Nasze dwa idealne futerka i my :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2009 12:05 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

ale dobra wiadomość w końcu dzisiaj :piwa: mąż musiał ulec, bo nie oddałby przeciez swojego kotka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw gru 10, 2009 12:06 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

:D :D :D

Nawet nie wiecie jak się cieszę :1luvu: :1luvu:

I wcale tak cięzko nie było go przekonać wczoraj :P

Musze wyjść, ale wróce, zmienię temat, pierwszy post... ehhhh ale fajnie :mrgreen:
Obrazek Nasza miłość :1luvu:

Pyśku i Nosku [*] Kocham Was moje kociaczki i tęsknie :(

wiktoria26

Od: Sob paź 31, 2009 11:02

Post » Czw gru 10, 2009 12:17 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

:dance: :dance2: :dance: :dance: :torte: :surprise: :love: :balony: :1luvu: :ryk: :ok: :spin2: Super,superto się Kinga ucieszy :ok: :ok: Pewnie jej oczy powędrują w jakieś wilgotne miejsce!!!!
Kicia szczęściaro :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw gru 10, 2009 13:29 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

Super!!! :ok: tak czułam ze TZ wkoncu zmieknie czytajac watek od poczatku :) Zreszta podobne ma podejscie jak moj TZ :ryk: Teraz ty masz swoje Tosie a Tz Kicie hihi tak apropo imienia proponuje "Mimi' na czesc mojej kotki ktora juz odeszla i wygladala jak Twoja Kicia, naprzemiennie nazywalismy ja Kicia i Mimi. Nasz 'tymczas' jest juz z nami 2gi miesiac i juz zostanie, bo on straszny strachulec jest i nie toleruje obcych i zal mi by bylo go oddawac bo jego ciezko pokochac a bynajmniej zauwazyc jego potencjal i jakim jest miziakiem :) chociaz moj maluch nie przepada szczegolnie za Tz, bynajmniej nie siedzi mu na kolanach, woli mnie wiec sprawa byla trudniejsza, ale faceci wkoncu godza sie z losem :ryk: A jak to sie stalo ze wkoncu sie zgodzil? 2 kotki to podwojne szczescie, razem im bedzie o wiele lepiej tym bardziej ze to siostry a i koszta jak juz beda poszczepione i zdrowe itp nie beda duzo wieksze niz przy 1nym kocie
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw gru 10, 2009 13:48 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

To już pora pozbyć się podpisów :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw gru 10, 2009 15:03 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

Marea pisze:Super!!! :ok: tak czułam ze TZ wkoncu zmieknie czytajac watek od poczatku :) Zreszta podobne ma podejscie jak moj TZ :ryk: Teraz ty masz swoje Tosie a Tz Kicie hihi tak apropo imienia proponuje "Mimi' na czesc mojej kotki ktora juz odeszla i wygladala jak Twoja Kicia, naprzemiennie nazywalismy ja Kicia i Mimi. Nasz 'tymczas' jest juz z nami 2gi miesiac i juz zostanie, bo on straszny strachulec jest i nie toleruje obcych i zal mi by bylo go oddawac bo jego ciezko pokochac a bynajmniej zauwazyc jego potencjal i jakim jest miziakiem :) chociaz moj maluch nie przepada szczegolnie za Tz, bynajmniej nie siedzi mu na kolanach, woli mnie wiec sprawa byla trudniejsza, ale faceci wkoncu godza sie z losem :ryk: A jak to sie stalo ze wkoncu sie zgodzil? 2 kotki to podwojne szczescie, razem im bedzie o wiele lepiej tym bardziej ze to siostry a i koszta jak juz beda poszczepione i zdrowe itp nie beda duzo wieksze niz przy 1nym kocie

A jakoś tak obudził się wczoraj i mu mówię ze ktoś się nią interesuje ;) I że mi smutno i niech spojrzy na nią jaka grzeczna, bielutka, jak snieżka i jak sie we dwie nam ładnie bawią i mówie że jak już będa zaszczepione i beda po sterylce to juz kosztów takich nie będzie...
No i taka gadka - szmatka... Mówi że jakbym miała prace to by nie było problemu i od słowa do słowa że przeciez na pewno coś znajde etc. bo przeciez nie bede ciagle siedziała na bezrobotnym ;) No i stwierdzilismy że zostaje :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw gru 10, 2009 15:12 przez wiktoria26, łącznie edytowano 1 raz

wiktoria26

Post » Czw gru 10, 2009 15:10 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

Miałam taką nadzieję podczas oglądania zdjęć Malutkiej z Twoim TZ...
U nas mąż ma dziewczynę czyli Choco a ja po stracie Mruczusia czekałam na kocurka zanim zaakceptowała Mikusia :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 10, 2009 15:15 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

wiktoria26 pisze:A jakoś tak obudziła się wczoraj i mu mówię ze ktoś się nią interesuje ;) I że mi smutno i niech spojrzy na nią jaka grzeczna, bielutka, jak snieżka i jak sie we dwie nam ładnie bawią i mówie że jak już będa zaszczepione i beda po sterylce to juz kosztów takich nie będzie...
No i taka gadka - szmatka... Mówi że jakbym miała prace to by nie było problemu i od słowa do słowa że przeciez na pewno coś znajde etc. bo przeciez nie bede ciagle siedziała na bezrobotnym ;) No i stwierdzilismy że zostaje :mrgreen:

No ja tez aktualnie na bezrobotnym i TZ mowi ze mi odbija bo nic tylko koty i koty i kotyyyy :mrgreen: no ale skoro mam czas to przeciez lepiej go wykorzystac z sensem, bynajmniej dla mnie ma to sens hehe
Ja dawalam ogloszenia na malucha a jak dzwonili ludzie to tak im gadalam ze ich zniechecalam hehe i TZ tylko glowa krecil, choc czesto przyznawal mi racje ze niektorzy ludie to niepokolei w glowie maja 8O czasami cos wypomina ze mial przyjsc na chwile a zostal to mu wtedy mowie ze przeciez widzi jak kot reaguje na obcych i nie oddam go byle gdzie chyba ze znalazlabym dom idealny ale taki pewnie nie istnieje, a nawet zagrozilam ze sie z kotami wyprowadze :ryk: a straty czarnulki kotki to on by juz nie przezyl :) zawsze sie z nia najpierw wita :kotek:
Ahh pochwale sie moimi skarbami a co tam :) http://www.youtube.com/watch?v=nXKvhgOZ3pk
Ostatnio edytowano Czw gru 10, 2009 15:21 przez Marea, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw gru 10, 2009 15:17 Re: Nasze idealne futerko i my :) i tymczasik? :P

wiktoria26 pisze:No i stwierdzilismy że zostaje :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :king: :dance2: :dance: :balony: :dance2: :dance: Cieszę się...bardzo :D :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 10, 2009 15:36 Re: Nasze dwa idealne futerka i my :)

Podczytywałam oba wątki (ten na kociarni i Wasz) i po cichu miałam nadzieję, że tak się to skończy... Gratulacje!!!!!!!!!! :D :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: głaski dla obu dziewczynek!!!!!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Czw gru 10, 2009 21:18 Re: Nasze dwa idealne futerka i my :)

oj oj jakie fantastyczne wieści - nie powiem - a nie mówiłam :mrgreen:
jakby co mam piękną Tosię, kóra szuka domku stałego - marzenie
Obrazek Obrazek

sorki za OT ale, może ktoś się zakocha?

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pt gru 11, 2009 0:45 Re: Nasze dwa idealne futerka i my :)

Dziekujemy za gratulacje :)

:kotek: :kotek: :1luvu:

Marea slicznie te Twoje kociątka się myją ;)

Ide spac - zajrzałam tylko na chwilkę przed snem ;)

wiktoria26

Post » Pt gru 11, 2009 8:27 Re: Nasze dwa idealne futerka i my :)

:mrgreen: :piwa: Brak słów.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt gru 11, 2009 12:45 Re: Nasze dwa idealne futerka i my :)

Ja też podczytuję,ale nie piszę z braku czasu-Gratuluję dokocenia :mrgreen: :1luvu: :1luvu:
Cieszę się że tż się ugiął w końcu ;)

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Wto gru 15, 2009 11:58 Re: Nasze dwa idealne futerka i my :)

Wreszcie dorwałam się do neta :D
Nie odzywałam się bo nie mialam jak :(

W kazdym razie daje znac, ze u nas wszystko ok :) Kociaki rosną, jedza, mruczą, łasza się i sa zupełnie zdrowe już obydwie :) :1luvu:

No i znalazłam prace 8)

Postaram sie zrobic zdjęcia dzisiaj bądź jutro to wrzuce, abyście zobaczyły jakie one już duże :mrgreen:

wiktoria26

[poprzednia][następna]