Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koko_ pisze:W okolicy Sienkiewicza, w składziku na kartony mieszka ok.8 kotów w różnym wieku. Są dokarmiane, ale zbliża się mrózNa jutro jestem umówiona z Panią, która je karmi - będziemy kombinowały jakieś ciepłe niby-budki chociaż. Wszelka pomoc mile widziana - potrzebne ciepłe materiały, styropian etc. Przydadzą się też głowy i pary rąk... Ktoś chętny???
fiona.22 pisze:Dla Kitki brakuje 30 zł
Ciotki kochane widze, ze pełna parą się do roboty bierzecie![]()
Jak jutro beda jakies koty to obfotografujcie. Może od razu uda się jakis domek znaleźć. Ja niestety nie dam rady
Zaraz po aptece musze dograc sprawy w szkole a potem do domu i z powrotem bo Torisia musze wetce pokazac i odebrac Falko z lecznicy bo w sobotę do domku jedzie. a potem jak wróce to jż wieczór będzie
Czekamy wszyscy na wiesci jutro jak toam koteczki i jak poszło robienie budek
Niteczko jak będziesz u weta możesz powołac się na mnie i poprosic o przepisanie kotki na AFN-koty. Mysle, ze nie bedzie problemu. w razie czego zadzwonie rano do weta i powiem, ze będziesz z "naszym" kotem
Dzisiaj niestety brakło czasu, zeby zajrzec do Toli. Bede sie jeszcze dzisiaj widziała z Pania która była ją dzisiaj nakarmic więc pewnie dowiem się czegos nowego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 367 gości