No nie, koci trądzik, tego jeszcze nie było...

Żeby było śmieszniej, dziś rano pawikował też Rudzik (śliną) i oczywiście Norka (śliną).
Ja się zabiję...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Shoo pisze:Sądziłam, że mam jako taką wiedzę o kocich (zwierzęcych ogólnie) przypadłościach, ale przyniosę sobie ujmę i się przyznam - o kocim trądziku jeszcze nie słyszałam!![]()
Ta a propos tego wymiotowania śliną - czy koty nie mają dostępu do włóczki/wełny? Pamiętam, jak kiedyś kocur wymiotował w taki sposób i dodatkowo sprawiał wrażenie osowiałego. Okazało się, że połknął nitkę włóczki i za nic nie mógł się tego pozbyć normalnymi sposobami, utknęła mu w żołądku.
Albo to jakiś wirus, który dopadł wszystkie (niech ktoś odpuka, ja mam wszystko malowane).
Wiesz, ja też zaczynam wpadać w depresję... Nie lubię zimy, jak tak sobie przypomniałam, to najbardziej smutne wydarzenia mojego życia miały związek z zimą.
ewaw pisze:Raczej nitki żadnej nie zjadły... Nic takiego się u nas nie pałęta...![]()
Nieznoszę zimy i jesieni! Najchętniej wyprowadziłabym się do jakiejś Hiszpanii, Portugalii... żeby było ciepło przez cały rok.
Zima, plucha, te kurtki, grube buty... bleeeeeeeeee.
Jeszcze śnieżna, biała zima to jakoś ujdzie. Ale coś takiego, jak teraz, mnie wykańcza.
Ja niestety mam depresyjną naturę i łatwo łapię doła... także od pogody.
ewaw pisze:to oczywiście miałam awanturę, że sobie takiego kota wzięłam, jak ledwo wiążę koniec z końcem.
No a skąd kurcze miałam wiedzieć! Zresztą teraz to już i tak bez znaczenia, ja już Norkę kocham i co bedzie, to będzie, i już!
ewaw pisze:(...)
Norce będziemy jeszcze łapać jednego qupalka na cito, żeby zbadać enzymy
trzustki. To będzie trudne, bo taki qupalek musi w przeciągu godziny trafić do laboratorium...(...)
Wojtek pisze:ewaw pisze:(...)
Norce będziemy jeszcze łapać jednego qupalka na cito, żeby zbadać enzymy
trzustki. To będzie trudne, bo taki qupalek musi w przeciągu godziny trafić do laboratorium...(...)
Jeśli się nie mylę, to nie powinien także wychłodzić się przed badaniem - przewozić "za pazuchą"
ewaw pisze:Albo w termosie hehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 43 gości