alus1 pisze:Bry śliczne
Bry Aluś!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:jak Meli odstawię Urinary to do miesiąca ma nawrót zapalenia pęcherza.. Sihajko, możesz Morfeuszka poić 2 razy dziennie naparem z pokrzywy - 5 ml conajmniej na raz, zeby sie wyplukiwal teraz
Ale czy będzie chciał pić..Mela pije?
strzykawka i do pysia..
anulka111 pisze:Iriska na tym niebieksim tle z tymi zielonymi oczyskamiiiiiiiiiii![]()
![]()
Chat pisze:Ale kolorowo tu u was![]()
Dune, tez mam rodzenstwo. Chopoka cielam jak mial 5 miesiecy, nie chcem byc babcia za wczesnie![]()
Z dziewczynka moglam poczekac, drobna kluska z niej byla. No i doczekalam sie rujkiTrwala dokladnie dobe. Braciszek-kastrat sie ulitowal nad jeczaca siostra
Naszczescie w ich przypadku byl to juz tylko bezpieczny seks
kalair pisze:Dorota pisze:...bry... Kretuchny!![]()
Mru
Bry Mrukretku! Jak z tym grzaniem się i przytulaniem będzie?![]()
Kretki
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:...bry... Kretuchny!![]()
Mru
Bry Mrukretku! Jak z tym grzaniem się i przytulaniem będzie?![]()
Kretki
Oj, bedzie, bedzie![]()
Mru
kalair pisze:A może ktoś do koszyczka do mnie dołączy? Samej smutno jakoś..![]()
Chat pisze:Ale kolorowo tu u was![]()
Dune, tez mam rodzenstwo. Chopoka cielam jak mial 5 miesiecy, nie chcem byc babcia za wczesnie![]()
Z dziewczynka moglam poczekac, drobna kluska z niej byla. No i doczekalam sie rujkiTrwala dokladnie dobe. Braciszek-kastrat sie ulitowal nad jeczaca siostra
Dorota pisze:kalair pisze:A może ktoś do koszyczka do mnie dołączy? Samej smutno jakoś..![]()
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
M.
annette88 pisze:Chat pisze:Ale kolorowo tu u was![]()
to ciekawie mieliście![]()
![]()
kalair pisze:Ale zareagowali niemal w ostatniej chwili!
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:A może ktoś do koszyczka do mnie dołączy? Samej smutno jakoś..![]()
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
M.
Mru!![]()
![]()
Wiedziałam, że przyjdziesz.
A tu jest cieplutko, jak piecyk grzeje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, zuza i 56 gości