Anda pisze:Marcysia i Śnieżka (![]()
), ciociu Tiger jak??
Może ta apatia jest poszpitalna - dzikie od urodzenia kotki trafiły nagle do klatki - każdego by to załamało.
Mam prośbę, czy jakieś pożegnalne fotki Madoxa możesz pstryknąć???
Tiger_ pisze: Będzie jej bardzo smutno ....
Tiger_ pisze: Obie Panie przemiłe bardzo , z tym , że jedna z nich posiada jeszcze dodatkowo jedwabistą sierśc, tak cudowną w dotyku , że cięzko się od niej oderwać
![]()
Klarcia jest prześliczna!!!! Puffata i mięciutka !!!!
maueczarne pisze:Hehehe to się uśmiałamAnda fakt, na zimę to najlepszy patent. A w lecie jak jest mi za gorąco to zwyczajnie wylizuję sobie futerko i trochę chłodniej jest. Jak to jednak nie pomaga to zawsze mogę ochlapać się wodą z kranu, w końcu taaaaak lubię wodę
![]()
![]()
Rudy to młody, kilkumiesięczny Kocurek. Do świdnickiej lecznicy dla zwierząt trafił kilka tygodni temu jako chory podrzutek. Rudy miał poważną ranę na szyi, ale po odbytej terapii szybko wrócił do zdrowia. Wrzód prawdopodobnie uszkodził nerw i Rudy ma teraz lekko przymrużone jedno oko, ale jest absolutnie zdrowy i ten niewielki ‘mankament’ nic nie ujmuje jego wielkiej urodzie. Jest pod troskliwą weterynaryjną opieką, ale nie może zostać dłużej w lecznicy – nie ma tam warunków do przetrzymywania zdrowych zwierząt, a trzeba dodać, ze Rudy nie jest w lecznicy jedynym lokatorem – w chwili obecnej towarzyszą mu dwie kotki po poważnych wypadkach.
Chłopak ma wspaniały, wprost anielski charakter. Jest spragniony kontaktu z człowiekiem, nieziemsko towarzyski i uroczy. Mógłby cały czas spędzać na kolanach.
Rudy jest odpchlony, odrobaczony, załatwia się do kuwety. Niebawem powinien zostać wykastrowany.
Kociak przebywa w Przychodni Weterynaryjnej przy ulicy Kosynierów 22 w Świdniku.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej!
Kontakt:
Tel: 0817517706
e-mali: bloo.kot@interia.eu
Anda pisze:Bloo, mogę wystawić alegro - nie ma tam ogłoszenia jeszcze??Na gumtree.pl nie ma Lublina - więc nie wiem, czy tam wystawiać i w jakim mieście.
Anonse?
Anda pisze:to jutro zrobie mu allegro.
Jak będziesz w lecznicy zrób mu jeszcze jakies fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 36 gości