Miałka i jej sługa uniżony-zdrowiejemy?cz.II:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 09, 2009 10:43 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Nie pytaj!!!My sobie zadawaliśmy to pytanie wczoraj a pan który nam pomagał cokolwiek zrozumieć ,nie potrafił nam na to pytanie odpowiedzieć 8O
Program miał być wprowadzony w listopadzie ,ale oczywiście wtedy byśmy się od ludzi nie nasłuchali a tak....czysta przyjemność :roll: eeech
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 09, 2009 10:44 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kinga w. pisze:Pomijając wszystko, jaki bezmózg wymyślił wprowadzanie nowego programu w okresie nasilonego ruchu na poczcie? Nie mogli to po Nowym Roku, jak ogonki będą krótsze?

No właśnie, dlaczego wymyślili wprowadzanie programu w świątecznym okresie? Nie można było np. w październiku.
:ok: :ok: :ok: żeby dzisiaj było lepiej
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 09, 2009 10:52 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Popieprzone... Idę do "Szpary" - mleko się kończy.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro gru 09, 2009 10:53 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Petka-P1 pisze:
kinga w. pisze:Pomijając wszystko, jaki bezmózg wymyślił wprowadzanie nowego programu w okresie nasilonego ruchu na poczcie? Nie mogli to po Nowym Roku, jak ogonki będą krótsze?

No właśnie, dlaczego wymyślili wprowadzanie programu w świątecznym okresie? Nie można było np. w październiku.
:ok: :ok: :ok: żeby dzisiaj było lepiej

Bezmózg teraz to wprowadził, bo właśnie od tego jest bezmózgiem

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 09, 2009 10:59 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Marylux masz rację ,bezmózg to wprowadził i jeszcze wziął za to pieniądze ,baaardzo duże pieniądze!!!Przestałam się dziwić że,od pażdziernika premii nam nie wypłacają,przecież trzeba było z czegoś za program zapłacić :evil: wrrrrrr
Marylux co z listem????
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro gru 09, 2009 11:02 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Marylux masz rację ,bezmózg to wprowadził i jeszcze wziął za to pieniądze ,baaardzo duże pieniądze!!!Przestałam się dziwić że,od pażdziernika premii nam nie wypłacają,przecież trzeba było z czegoś za program zapłacić :evil: wrrrrrr
Marylux co z listem????

Nawet awiza nie było, prosiłam koleżankę o numer przesyłki, ale nie umiała znaleźć kwitka, tak go pacnęła. Ale ona mieszka na wsi, kawałek drogi od poczty, więc dała to do wysłania listonoszowi (pamięta, że on jej dał dowód nadania), obiecała poprosić go o sprawdzenie

MaryLux

Post » Śro gru 09, 2009 11:06 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Oj,takich rzeczy nie paca się byle gdzie!!!Nawet nie bedzie jak reklamacji złożyć!
List polecony nadany u listonosza 8O ,pierwszy raz o czymś takim słyszę,coś mi nie pasuje,przecież tam numer R musi być,a oni tego przy sobie nie mają!!!
To na pewno polecony był?????
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro gru 09, 2009 11:08 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Oj,takich rzeczy nie paca się byle gdzie!!!Nawet nie bedzie jak reklamacji złożyć!
List polecony nadany u listonosza 8O ,pierwszy raz o czymś takim słyszę,coś mi nie pasuje,przecież tam numer R musi być,a oni tego przy sobie nie mają!!!
To na pewno polecony był?????

Na pewno polecony, ona to tak załatwia, że daje listonoszowi, on nadaje w urzędzie i oddaje jej kwitek (już parę razy tak robiła). Ale fakt, że max lenistwo, to nie jest aż taka trasa, żeby jej przejść nie mogła

MaryLux

Post » Śro gru 09, 2009 11:11 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

To teraz doopa zimna ,jak kwitka nie znajdzie :?
Wypada czekać,albo przyjdzie albo dowód nadania znależć i reklamację składać,innego wyjścia nie ma :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro gru 09, 2009 12:26 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

witamy się :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro gru 09, 2009 13:12 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Bry bry :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro gru 09, 2009 18:30 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Witam się ja, wita się też Rina.
Dorotko, współczuję. Sama nie wiem, gdzie tu jest sens - byłam ostatnio na konsultacjach, rozmowa nieźle prosperowała, miałam się umówić na jeszcze jedno spotkanie. Pełna nadziei stawiłam się tydzień później... żeby usłyszeć, że zmieniają program i nie mam tam czego szukać.
Choć w sumie nie powinnam się odzywać, bo sama jestem znana z robienia rzeczy na ostatnią chwilę :oops:

Z rzeczy nie mniej niepokojących - czy wasze koty też wypijają wam herbatę? :|

Shoo

Od: Pt lis 06, 2009 21:41

Post » Śro gru 09, 2009 20:10 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Shoo pisze:Z rzeczy nie mniej niepokojących - czy wasze koty też wypijają wam herbatę? :|
Jesli chodzi o owocową - to owszem ;) Zwłaszcza pozostawioną na noc :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 09, 2009 20:25 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

czesc :kotek:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro gru 09, 2009 20:58 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

biedna Doti faktycznie jakiś debil co w życiu przy okienku nie pracował Was załatwił :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]