Kocia Koalicja 2 - listonosz do nas przyszedł :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2009 11:25 Re: Kocia Koalicja 2 - próba pudru :)

Monostra pisze:
alus1 pisze:
a może On by wolał żebyś mu tak do końca :twisted:

Pudrowanie i przetrzepanie ogona mu nie przeszkadza, ale spróbowałam dmuchnąć w futerko, żeby zobaczyć jak się rozchodzi. tak oburzonego kota dawno nie widziałam :ryk: . Obrócił się i mocno mi nagadał :lol: .

no jak chciałaś Go do tego dmuchnąć :twisted: to co się dziwisz :lol:

a chrupek im nie kupię bo mają zapas na kilka miesięcy tłuściochy :wink: ale szkoda tych foremek ech

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw gru 10, 2009 11:29 Re: Kocia Koalicja 2 - próba pudru :)

alus1 pisze:a chrupek im nie kupię bo mają zapas na kilka miesięcy tłuściochy :wink: ale szkoda tych foremek ech

Alus, to nie chrupki do karmienia tylko takie coś:
http://animalia.pl/produkt,4529,134,Whi ... rball.html
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw gru 10, 2009 11:34 Re: Kocia Koalicja 2 - próba pudru :)

Monostra pisze:
alus1 pisze:a chrupek im nie kupię bo mają zapas na kilka miesięcy tłuściochy :wink: ale szkoda tych foremek ech

Alus, to nie chrupki do karmienia tylko takie coś:
http://animalia.pl/produkt,4529,134,Whi ... rball.html

ależ ja znam te antyharibalki ale nakupiłąm draniom teraz na ząbki więc nie dostaną innych :mrgreen:

alus1

Post » Czw gru 10, 2009 11:47 Re: Kocia Koalicja 2 - próba pudru :)

Uwielbian kocie wyzywania, ponaglania, opowieści i powitania :lol: Jest w tym tyle ekspresji i modulacji. Coś cudownego :1luvu: Mam to szczęście mieć gaduły w domu. Zawsze mają coś do powiedzenia :lol:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt gru 11, 2009 14:16 Re: Kocia Koalicja 2 - próba pudru :)

Chłopaki, niech wam Duża kupi na gwiazdkę chrupki RC dla MCO. Pychotka :1luvu:
Toril

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Sob gru 12, 2009 10:22 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

Sypnęło pieprz... puszkiem, który podstępnie przymarzł na płytkach balkonowych. Moher pchał się pierwszy, wyskoczył przez okno, zeskoczył... łapy mu ujechały i szorując futrem zatrzymał się ogłupiały na barierkach. Wystraszyłam się, że coś mu się stało i szybko otworzyłam drzwi. Za sekundę siedziałam koło niego :evil: . Sybirek wyszedł ostrożnie, ale i tak zaliczył glebę, bo nie było szans, żeby się odbić do skoku na półki :twisted: . Trykot przyglądał się z zainteresowaniem. Wyczołgaliśmy się z balkonu, a następnie spędziłam upojne pół godziny, czyszcząc im po kawałku balkon, bo oczywiście jazgotały pod drzwiami. Co za debil wymyślił zimę?! :evil:
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Sob gru 12, 2009 10:39 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

Monostra pisze:Sypnęło pieprz... puszkiem, który podstępnie przymarzł na płytkach balkonowych. Moher pchał się pierwszy, wyskoczył przez okno, zeskoczył... łapy mu ujechały i szorując futrem zatrzymał się ogłupiały na barierkach. Wystraszyłam się, że coś mu się stało i szybko otworzyłam drzwi. Za sekundę siedziałam koło niego :evil: . Sybirek wyszedł ostrożnie, ale i tak zaliczył glebę, bo nie było szans, żeby się odbić do skoku na półki :twisted: . Trykot przyglądał się z zainteresowaniem. Wyczołgaliśmy się z balkonu, a następnie spędziłam upojne pół godziny, czyszcząc im po kawałku balkon, bo oczywiście jazgotały pod drzwiami. Co za debil wymyślił zimę?! :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Widzę ,że kcohasz zime , jak ja-u mnie w balkonie diabelskiego puchu jeszcze nie ma , ale zimno jak cholera...ci oc maja futro wylaza i nie marzna, a zamarzam :twisted: :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob gru 12, 2009 12:01 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

może to kara za nie wywiezienie kotów na kocimiętke :twisted:

tez nie cierpię zimy :evil:

alus1

Post » Sob gru 12, 2009 12:18 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

No to mamy zimę :ryk:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Sob gru 12, 2009 14:28 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

Tosiula zima=zimno, brzydko , ponuro-----to czemu sie cieszysz :twisted: :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob gru 12, 2009 19:40 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

Taaa, empatia - modne słowo na forum :twisted: , ogromny siniak na biodrze pewnie będzie coraz ładniejszy i bardziej kolorowy :evil: . Moheru oczywiście nic nie jest :roll: , przynajmniej takie sprawiał wrażenie, ślizgając się na firance, którą chciałam wymierzyć do uszycia. Naiwna, zamknęłam tylko świrki. Poskładanie śliskiego, pozwijanego kawałka materiału wielkości 7 x 3 m było wyzwaniem.
Motto Trykota na dziś: "Nie siedź w domu, idź na wycieczkę!". Chodzimy z nim i Sybirkiem odwiedzać wieczorem trzykrotki sąsiada, czasem do suszarni. Dziś wzięłam go wcześniej - z suszarni nie chciał wyjść, a teraz siedzi i wyje :evil: . Przed 22 nie ma co iść - za dużo winda jeździ, co stresuje Sibiego.
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Sob gru 12, 2009 20:12 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

Monostra pisze:Taaa, empatia - modne słowo na forum :twisted: , ogromny siniak na biodrze pewnie będzie coraz ładniejszy i bardziej kolorowy :evil: . Moheru oczywiście nic nie jest :roll: , przynajmniej takie sprawiał wrażenie, ślizgając się na firance, którą chciałam wymierzyć do uszycia. Naiwna, zamknęłam tylko świrki. Poskładanie śliskiego, pozwijanego kawałka materiału wielkości 7 x 3 m było wyzwaniem.

no i nie będziesz się musiała malować na Święta będa akurat kolory tęczy :wink:
dobrze że Moheru nic nie jest :ok:

alus1

Post » Sob gru 12, 2009 20:20 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

alus1 pisze:no i nie będziesz się musiała malować na Święta będa akurat kolory tęczy :wink:

Całe miau... :P zero współczucia dla biednej poobijanej Pańci, za to troska o futrzaka, któremu nic nie jest. :roll: :wink:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob gru 12, 2009 20:43 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

MariaD pisze:
alus1 pisze:no i nie będziesz się musiała malować na Święta będa akurat kolory tęczy :wink:

Całe miau... :P zero współczucia dla biednej poobijanej Pańci, za to troska o futrzaka, któremu nic nie jest. :roll: :wink:

zaraz, zaraz nic Pańci nie jest tam siniaczek mały, a jakby Moheru coś było to ho ho dopiero by miała latania i do tego z tym siniaczkiem :roll: :mrgreen:

alus1

Post » Sob gru 12, 2009 21:07 Re: Kocia Koalicja 2 - ślizgawka

MariaD pisze:

Ale sugestia, co mam pokazywać przy stole wigilijnym, ciekawa :twisted:

Szlag, szlag, szlag i cholera :evil: .
Miało się ocieplać w przyszłym tygodniu, a zapowiadają do -20. Jadę jutro spuszczać wodę, choc tam nigdy nic nie wiadomo - na dole na wsi potrafi być -15, a u nas 10 stopni wyżej - konwersja.
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

[poprzednia][następna]