Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 17:56 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Hanulko, teksty masz na mailu :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie gru 06, 2009 19:04 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Wszystkich już nie mam. Były w tak ogromnym formacie, że musiałam zmniejszać.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Nie gru 06, 2009 21:19 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

ok, slapcio
Temida, prosze o info w temacie ze bazarek - 1 na stronie nr 37 - bibeloty
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie gru 06, 2009 21:30 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

A ja coś dostanę :catmilk:

ania.napierala@wp.pl

Mam wystawić też jedno podwieszane na koncie Bianco nero :mrgreen:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie gru 06, 2009 21:36 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

alareipan, dzięki - na pewno dostaniesz... organizujemy się cały czas... :piwa:
daj mail na pw, to wyślę teksty, a też na czym masz mozliwośc umieścić, zeby sie nie dublować?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 06, 2009 22:02 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Adres mail podałam w poście wyżej ;)

Ja wystawiam podwieszane allegro:
:arrow: dla Kukiego, Pusi - trwają,
:arrow: 1 zbiorowe na 3-4 koty na moim koncie - wystawie jak dostanę opisy
:arrow: 1 zbiorowe na 3-4 koty na koncie Bianco nero - j.w.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie gru 06, 2009 22:08 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Hanulka pisze:andzelika, czy są jakieś zmiany w adopcjach??? co z Bursztynkiem, Smolikiem i Dusią? Mają domki, są w nich?
podrzucam cały czas.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Smolik i Dusia czekają aż TŻ koleżanki będzie miał urlop aby je zawieźć do Rzeszowa. Natomiast Pan od Bursztynka ma w tym tygodniu dzwonić . Czekam niecierpliwie. Koleżanka wzięła 3 maleństwa , których nie było na wątkach i poszła do adopcji mała czarna koteczka , która była u nas tylko kilka dni. Na przyjęcie czekają kolejne 3 bidy , które śpią pod blokiem . Pani ,która daje im jeść chce je oddać do schroniska . Co ja mam zrobić?
Byli chętni Państwo z Warszawy na szare lub czarne maleństwo , wysłałam zdjęcia i już nie dali znaku.

Dzięki Hanulko za tak determinację.Należą Wam się wszystkim uściski i mruczenie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie gru 06, 2009 22:09 przez andzelika1952, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie gru 06, 2009 22:09 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

ja tylko tradycyjne ogloszenia, allegro nie umiem.... :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 06, 2009 22:17 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

andzelika1952 pisze:
Hanulka pisze:andzelika, czy są jakieś zmiany w adopcjach??? co z Bursztynkiem, Smolikiem i Dusią? Mają domki, są w nich?
podrzucam cały czas.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Smolik i Dusia czekają aż TŻ koleżanki będzie miał urlop aby je zawieźć do Rzeszowa. Natomiast Pan od Bursztynka ma w tym tygodniu dzwonić . Czekam niecierpliwie. Koleżanka wzięła 3 maleństwa , których nie było na wątkach i poszła do adopcji mała czarna koteczka , która była u nas tylko kilka dni. Na przyjęcie czekają kolejne 3 bidy , które śpią pod blokiem . Pani ,która daje im jeść chce je oddać do schroniska . Co ja mam zrobić?
Byli chętni Państwo z Warszawy na szare lub czarne maleństwo , wysłałam zdjęcia i już nie dali znaku.

Dzięki Hanulko za tak determinację.Należą Wam się wszystkim uściski i mruczenie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

andzelika rób to, co zwykle robisz....bo się sprawdza!!!! ratuj... ratuj... ratuj...., a my tu będziemy działać, jesli mogę mówic w imieniu "my"....

no to czekamy na info.... a ja na dokończenie, żeby Ci przesłać... juz 2 bazarki zakończnone... wystawię następny i widzę,że jest potrzeba dla Gremlinka, to też coś znajdę....żeby miał swój... nie wiem tylko, czy jego opis mam? dostępny? sprawdzę...

sciskam mocno KOCIEGO ANIOLA 1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie gru 06, 2009 22:30 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Gremlinek ma swój domek , a krople do oczek to kupujemy wspólnie z właścicielką . Ma bardzo dobry i kochany dom , wolno mu wszystko , nawet ostrzyć pazurki na skórzanych kanapach. :ryk:

A ja ściskam naszego ANIOŁA STRÓŻA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pon gru 07, 2009 9:44 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Andżelika, a moze Ty zadzwonisz/napiszesz do tych państwa? Niektórzy potrzebuja małego "kopniaka" w odpowiednim kierunku :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon gru 07, 2009 11:46 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.37

o... to to to.. właśnie :!: :!:

Temida75, poproszę o zamianę strony w tytule na 37.... :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 07, 2009 14:23 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA RADOMSZCZAKOW ANDZELIKI1952 -
ANIELSKI TALERZ START :!: :!: :!:
viewtopic.php?f=20&t=104585 :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon gru 07, 2009 20:22 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.37

:wink: Witam wszystkich nie pisze na wątku ale zawsze czytam :wink: .
Buziaczki dla Smolika i Dusi.
Proszę pytać :lol: ja w miarę możliwości jestem zawsze wieczorkami jak przychodzę z pracy. :wink:
Mam 7 kociaków w tym białaczkowca niestety.
Biedaczyna poniewierał sie po ulicy wychudzony zaniedbany, futro posklejane a właściwie resztki. łeb łysy, uszy zadrapane zaropiałe, świerzbowiec na całej głowie karku szyi.
Więc wzięłam go do domu nawet sie nie zastanowiłam :roll: kot na ręce i do domu.
Nie wiedziałam że jest tak poważnie chory ale to by niczego nie zmieniło wzięłabym go i tak.
Ostatecznie skóra wyleczona, uszy, oczy, niestety wirusa białaczki nie da się wyleczyć.

Ten czarnuch poniżej na zdjęciu to właśnie Ramzes białaczkowiec.
Kot został u mnie teraz doszło jeszcze coś z nerkami :? jedną ma powiększoną w sobotę jadę z nim do lekarza i boje sie że to nowotwór :cry: .
Reszta kotów zdrowa

Smolik i Dusia odrazu mi wpadły w oko nie umiem tego wyrazić kotów jest kilkanaście dlaczego właśnie one.
Może przez to ze to rodzeństwo ja z moim bratem byłam bardzo zżyta niestety zmarł na nerki może to ma jakiś wpływ.
może zauroczyły mnie te dwa czarnuchy.
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pon gru 07, 2009 20:39 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.37

rene010, cieszę sie, że napisałaś... każdy ma bliższych sercu... dla Ciebie :1luvu: to Smolik i Dusia... cudne koteczki...
czy to Ty jesteś ds z Rzeszowa dla nich :?: :?: :?:
Naprawdę głęboko w serce zapadają mi takie Kocie Dusze, które ratują bez ograniczeń... To tak piękne, tak wzruszające i tak dające możliwość na życie, a przeciez życie jest tak cenne.... każdego stworzenia, bo przecież po coś TU jest, prawda :?: :?: :?:

:ok: :ok: :ok: :ok: za Ramzesa, żeby ta białaczka jak najmniej aktywna byla :!: Cudny jest, jak to czarnuch... tez mam czarnucha...z wielkimi oczyma.... chory.. stary...ale jakos udalo sie go ostatnio podreperować....

Na pewno Cie zuroczyły, a ja sie bardzo ciesze z tego powodu.. Maja swoja Kocia Duszę.. Dużego, który o nich mysli...

pozdrawiam Cię serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu: trzymam bardzo mocno za Ramzesa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a Smolikowo-Dusiowy wątek znasz? nie jest za bogaty, ale zawsze można się poudzielać.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: viewtopic.php?f=13&t=95934
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]