Sihaja pisze:Właśnie szukam...
I jak?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:jak Meli odstawię Urinary to do miesiąca ma nawrót zapalenia pęcherza.. Sihajko, możesz Morfeuszka poić 2 razy dziennie naparem z pokrzywy - 5 ml conajmniej na raz, zeby sie wyplukiwal teraz
annette88 pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Tak, antybiotyk czasowo, a karma na razie na miesiąc, potem się zobaczy - jak powiedziała wet.... No ale jak ma tendencję do kryształków, to chyba tak już będzie....
Hmm..Sihajko, a poszukaj tu coś na ten temat. A dokladnie jakie kryształy ma? Bo można dobre rady znaleźć.
pewnie struwity
Sihaja pisze:Wetka mi tłumaczyła, ale ja oczywiście nie zapamiętałam nazwyZapamiętałam jedynie, że to te, które się same rozpuszczą, więc nie najgorsze. Nie są to szczawiany, bo one się nie rozpuszczają.
kalair pisze:kalair pisze:Chyba strasznie nudne było..![]()
Może ktoś rozusza znudzonego koteczka?
Tyzma pisze:kalair pisze:kalair pisze:Chyba strasznie nudne było..![]()
Może ktoś rozusza znudzonego koteczka?
jaka inteligentna - nawet pisać potrafi
dobry wieczór
Sihaja pisze:Dziękuję, wygłaskam.
No właśnie czytam, że wystarczy odpowiednia dieta i to czasowo. Może nie będzie tak źle, chociaż wolałabym, żeby mu nic nie dokuczało...
Wetka mi powiedziała, że na razie miesiąc na tej diecie, potem badanie moczu, powrót do starej karmy, badanie moczu po miesiącu by zobaczyć, czy kryształki nawracają. Potem ustalimy, co dalej. Prawdopodobnie raz na pół roku miesięczna dieta. Wetka mówi, że tej diety nie można cały czas stosować, bo można przedobrzyć w drugą stronę i wtedy zaczynają sie robić te kryształki co się nie rozpuszczają... Szkoda tylko, że mięska też nie mogę dawać - nic prócz tej karmy. No i niestety kryształki podrażniły pęcherz, stąd stan zapalny i antybiotyk trzeba dawać....
Sihaja pisze:Ale się zdenerwowałam, przepraszam że Wam tu namarudzilam...
Lecę już do moich mruczków... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Dobranoc i dzięki za "wysłuchanie"
kalair pisze:JA CHCĘ JUŻ NASTĘPNĄ SOBOTĘ!![]()
![]()
Może potem Safik nie będzie tak gnębić Iriski.
Mrozy?Mruczka78 pisze:kalair pisze:JA CHCĘ JUŻ NASTĘPNĄ SOBOTĘ!![]()
![]()
Może potem Safik nie będzie tak gnębić Iriski.
A co wtedy będzie ??? że tak chcesz![]()
nie mów ,ze o mrozy chodzi
![]()
Witajcie wieczorowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 54 gości