RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 04, 2009 21:23 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

chyba Pani Doktor zasłużyła na jakieś czekoladki albo co ;)
nie, serio, przejęła się Cynamonem bardzo, widać że ma super podejście
no, ja po kąpieli, padam, dobranoc!

Ewa, wiesz że chyba tak? co miałam rudzielca, to suuuper z charakteru, nic nie ujmując burym i innym bo i takei mam, ale co rudy to miziak i lizak z charakteru
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob gru 05, 2009 2:44 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

xandra pisze:bingo ;0 jutro jest dziś i własnie jest wieczór
właśnie wróciłam z kursu wychowawców kolonijnych, jeszcze jutro i w niedzielę - zajęcia prowadzi super facet, komendant jakiś harcerstwa, baaardzo fajnie, mimo zmęczenia nie ziewnęłam ani razu ;)

no, dość o mnie - dzwoniła do mnie Dr Kaniewska, że generalnie Cymek jest do odbioru w nastepnym tygodniu, ona zrobiła co mogła, resztę już będzie musiała robić Małgosia z TŻ-em
przydałby się tez rezonans kota - Pani Doktor załatwi taniej (normalnie 550 zł), wyjęcie drutów tez może załatwić taniej
kobitka się zakochała w Cynamonie i powiedziała, że stanie na głowie a pomoże mu i nam jak tylko się da... szuka drugiego takiego, bo powiedziałam, że tego jej na pewno nie oddam, bo już zaklepany ;) mówi, że jak miała koty u siebie, to takiego Małpiaczka to nie miała :D , że i fajne i cwane toto, ale ma coś takiego w oczach, że...

no ;)

kładę się, jutro pobudka bardzo rano

No prosze a niektórzy weci chcieli łapke ucinac:)

Ogromnie się ciesze, że tak fajnie wszystko poszło.

A pamiętasz jak sie balas:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 05, 2009 7:15 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

nooo, bardzo, ale ja ogólnie taka pierdoła jestem jak chodzi o koty i dziecko, "coś" dla mnie najdroższego i najkruchszego
wiadomo, Cymek by na rehabilitację pojechał, ale bałam się czy będzie tam miał serce, czy nie będzie kolejnym numerkowym połamańcem

dziękuję Pani Doktor :1luvu: :1luvu:
eh... i pora lecieć, wieczorem może coś będę wiedziała, muszę już wychodzić

xandra

Post » Sob gru 05, 2009 8:42 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

jak się cudownie czyta :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob gru 05, 2009 9:54 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

xandra pisze:co miałam rudzielca, to suuuper z charakteru, nic nie ujmując burym i innym bo i takei mam, ale co rudy to miziak i lizak z charakteru

z moich doświadczeń rudzielce są miziaki, itp, ale często niestety jedynaki :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob gru 05, 2009 22:47 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

nigdy nie oddałam rudzielca, dziewczyny czy chłopaka na jedynaka ;) albo kot już był, albo kot był warunkiem zaadoptowania rudego ode mnie, bo kochające inne stworzenia koty miałam
teraz Rudy tez nie będzie sam :ok:

xandra

Post » Nie gru 06, 2009 10:19 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

super! Mój Rudy znalazł doborowe towarzycho w osobie Czesia :) Czesiek jest co prawda grubas i bezłapek, ale ma ok 2,5 roku, to młody jeszcze jest. Dzięki temu, że Rudy go zaczepia, rozruszał się mocno :) Niby się nawalają ale tak z miłością:) tego też Cymusiowi życzę, fajnego kumpla/kumpeli

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Nie gru 06, 2009 16:37 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

"Małpiatek" będzie miał koleżankę! Wyglądało na to, że to ona pierwsza z nami zamieszka, a w końcu to on pierwszy się zadomowi:) Będzie musiał kilka dni poczekać, aż koleżanka przyjedzie znad morza ;) Myślimy, że się polubią - w podobnym wieku, oboje towarzyscy, lubiący koty, psy, ludzi też... :) Już nie możemy się doczekać!

Mam nadzieję, że Cynamonek puści się spódnicy Pani doktor. Szybko się poczuł jak u siebie :lol:
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Wto gru 08, 2009 5:39 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

dzis wielki dzien Cymusia, jedzie do DS
mam nadzieję, że Domek bedzie nas informował co do postępow
tak się za nim steskniłam, a on nie mój przeciez...

xandra

Post » Wto gru 08, 2009 8:45 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

ja tez z wielką niecierpliwością czekam na każdą wiadomość o Cynamonku .

a na rozweseleni napisze jaki domek chciał naszego rudego..

zadzwoniła miła :twisted: pani ,z Wawra ,że bardzo chce tego kotka bez łapki ,ja z radością oznajmiłam ze łapka prawdopodobnie zostanie na swoim miejscu ,słyszę smutny głos..jak to? ja chciałam żeby nie miał łapki ,żeby mi nie uciekał jak poprzedni z ogródka...który zginął pod samochodem :twisted:
różne świry żyją na świecie.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 08, 2009 8:47 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Ale najwazniejsze że Cymus jedzie do TYCH dużych. Że będzie kochany, masowany, miziany, gimnastykowany, rozpieszczany...

Cymuś :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto gru 08, 2009 10:19 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Włos się jeży na głowie!!!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Wto gru 08, 2009 12:31 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Napisała mi żona że wracają i że znaczna poprawa :)

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Wto gru 08, 2009 19:51 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Do Cymka dołączy moja Malwisia :1luvu: Malwinia to cudna dziewczynka, delikatna, miziakowata, traktorująca, kochająca wszystkich. Z pewnością będzie z nich dobrany duecik :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 08, 2009 23:12 Re: RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

To teraz wieści z DOMKU :)
Niełatwo skupić się teraz na czymkolwiek - nawet teraz piszę jedną ręką, bo miałczał, że chce na kolanka... :)
Chyba wiele tak nie napiszę..

Cymek jest rozbrajający, wesoły, ciągle się bawi... apetyt mu dopisuje - zjadł sporo kurczaczka. Do kuwety trafił :)

Spodobało mu się na kolankach! Jutro wieczorkiem postaram się wrzucić jakieś fotki Cuda :)
A od jutra zaczynamy ćwiczyć, rozgrzewać...

Tymczasem dobrej nocy wszystkim,
ucałowania od Cymka.

A propos TEJ pani z Wawra - aż strach pomyśleć że my też w Wawrze mieszkamy... ciekawa jestem skąd ona jest. że też komuś w ogóle przyszło do głowy coś takiego! Niesamowite...!
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

[poprzednia][następna]