Beza ma dom! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 15:34 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

Dalej nico.
Przewidywania się sprawdziły i następny 'super zdecydowany, który chce już, teraz' dom zapadł się pod ziemię, odpowiada tylko grobową ciszą.

A tutaj zdjęcia z ciocią Biśką, robione jakiś tydzień (?) temu:
Obrazek Obrazek Obrazek

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Nie lis 29, 2009 17:30 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

bloo a może ją ogłoś w gabinecie u wetki??

Chcę dla Vinca dobrego weta w Świdniku??
Czy Twoja pani doktor może być?
Nic się nie dzieje, ale w razie razu jakiegoś powinni mieć do kogo pójść
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto gru 01, 2009 19:38 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

Beza być może będzie miała jutro wizytę zapoznawczą.

Anda, może być :wink: Obie panie doktor z tego gabinetu są ok, pana doktora (jest tylko popołudniami i chyba nie zawsze, tzn nie zawsze go widzę) nie lubię za podejście, jego wiedzy nie oceniam, bo przyjmował 'mnie' raz czy dwa.
Jest jeszcze w Świdniku ponoć superhiper weterynarz na ulicy Olimpijczyków, nigdy tam nie byłam, ale słyszałam masę dobrych opinii, przynajmniej dotyczących psów. Ja się do jego świdnickich usług nie przekonam (przyjmuje też w lbn), bo jest rapem dwie godziny dziennie, pięć razy w tygodniu, dlatego kroplówki, terapia antybiotykami, nagły przypadek raczej odpada...

bloo

Post » Wto gru 01, 2009 20:57 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

Za być może potrzymam kciuki :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie gru 06, 2009 22:53 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

No i ? Beza w nowym domku ?

Co z tymi adopcjami ?:(

W sprawie Spikeig był dwa telefony tylko od półtora miesiąca ......:(

Bezunia , taka ślicznotka i nic ?!

Cholera jasna ......Co jest ?! :evil:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pon gru 07, 2009 13:21 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

Beza w nowym domu :wink: Już od drugiego grudnia.
Nie chciałam wcześniej pisać-zapeszać, bo niby dom dobry - sterylka, zabezpieczenie okien, umowa i, co najważniejsze, Duzi nie są głusi na rady, argumenty, a jeszcze ważniejsze to, że dadzą małej dużo miłości. Ale, nie wiem czego, jednak czegoś się obawiam :? Coś złego siedzi we mnie i już. Wczoraj dobijałam się telefonicznie i nic, podobijam się jeszcze dziś. Dzwoniłabym najchętniej kilka razy dziennie...bo wiem, że żyjąc z Bezą można stracić cierpliwość. Ja potrafię sobie z tym radzić, ale czy inni?

Widziałam też, że moje koty przeżyły 'odejście' Bezy. Przeżyły dlatego, że oboje nie specjalnie się lubią i 'nowy' to najlepszy przyjaciel każdego z nich. Biśka szuka i nawołuje Bezę do dziś, na całe szczęście już rzadziej.

Wszystko się tak ułożyło, że mam cholernie złe przeczucia, ale to tylko przeczucia, oby...

bloo

Post » Pon gru 07, 2009 13:53 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

bloo pisze:Beza w nowym domu :wink: Już od drugiego grudnia.

AAAAAAAAAAAA :balony: :dance: :dance2: :dance: :balony: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bloo...daj Nowym Dużym szansę :wink:
Jak mawia Tajemnicza Ciotka J. :arrow: "Brak wiadomości to dobra wiadomość" :D
Jakby mieli jakieś problemy to pewnie sami by wydzwaniali.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon gru 07, 2009 14:32 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

pixie65 pisze:
Bloo...daj Nowym Dużym szansę :wink:

Za późno, mama też siedziała jak na szpilkach i zadzwoniła dzisiaj przed południem :mrgreen: , kiedy mnie nie było w domu. Spotkałyśmy się w zasadzie niedawno (już po napisaniu poprzedniego posta).
No cóż Beza według nowych Dużych jest cudowna (jaaasne..., chyba mają naprawdę anielską cierpliwość :twisted: ), najbardziej polubiła nowego Dużego - śpi z nim i na nim ( :oops: ), za moim bratem też przepadała, najwidoczniej woli facetów 8) Podejrzewam, że jest traktowana z taką sama pobłażliwością, co niemowlęta :twisted: Hmmm, niech robią tak dalej, a wychowają sobie niezłego potffora.
No, żeby nie było, jestem spokojniejsza 8)

bloo

Post » Pon gru 07, 2009 15:00 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

bloo pisze:najbardziej polubiła nowego Dużego - śpi z nim i na nim ( :oops: ), za moim bratem też przepadała, najwidoczniej woli facetów 8)

ech blondynki
:mrgreen:
wszystkiego dobrego dla Bezi
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon gru 07, 2009 18:28 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

bloo pisze:No cóż Beza według nowych Dużych jest cudowna (jaaasne..., chyba mają naprawdę anielską cierpliwość :twisted: )

Kobieto Małej Wiary 8)
Może Beza FAKTYCZNIE jest cudowna a Ty jej tutaj taki czarny pijar robiłaś :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon gru 07, 2009 20:00 Re: Beza, 2 miesiące, BIAŁO-czarna biedroneczka - czeka na dom!

Jakie cudne wieści !!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hurra !!!!!

Nareszcie !!!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa:

bloo , może Madoxa na oswajanie kcesz ? :twisted:
Bo on się w życiu nie oswoi u mnie we firmie:(
A pójdzie jak świeże bułeczki ....:)

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

[poprzednia]