słychać u Doderka?
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Sob gru 12, 2009 20:02 Re: Oktuś i Hania

agakow82 pisze:
mar9 pisze:Aguś, wysłałam Ci zdjęcia Mruczysława :D

dziekuje
zdjecia juz wyslalam i teraz czekam na wiesci.pani i syn chca musza meza przekanac :) zobaczymy czy sie uda :)
wyslalam tez jej zdjecia mojego Doderka :) zobaczymy czy ktoregos wybierze.Bardziej stawiam na Mruczusia bo jest juz "domowy" .najważniejsze żeby choć jeden znalazł domek :)
jesli aga sie zdecyduje na Mruczusia i przekona meza to podam jej twoj nr tel( oczywiscie wczesniej cie uprzedze)
trzymam kciuki za domek.
szczerze to bardzo marze zeby Doderek poszedl bo on taki biedny w tej piwnicy :( ale tak jak wspomnialam mysle ze beda woleli kota domowego dlatego od razu pomyslalam o twoich tymczasach :) Aga to moja przedstawicielka u ktorej stoje na promocjach w aptekach -dorywcza praca bo ja ogolnie jestem bezrobotna :) Bardzo mila dziewczyna zreszta ona jest zdecydowana na to ze chce kotka ale musi meza przekonac dlatego byly potrzebne zdjecia.no wiesz co widziec to widziec pikna buźkę kociaka :)
ps ta babeczka od Doderka nie odpisala mi jeszcze wiec ja olewam bo to mi sie wydaje podejrzane
ps2 barzdo przepraszam ze tak "wale" na TY ale łatwiej mi sie pisze i tak sobie pozwoliłam mam nadzieje ze ci to nie przeszkadza :lol:

a to forum o kotach komandosach czytalismy z marcinem ktorejś niedzieli ale sie usmialismy z tych kartotek :) zajebisty pomysł

Aguś, tu wszyscy mówią sobie na Ty a ja dzięki temu czuję się młodsza :mrgreen: więc o co tu się gniewać :lol:
Dobrze byłoby aby Dodusia wybrali, on taki biedny w tej piwnicy, zima nadchodzi.
No ale zobaczymy, kogo wybiorą.
A co do tamtej "chętnej" to dobrze zrobiłaś, widocznie jej nie zależy a to źle zwiastuje, Doderek zasługuje na ciepły i kochający dom i na pewno taki znajdzie, czasem po prostu trzeba trochę poczekać, szkoda tylko, że marznie biedaczek.
Za adopcję Doderka :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie gru 13, 2009 10:01 Re: Oktuś i Hania

Witam w niedzielę
Obrazek

bozena640

Post » Nie gru 13, 2009 11:19 Re: Oktuś i Hania

Witam wszystkich
Haneczka pierwszy raz w życiu widzi śnieg ( na bo jak ma 8 miesiecy to pierwsza zima jej,nie?)
siedzi zdziwiona na oknie ( zamknietym ) i ogląda jak pada :)
Minke ma taka jakby ducha widziala.
Doderek też ma swoja pierwsza zime ,siedzi na dworze i "łapie" płatki śniegu :)
wczoraj wieczorem uslyszałam miałkanie na klatce.otwieram drzwi a na wycieraczce Doderek ale do domu nie chciał wejsc :( od razu pod drzwi do piwnicy podszedł wiec ja za nim.schodze na dół patrze a on ma puste miseczki no kurna zjadł wszysciutko i dalej byl glodny.wiec poszlam po jedzonko.dalam mu a co zrobil Doderek?zaczął jeść jak stałam prz miseczkach :) nawet dał sie posmyrać.niestety dziś rano juz do mnie nie podszedł :( on ma takie dni ze raz mnie lubi a raz nie
Swoja droga to straszny grubasek sie z niego zrobił
Ostatnio edytowano Nie gru 13, 2009 11:26 przez agakow82, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Nie gru 13, 2009 11:25 Re: Oktuś i Hania

U mnie Sisi z Duffy okupują parapet i łapią płatki śniegu przez szybę, słodki to widok. Mogłabym patrzeć na nich godzinami.
PS. Sisi to chłopak

bozena640

Post » Nie gru 13, 2009 11:28 Re: Oktuś i Hania

Haneczka jest w wieku mojej Duffy, 6 grudnia skończyła 8 miesięcy

bozena640

Post » Nie gru 13, 2009 11:32 Re: Oktuś i Hania

bozena640 pisze:U mnie Sisi z Duffy okupują parapet i łapią płatki śniegu przez szybę, słodki to widok. Mogłabym patrzeć na nich godzinami.
PS. Sisi to chłopak

taki widok jest lepszy niz nie jeden film :) ja uwielbiam patzreć na mój duecik :)
teraz dalam im nowa "zabawke"
zwykly kartonik po butach
ale maja frajde.no musze jeszcze jeden wygrzebac z szafy bo normalnie sie kłócą o ten kartonik a dokladnie o to który tam bedzie siedział :mrgreen:
Obrazek Obrazek

agakow82

Post » Nie gru 13, 2009 11:33 Re: Oktuś i Hania

bozena640 pisze:Haneczka jest w wieku mojej Duffy, 6 grudnia skończyła 8 miesięcy

to Duffy też ma pierwsza zimę w swoim życiu :)
Obrazek Obrazek

agakow82

[poprzednia][następna]