*Kręcioł z Opola. Zostaje już na zawsze w domku u AVILD! *

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 07, 2009 14:21 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

No wiesz, na skarpetkowe uwielbienie to trzeba sobie zasłużyć :lol:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon gru 07, 2009 14:28 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

To znaczy ile dni trzeba te skarpetki nosić? :P
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pon gru 07, 2009 14:35 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Kocio, gdy śpi, głośno oddycha, chyba przez nosek... Dobra wiadomość jest taka, że leży po środku dywanu, a wokół niego, na różnych sprzętach śpią dzieciaki. Niewzruszone :) W przeciwieństwie do mnie :D Głaskać się na razie daje tylko leciutko, potem zrywa się i dokądś pędzi :roll:

Na kocimiętkę reaguje prawidłowo :D Ćpun mały! A przed chwilą bardzo ładnie się umył :)
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Post » Pon gru 07, 2009 15:00 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Fakt, czasem słychać, ze głośniej oddycha ale nie jest to stan ciągły. Wet u którego byliśmy jakoś nic nie mówił na ten temat :?

On ma takie "programy" - program biegam, program skaczę jak piłka do squasha, program śpię i program głaskaj mnie-głaskaj. Programy następują po sobie w kolejności nieregularnej ale nigdy nie zachodzą na siebie :lol:
Obrazek

Boo

Post » Pon gru 07, 2009 15:11 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Wrzuciłam kilka zdjęć na mój wątek, zapraszam :)

Na razie jest program: leżę i leżę i rozglądam się wokoło :D

Obrazek

avild

Post » Wto gru 08, 2009 13:41 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Jak mój Synuś???? Tatuś się dopytuje ;)
Obrazek

Boo

Post » Wto gru 08, 2009 19:09 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Czy wszystko ok? :(
Obrazek

Boo

Post » Wto gru 08, 2009 19:16 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Halooo ;) ;) ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 08, 2009 19:34 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Zapewne wszystko jest w porządeczku, tylko Garym nacieszyć się nie mogą i miau poszło w odstawkę :D
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Wto gru 08, 2009 21:34 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

No mamuniu, jakie niecierpliwce :D

Wkleiłam pierwsze zdjęcia na mój wątek.

Mały powoli się zadomawia. Wsunął ze smakiem wczoraj na kolację Schesira z tuńczykiem dla kociąt :) Apetyt mu dopisuje, tyle że na suche. Z paszczy zapach faktycznie nieciekawy i ma czerwone dziąsła (znaczy się Mały, nie zapach :D)

Posykiwania już są sporadyczne, nasze rezydenta próbują Małego myć i obwąchiwać, a on się troszkę uspokoił. Chociaż wystarczy lekkie zawirowanie w domu, by zaczął kółka kręcić :D

Dopiero wieczorkiem dał się rozmruczeć :D

No i zjadł immo- z mojej ręki :)

Podsumowując, przesłodki i kochany, do odkarmienia i od klatki odzwyczajenia, ale przeuroczy urwis :D

Obrazek

avild

Post » Śro gru 09, 2009 8:46 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Bardzo proszę o wypytanie Małego Pierdzielnika gdzie schował brudną skarpetkę TŻeta!? Od weekendu nie możemy jej znaleźć 8O Jedna już uprana a drugiej od pary nie ma! :evil:
Obrazek

Boo

Post » Śro gru 09, 2009 12:55 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Boo77 pisze:Bardzo proszę o wypytanie Małego Pierdzielnika gdzie schował brudną skarpetkę TŻeta!? Od weekendu nie możemy jej znaleźć 8O Jedna już uprana a drugiej od pary nie ma! :evil:

Może zjadł? 8O :D

Tak jak chrupki, które dziś wcinał ze smakiem :kotek:

A Pierdzielinik nie chce zeznawać, i coś kręci... :ryk:

Obrazek

avild

Post » Śro gru 09, 2009 13:13 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Je chrupki??????????? Jakie???????? 8O

A jak zjadł skarpetkę to nie zazdroszczę etapu jej wydalania :lol:
Obrazek

Boo

Post » Śro gru 09, 2009 13:16 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Chrupeczki Purina Cat Chow Kitten Chicken.

Też byłam zdziwiona 8O

Ale to chyba dobra wiadomość :D Wcześniej dostał ode mnie kilka ciasteczek do czyszczenia ząbków - może pomogło?

A skarpetki w kuwecie nie wdziałam, tudzież Kręciołka nic w jelitkach nie skręca ;) Może przeszukaj raz jeszcze wszystkie kąty. :P

Obrazek

avild

Post » Czw gru 10, 2009 11:43 Re: *Schr.Opole-powypadkowy(?) Gary u avild-DT a może i DS ;)?*

Od poniedziałku zaczynam porządki świąteczne, mam nadzieję, że znajdę ;)

A tym czasem, pozwolę sobie...
Zapraszam serdecznie na plecakowy bazarek dla Anki i Opola :) Wypasione plecaki Royal Canin!
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]