Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tillibulek pisze:tyle potrzebujacych domu kotow.... a mozliwosci ograniczone![]()
a skad jest tri? z domu ja babsztyl przyniosl? wyglada na zadbaną.... chyba domowa kicia.... efcia, wiesz cos?
Efcia1 pisze:Radośnie informuję, że "niebieska" w sobotę pojechała do domku![]()
![]()
Nowi opiekunowie wzięli ją mimo choroby, bo wszyscy doszliśmy do wniosku, że szybciej dojdzie do zdrowia w domowych warunkach a nie siedząc ciągle w klatce. Będzie miała podawane antybiotyki i zakraplane oczka, trzymajcie kciuki za zdrówko małej. Biedna kitka była tak przerażona przy wkładaniu do transportera, że charatając mi potwornie ręce dała nogę i ganiałam ją po ośrodku. Ale po paru godzinach w domku uspokoiła się, upatrzyła sobie fotel i na nim wystawia brzuszek do głaskania![]()
A i dla tri szykuje się domek![]()
Z jednej strony super wiesci, ale od wczoraj w Koterii mamy kolejnego miziaka, ok. 6 m-cy, Jana założyła "temu" wątek: viewtopic.php?f=1&t=104552&start=0
Postaram się jeszcze dzisiaj obfocić malucha
tillibulek pisze:iceangel, gdyby weci leczyli za darmo, to ja mialabym co najmniej 5 kotow - ale mysle realistycznie (mam dwa, choc nie powiem.. trzeci mi sie marzy)
tillibulek pisze:iceangel, gdyby weci leczyli za darmo, to ja mialabym co najmniej 5 kotow - ale mysle realistycznie (mam dwa, choc nie powiem.. trzeci mi sie marzy)
iceangel pisze:tillibulek pisze:iceangel, gdyby weci leczyli za darmo, to ja mialabym co najmniej 5 kotow - ale mysle realistycznie (mam dwa, choc nie powiem.. trzeci mi sie marzy)
nie odbieraj proszę mojego marudzenia osobiście
Jana pisze:Weci też muszą jakoś zarobić na życie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości