Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 05, 2009 15:34 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Buziaki sobotnio-hortensjowe :)
Obrazek
:ryk: tylko zarzuc temat - błyskiem będziesz miala więcej kotów
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob gru 05, 2009 17:05 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Hehe-narazie nie napiszę zbyt wiele bo Pani odwołała swój dzisiejszy przyjazd-ma podjechać jutro rano ;)
Powstawiam niedługo fotki ramzesika ;)

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Nie gru 06, 2009 11:50 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Hop siup :)
Obrazek

dune

Post » Nie gru 06, 2009 14:10 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

No i co, czy Ramzesik ma już nową Panią :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie gru 06, 2009 19:08 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Tak :)
Ramzesik już w Poznaniu :)
Pani przyjechała rano,ale nie miałam jak napisać bo potem na obiadek do teściów poszliśmy..
Bardzo fajny domek-pani kocha zwierzaki i wogóle :)

Aggi

Post » Nie gru 06, 2009 19:55 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

:piwa: :piwa: :piwa: :balony: :balony: :balony: :balony: Bądź szczęśliwy Ramzesie - piękny rudasku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon gru 07, 2009 16:37 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Jak się "odgruzujesz" to proszę coś więcej na temat nowego domku i czy będą z niego jakieś wieści, wybaczam tę lakoniczną informację ale za kilka dni nie popuszczę :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon gru 07, 2009 19:59 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

ewan pisze:Jak się "odgruzujesz" to proszę coś więcej na temat nowego domku i czy będą z niego jakieś wieści, wybaczam tę lakoniczną informację ale za kilka dni nie popuszczę :lol:

Pani mi powiedziała że będzie dawać znać-możliwe nawet że dzisiaj dzwoniła bo coś nieodebranego miałam,ale nie jestem pewna.
Na forum wieści raczej nie będzie,ale pewnie ja będę miała i będę przekazywać.
Niewiele wiem poza tym co napisałam,wspaniały,kochający domek,pani która rozstała się z mężem bo kotów nie lubił-mówi samo za siebie ;)
Nie wychodzący domek,jedynie czasem na szeleczkach jakby miał ochotę-ale to za jakiś czas jak się oswoi z nowym domkiem :)
Normalnie żyć nie umierać będzie miał nasz Ramzesik ;)

Aggi

Post » Pon gru 07, 2009 21:15 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

a czy będzie jedynakiem czy może ma jakieś towarzystwo, bo on biedaczek do stada u Ciebie przyzwyczajony :lol: :!: super udało się chłopakowi, bądź szczęśliwy w nowym domku,w nowym życiu sliczny Rudasku-Ramzesku. Aggi jeżeli będziesz miała jakieś wieści to pisz proszę.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon gru 07, 2009 21:18 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Uuuu to strasznie pusto u ciebie...a ja ci tu myszki posyłam co je wczoraj sama wydziergałam
Obrazek
szybko musisz sie nowe tymczasy postarac, jak juz masz warunki i sie nie będą o węgiel brudzic to smiało możesz brac nawet białe :)
Obrazek

dune

Post » Pon gru 07, 2009 21:30 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Hehe narazie nie możemy mieć tymczasów-przede wszystkim przez Plamkę,a raczej-dla Plamki-zmieniła się teraz,przed chwilą mężowi na kolankach leżała :1luvu:
A druga rzecz to właściciele się nie zgadzają...Bo tu sąsiedzi są powaleni i mogliby do administracji latać że im koty śmierdzą :evil: :cry:

Aggi

Post » Pon sty 18, 2010 17:54 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Właśnie dostałam maila od nowej pani ramzesika ;)
Pozwolę sobie zacytować :)
Ramzes czuje się wspaniale,.Apetyt mu dopisuje i przybrał na wadze.Jest
bardzo miłym i zdyscyplinowanym,odważnym kotem.Nie przestraszyły go nawet
noworoczne fajerwerki.Jest bardzo ciekawy świata,wszystko go interesuje , a
ulubionym jego zajęciem jest obserwowanie strumienia wody i patrzenie dokąd spływa.
Na początku nie umiał się bawić sam.ale teraz chętnie goni za piłeczką
lub bawi się myszką.W szczególności upodobał sobie maskotkę kotka z prawdziwego
futerka,którego wylizuje i bawi sie z nim i często wskakuje na segment,aby go stamtąd
zabrać.Sypia na moim fotelu i jest bardzo niezadowolony jak ja w nim
usiądę.Najpierw jest proszące "mrau ,potem już gniewne "mrauuu" a jak i to nie pomaga. to
wskakuje na sąsiedni fotel, chwyta mnie zębami za rękaw i usiłuje ściągnąć z "
jego "fotela , aby się ułożyć do drzemki.
Sypiamy osobno , ale rano przychodzi mnie budzić.Czeka,aż się umyję a
potem prowadzi do swojej miseczki,która oczywiście jest pusta.Uwielbia
gotowaną wAtróbkę do której dodaję włoszczyzn i zasypuję płatkami owsianymi.Oczywiście
codziennie tego nie jada,ale bardzo lubi.Jak nauczę się zamieszczać zdjęcia,to prześlę aktualne.Pozdrawiam Panią i życzę wszelkiej pomyślności dla Pani i całej rodziny
. a od Ramzesa piękne MIAU...

Aggi

Post » Pon sty 18, 2010 19:03 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

słodkie to było

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon sty 18, 2010 19:56 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

A jaka to jest "maskotka kotka z prawdziwego futerka"? 8O
ObrazekEros
W stosunku do zwierząt wszyscy jesteśmy nazistami, a świat niekończącą się Treblinką.

Viena

Od: Wto kwi 07, 2009 17:14

Post » Pon sty 18, 2010 20:15 Re: Cudny RUDO-BIAŁY KOCUREK :)RAMZES PILNIE SZUKA DS. GLIWICE

Viena pisze:A jaka to jest "maskotka kotka z prawdziwego futerka"? 8O

pewnie w sensie, że królicze :roll:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

[poprzednia][następna]