Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:dziewczyny pani od domku dla Doderka nie odpisywala wiec napisałam do niej meila z zapytaniem czy jest zainteresowana Doderkiem czy zrezygnowala.no i mi odpisala
cytuje
jestem zainteresowana a pani jest z katowic??
martwi mie to ze nie wypytuje o kotka.No swoja droga opisalam jej cala jego historie ale mysle że zawsze są jakies pytania.
nie wiem co mam myslec o tym.co wy sadzicie?a moze jestem przewrażliwiona?
chcialabym tez cos sie dowiedziec o niej i jej domu,poprosilam zeby mi napisala pare slow o sobie.teraz czekam na odpowiedz.
agakow82 pisze:dziewczyny pani od domku dla Doderka nie odpisywala wiec napisałam do niej meila z zapytaniem czy jest zainteresowana Doderkiem czy zrezygnowala.no i mi odpisala
cytuje
jestem zainteresowana a pani jest z katowic??
martwi mie to ze nie wypytuje o kotka.No swoja droga opisalam jej cala jego historie ale mysle że zawsze są jakies pytania.
nie wiem co mam myslec o tym.co wy sadzicie?a moze jestem przewrażliwiona?
chcialabym tez cos sie dowiedziec o niej i jej domu,poprosilam zeby mi napisala pare slow o sobie.teraz czekam na odpowiedz.
mar9 pisze:Aguś, wysłałam Ci zdjęcia Mruczysława![]()
Jego ładne zdjęcie jest też w zaprzyjaźnionym wątku wrocławskich komandosów, na pierwszej stronie
viewtopic.php?f=1&t=102359
agakow82 pisze:mar9 pisze:Aguś, wysłałam Ci zdjęcia Mruczysława![]()
Jego ładne zdjęcie jest też w zaprzyjaźnionym wątku wrocławskich komandosów, na pierwszej stronie
viewtopic.php?f=1&t=102359
dziekuje
zdjecia juz wyslalam i teraz czekam na wiesci.pani i syn chca musza meza przekanaczobaczymy czy sie uda
wyslalam tez jej zdjecia mojego Doderkazobaczymy czy ktoregos wybierze.Bardziej stawiam na Mruczusia bo jest juz "domowy" .najważniejsze żeby choć jeden znalazł domek
![]()
jesli aga sie zdecyduje na Mruczusia i przekona meza to podam jej twoj nr tel( oczywiscie wczesniej cie uprzedze)
trzymam kciuki za domek.
szczerze to bardzo marze zeby Doderek poszedl bo on taki biedny w tej piwnicyale tak jak wspomnialam mysle ze beda woleli kota domowego dlatego od razu pomyslalam o twoich tymczasach
Aga to moja przedstawicielka u ktorej stoje na promocjach w aptekach -dorywcza praca bo ja ogolnie jestem bezrobotna
Bardzo mila dziewczyna zreszta ona jest zdecydowana na to ze chce kotka ale musi meza przekonac dlatego byly potrzebne zdjecia.no wiesz co widziec to widziec pikna buźkę kociaka
![]()
ps ta babeczka od Doderka nie odpisala mi jeszcze wiec ja olewam bo to mi sie wydaje podejrzane
ps2 barzdo przepraszam ze tak "wale" na TY ale łatwiej mi sie pisze i tak sobie pozwoliłam mam nadzieje ze ci to nie przeszkadza
a to forum o kotach komandosach czytalismy z marcinem ktorejś niedzieli ale sie usmialismy z tych kartotekzajebisty pomysł
bozena640 pisze:U mnie Sisi z Duffy okupują parapet i łapią płatki śniegu przez szybę, słodki to widok. Mogłabym patrzeć na nich godzinami.
PS. Sisi to chłopak
bozena640 pisze:Haneczka jest w wieku mojej Duffy, 6 grudnia skończyła 8 miesięcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], Wojtek i 184 gości