Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 15:40 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

:!: :!: :!:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt gru 04, 2009 22:23 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Ja być może mam domek dla kotki w typie rosyjskim,tylko niech mała szybko zdrowieje.Potencjalny domek ma już jedną 14 letnią kicię rosyjską i udało mi się namówić ich na dokocenie.
Prześliczna jest też ta trójkolorowa kicia :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Sob gru 05, 2009 18:00 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

tyle potrzebujacych domu kotow.... a mozliwosci ograniczone :(

a skad jest tri? z domu ja babsztyl przyniosl? wyglada na zadbaną.... chyba domowa kicia.... efcia, wiesz cos?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob gru 05, 2009 23:11 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

tillibulek pisze:tyle potrzebujacych domu kotow.... a mozliwosci ograniczone :(

a skad jest tri? z domu ja babsztyl przyniosl? wyglada na zadbaną.... chyba domowa kicia.... efcia, wiesz cos?

tri domowa :" Tę trikolorkę jakiś babsztyl przyniósł do Koterii przedwczoraj i porzucił :twisted: :evil: :twisted: (a miała ją od małego). Podobno nie jest sterylizowana. Jest urocza, straaaasznie miziasta i bardzo smutna w tej klatce. Mało mi serce nie pękło, tak strasznie płakała... Jest śliczna... "
Obrazek

monika794

Post » Pon gru 07, 2009 11:17 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Radośnie informuję, że "niebieska" w sobotę pojechała do domku :1luvu: :1luvu:
Nowi opiekunowie wzięli ją mimo choroby, bo wszyscy doszliśmy do wniosku, że szybciej dojdzie do zdrowia w domowych warunkach a nie siedząc ciągle w klatce. Będzie miała podawane antybiotyki i zakraplane oczka, trzymajcie kciuki za zdrówko małej. Biedna kitka była tak przerażona przy wkładaniu do transportera, że charatając mi potwornie ręce dała nogę i ganiałam ją po ośrodku. Ale po paru godzinach w domku uspokoiła się, upatrzyła sobie fotel i na nim wystawia brzuszek do głaskania :D
A i dla tri szykuje się domek :wink:
Z jednej strony super wiesci, ale od wczoraj w Koterii mamy kolejnego miziaka, ok. 6 m-cy, Jana założyła "temu" wątek: viewtopic.php?f=1&t=104552&start=0
Postaram się jeszcze dzisiaj obfocić malucha
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon gru 07, 2009 11:28 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

o wow, boskie wiesci - oby bylo takich jak najwiecej :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 11:41 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

hura :D :D :D
Obrazek

monika794

Post » Pon gru 07, 2009 12:25 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Efcia1 pisze:Radośnie informuję, że "niebieska" w sobotę pojechała do domku :1luvu: :1luvu:
Nowi opiekunowie wzięli ją mimo choroby, bo wszyscy doszliśmy do wniosku, że szybciej dojdzie do zdrowia w domowych warunkach a nie siedząc ciągle w klatce. Będzie miała podawane antybiotyki i zakraplane oczka, trzymajcie kciuki za zdrówko małej. Biedna kitka była tak przerażona przy wkładaniu do transportera, że charatając mi potwornie ręce dała nogę i ganiałam ją po ośrodku. Ale po paru godzinach w domku uspokoiła się, upatrzyła sobie fotel i na nim wystawia brzuszek do głaskania :D
A i dla tri szykuje się domek :wink:
Z jednej strony super wiesci, ale od wczoraj w Koterii mamy kolejnego miziaka, ok. 6 m-cy, Jana założyła "temu" wątek: viewtopic.php?f=1&t=104552&start=0
Postaram się jeszcze dzisiaj obfocić malucha

Kocio z wątku powyżej to chłopak, Sówek (Jana go tak ochrzciła). Szukamy dla niego pilnie dt bo jest za mały na kastrację więc powinien wrócić na ulicę :cry:
W Koterii są podobno jeszcze dwie miziaste koteczki dla których bardzo ale to bardzo chcielibyśmy znaleźć domki, muszą wracać na ulicę a są podobno miziaste i śliczne - tri i szylka Normalnie ręce opadają :roll: :( :roll:
Jutro będą zdjęcia
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon gru 07, 2009 12:59 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Powiem Wam, że czasem ogarnia mnie złość na ludzi. Na znajomych, którzy lubią zwierzaki i u mnie nie mogą się kotów nagłaskać, ale do domu nie wezmą, bo mebli szkoda albo kuweta ich odstrasza. Mam dość ludzi, którzy uparcie mają jednego kota, choć warunki są i na 3 kolejne, ale nie wezmą, bo "ich kot będzie wolał innego kota a nie pańcię". Mam dość sąsiadów, którzy uparcie wypuszczają niekastrowane koty, najlepiej przez otwarte na I piętrze okno :/

Niemoc rodzi złość, bo co jeszcze można zrobić, dom nie jest z gumy :/ portfel też nie. A serce się kraje, kiedy czyta się o kotach, które łakną swojego człowieka a będą musiały wrócić na ulicę.

Uznaję prawo jednostki do własnych wyborów, po prostu czasem nie rozumiem, dlaczego tak niewiele osób ma serce do dobra wspólnego jakim są koty miejskie.
Obrazek Zapraszamy na bloga!

iceangel

Od: Pt lut 03, 2006 15:21

Post » Pon gru 07, 2009 14:46 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

iceangel, gdyby weci leczyli za darmo, to ja mialabym co najmniej 5 kotow - ale mysle realistycznie (mam dwa, choc nie powiem.. trzeci mi sie marzy)

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 14:56 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

tillibulek pisze:iceangel, gdyby weci leczyli za darmo, to ja mialabym co najmniej 5 kotow - ale mysle realistycznie (mam dwa, choc nie powiem.. trzeci mi sie marzy)

Weci też muszą jakoś zarobić na życie...

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon gru 07, 2009 15:45 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

tillibulek pisze:iceangel, gdyby weci leczyli za darmo, to ja mialabym co najmniej 5 kotow - ale mysle realistycznie (mam dwa, choc nie powiem.. trzeci mi sie marzy)

nie odbieraj proszę mojego marudzenia osobiście :)
Obrazek Zapraszamy na bloga!

iceangel

Od: Pt lut 03, 2006 15:21

Post » Pon gru 07, 2009 19:30 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Bardzo się cieszę z domów dla dziewczynek :D Ogłoszenie niech wisi póki czas mu się nie skończy, może jakiś inny kot się na nie załapie.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon gru 07, 2009 22:25 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

iceangel pisze:

nie odbieraj proszę mojego marudzenia osobiście :)

nie odbieram, pozwolilam sobie podzielic sie z Wami kociarami moimi kocimi marzeniami :P

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 22:33 Re: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Jana pisze:Weci też muszą jakoś zarobić na życie...

jak to kiedys bylo napisane w madrej prezentacji.... "piątego dnia Pan Bóg stworzyl weterynarzy, zeby kot byl zdrowy, a czlowiek biedny..." ;)

tillibulek

[poprzednia][następna]