Z pieskiem jeszcze się nie spotkał oko w oko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgorzataJ pisze:Rudolf wylazł z dziury pod meblami, zwiedzał pokój, chociaż głównie upodobał miejsce za telewizorem.Nie chciał jeść ani pić, żwirek został zakupionypani go głaszcze i narazie ok.
Z pieskiem jeszcze się nie spotkał oko w oko.
Basica pisze:LU słoneczko mojenareszcie jesteś wśród żywych
![]()
tu bez Ciebie nawet posprzeczać się nie ma z kim ( że o dyskusji o napojach nie wspomnę )
MalgorzataJ pisze:Miłek ma się też baaardzo dobrze, z tym że maluch chce dominować w domku.
MalgorzataJ pisze:Dorotko - Miłek jest ślicznym kiciem, a jak się umie tulić. Widziałam go w takiej akcji, gdy siedział na kolankach u starszej dziewczynki i tuląc się , dosłownie głaskał ją po twarzy a ona go przytulała. Bardzo dobrze tam się czuje, tylko nie znoosi innych zwierzaków w swoim domku.![]()
Luspa - a ciuszki to tylko małym dzieciom i czy mogą być używane, ale w bardzo dobrym stanie.Mam tego trochę po swojej panience.
MalgorzataJ pisze:Rudolf wylazł z dziury pod meblami, zwiedzał pokój, chociaż głównie upodobał miejsce za telewizorem.Nie chciał jeść ani pić, żwirek został zakupionypani go głaszcze i narazie ok.
Z pieskiem jeszcze się nie spotkał oko w oko.
Magdulka pisze:mój Płomyk tez ma ADHD i to w jakieś spotęgowanej postaci..Myślałam, że z tego wyrośnie, ale nic na to nie wskazuje.. Jest taki nieposłuszny... łazi wszędzie, po regałach, wszystkich szafkach. W ogóle się nie słucha. Nie jest karny. Zamiast uciekać to tylko się skuli i siedzi na tym regale...Nie mam na niego pomysłu. W nocy szaleje tak,że jedynym wyjściem jest transporter. Zastanawiam się nad jakimiś tabletkami uspakajanymi. Bo jak na razie to on śpi średnio 2 godziny na dobę. Jeśli ktoś ma jakiś pomyśl jak rozwiązać takie przypadki to proszę o wskazówki.. Bo niedługo to z mojego domu zostaną tylko gołe ściany, o ile Płomyk i ich nie rozwali
![]()
Jakoś poprzednie koty szybko się nauczyły co wolno , a czego nie.. a Płomyk ma to wszystko gdzieś.na końcu swojego ogonka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości