OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 07, 2009 8:51 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

powoli szykujemy sie do pozegnania i ja zaczynam byc poddenerwowana. I udziela sie to zwierzakom. Wiem ze tak jest ale nie ma mocnych na uczucia.
Tylko co ten sledczy bez Tysonka zrobi. Bo Wojcio zostal tak nazwany za swoje zachowanie. Jakie on robi podchody,uniki.
Wczoraj drapnal Tysonka.Jakby mu duzy chcial przylozyc to zle by sie dla Wojcia skonczylo.Obylo sie na pyskowce.
Bombelek siedzial dzis z Tysonkiem na parapecie ogladajac kanal przyrodniczy. Potem zajal sie ogonem duzego. Cierpliwosc skonczyla sie Tysonkowi szybko.Nie dal gowniarz poogladac.
Wogle Bombel to beksa i terrprysta. Jeszcze na nasze szczescie nie wskakuje na blaty.Ale jeszcze troche...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 07, 2009 9:26 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Nie martw sie ASK@ , Tyson jedzie szukac lepszego zycia niz to uliczne. Bedzie dobrze :ok:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon gru 07, 2009 9:30 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Romas pisze:Nie martw sie ASK@ , Tyson jedzie szukac lepszego zycia niz to uliczne. Bedzie dobrze :ok:

Wiem o tym i jestem wdzieczna mls za danie mu szansy!
Ale uczucia nie przeskoczysz. Bardzo do niego sie przywiązalam.Tym bardziej,że on mimo swojej wielkości jest pokrzywdzonym biedakiem.
Sprawa Mikitki,Tysonka,Pikusia jakos mnie roztroiła.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 07, 2009 15:04 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Taki depresyjny czas znowu. :roll:
Ja wczoraj odwiozłam Pchełkę do dobrego domu, a spać w nocy nie mogłam, myślałam jak mu tam jest, smutno mi jakoś... :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon gru 07, 2009 15:21 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

bo to spaczenie na mozgu jest :twisted: Agneska.

Nie opisałam jeszcze jak wczoraj próbowałam pozreć cicho :lol: pomidorka(promocja była!). Pomlaskiwałam sobie mozliwie cichutko by TZ mogl sobie skoki spokojnie poogladać, gdy usłyszałam tupańsko od strony malego pokoju. Tysoneczek przygalopwał , bryknął migiem na fotel ,zaparł sie o pierść i dawaj obwąchiwać to czerwone cos w mojej ręce. Jakiż on byl zawiedziony i z jakim obrzydzeniem zlazł na podloge. Jak zaczęłam sie smiać to spojrzał spode łba i cos mi tam napyszczył. Nie usłyszłam co powiedział bo pod nosem było,ale wolałam nie wiedzieć!!!
Straszny zarlok z niego!!! Otwarcie puszki,lodówki...to sygnał dla niego!
A tu tylko pomidor był a on tak leciał.Tyle nadziei w oczach zgasło!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 7:57 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Zyjemy choc dzis ciezki dzien sie zapowiada. Wszyscy poddenerwowani i duzi i mali.Przy karmirniu dziczek tez koty na siebie warczaly czego nie robia.W pracy podobnie.Widac cos w powietrzu wisi.
Bombel wywalil rano wszystko co bylo do wywlenia(kawa,herbata,miska z woda...) ,a śledczy(Wojcio) uwzial sie na Rudolfa.
Wczoraj Rudzik i Tysonek mierzylie sie wzrokiem na wersalce a potem spokojnie odwrocili lby i poszli spać. Tylko maly im w drzemce przeszkodzil bo zaczal po glowach skakac. On straszliwie sie nudzi.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 8:02 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

ASK@ pisze:bo to spaczenie na mozgu jest :twisted: Agneska.

Nie opisałam jeszcze jak wczoraj próbowałam pozreć cicho :lol: pomidorka(promocja była!). Pomlaskiwałam sobie mozliwie cichutko by TZ mogl sobie skoki spokojnie poogladać, gdy usłyszałam tupańsko od strony malego pokoju. Tysoneczek przygalopwał , bryknął migiem na fotel ,zaparł sie o pierść i dawaj obwąchiwać to czerwone cos w mojej ręce. Jakiż on byl zawiedziony i z jakim obrzydzeniem zlazł na podloge. Jak zaczęłam sie smiać to spojrzał spode łba i cos mi tam napyszczył. Nie usłyszłam co powiedział bo pod nosem było,ale wolałam nie wiedzieć!!!
Straszny zarlok z niego!!! Otwarcie puszki,lodówki...to sygnał dla niego!
A tu tylko pomidor był a on tak leciał.Tyle nadziei w oczach zgasło!

Spaczenie ! To pewna diagnoza :-)

Pieknie piszesz o Tysonku zarloku . Ja tez tu mam takiego zarloka, on nie moze uwierzyc ,ze jablko jest niejadalne i po kilka razy potrafi sprawdzac co jem majac moze nadzieje ,ze to jablko przemieni sie w szyneczke :ryk:
To co jutro Tysonek jedzie podbijac inne serca :piwa: Dostal szanse chlopak i jestem pewna ,ze odpowiednio ją wykorzysta :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto gru 08, 2009 8:12 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Jedzie,jedzie!Podkłady kupiłam na wszelka wszelkość.Ile jedzie sie do Łodzi?Jutro TZ w domu to jakos sie z Femka umowimy.

Boję się jak Tysonek zareaguje na zmianę miejsca, podróż.Bo to będę inne kąty,koty,łapki do glaskania... Jest u nas dopiero 3 tygodnie.
Wiem że mls nie zabraknie uczucia i cierpliwości ale to skrzywdzony kot i dlatego boję sie o niego. Dopiero zaczął odtajać.
To samo pewnie czuli inni oddajac mi np.Daszka.
Zdaję sobie sprawę,że koty przystosowują się szybko, a zmiana mijsca robi dobrze.To my wmawiamy sobie,ze nigdzie lepiej im nie bedzie jak przy naszym boku :wink:
Ot syndrom niezastąpionej mamuśki :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 8:21 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

mls gotowa jesteś na przyjęcie koteczka?
Twoje dziewczyny już wiedzą?
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 10:15 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

ASK@ pisze:Zdaję sobie sprawę,że koty przystosowują się szybko, a zmiana mijsca robi dobrze.To my wmawiamy sobie,ze nigdzie lepiej im nie bedzie jak przy naszym boku :wink:
Ot syndrom niezastąpionej mamuśki :mrgreen:

Trzymaj się niezastąpiona mamuśko! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 08, 2009 10:33 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

wiecie,ze przegapilam rocznice!!! Rocznice rozpoczecia niecnego procederu wyadoptowywania kotow!!!
6.12.08 zlapalam swego pierwszego kota na tymczas Mikołajka.Teraz siedzi w DS z siostra Nosią(byla ich 4 dzikusow okropnych).
Bo karmic to karmilam i stosowałam w stadzie swiadome kocierzyństwo.Ta 4 to byla wpadka z prowera.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 10:44 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

No! To należy Ci się podwójna seta!
Raz za Tysonka. Dwa za rocznicę! :D
Obrazek

hanelka

Post » Wto gru 08, 2009 10:45 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

hanelka pisze:No! To należy Ci się podwójna seta!
Raz za Tysonka. Dwa za rocznicę! :D

Tak tradycyjnie na dwie nóżki :piwa:
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 10:49 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-09.12 jedzie do DT:))

jeszcze nie wypilam a juz pomylilam sie.W tytule napisalam 11 a przcie Tysonek jedzie 09 z Femka.
Wiecie ja niedlugo glowe strace!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 11:10 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-09.12 jedzie do DT:))

Nie stracisz, nie stracisz! Na czym byś neon nosiła :mrgreen:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]