OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 14:37 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Sobie sete i to wystarczy .Kotu caluska na droge :-) Bedzie dobrze :ok:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt gru 04, 2009 19:26 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

zwolnilam sie dzis wczesniej z pracy bo mial byc fachura do piecyka.No i nie pojawil sie!
Z tej rozpaczy uwalilismy sie z Tysonkiem i Bombelkiem na wyreczku i pzrespalismy sobie do wieczorka.Firany czekaja na akceptacje!Tysonek tak smiesznie pomrukuje. No i znow zakochalam sie w tymczasie :1luvu:
Bombelek wlasnie wlasna cherlawa zreszta piersia broni pudla na buty.Buty w srodku wiec moze z tego taki zapal.Ide zabrac bo slysze jak warczy na reszte i wklada cale pazury w obrone. Skoda butow.Aj zle napisalam SZKODA PAZURKOW i gardziolka!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 04, 2009 22:47 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Sobie aviomarin, a kotu setę! Cwaniaro jedna! :wink:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob gru 05, 2009 1:45 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Aśka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ty to niemożliwa jestes, zaaplikuj sobie nawet kilka set a Tysonik dojedzie szybko... własnie mam za sobą trasę, do Łodzi bliżej niż do Konina... :D tylko na Femkę uważaj żeby Ci kiciusia po drodze nie uprowadziła :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie gru 06, 2009 1:26 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Femka swobodnie moze jechac na kocie do Łodzi.To na prawde wielki kocisko. I dziewczyny uwierzcie,coraz fajniejszy. Dzis wlazl na wyrko, powachal malego i zaczal go wylizywac. Nasz Wojtek (kawal sukinkota)ma zly wplyw na niego i reszte. Jak Tysonek siedzial na parapecie i ogladal AnimalPlanet(czytaj golebie na dachu sasiedniego bloku)i w trakcie reklamy przymknal oko to Wojtek wskoczyl na niego i kawal puchu mu wyrwal. I Wojcio przezyl, choc sama malo co go nie zamordowalam. Tyson tylko napyskowal mu.On bardzo sie boi podniesionego glosu, jakies niepewnej atmosfery...
Caly dzien przespal na rozeslanym wyrku reagujac tylko na miche.Nic w kuchni bez jego asysty nie mozna zrobic.Od kilku dni TZ nie przeszkadza rozbebrana posciel choc oficjalnie w glowach kotom sie poprzewracalo!!!
Bombelek chuligani, chuligani i w przewrwach chuligani.Wszedzie go pelno.
Bury Pikus coraz czesciej korzysta z kuwety i coraz czesciej wylazi z szafy. Ale Wojcio...Znacie ta historie.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 06, 2009 7:25 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Tysonek cala nocke spal ze mna,przytulony i od czasu do czasu mruczacy.TZ w pracy wiec wyro bylo cale nasze!
Bombel zdrajca polazl do Rudolfa i molestowal biedaka.On nie ulezy spokojnie.
Pikusiek Burasek wylecial z szafy jak z torpedy gdy uslyszal swoje imie.A ja psa wolalam na spacerek.No i wyzarl psu parowki.Co to za kot.Sam robi sie jak parowka.A bardziej parowkowa!!!
Bombel i Tysonek szleli dzis rano na fotelu.Takie dwa Michaly :wink: Nie ogladalam fotela,co sie bede stresowac kolejnymi dziurami :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 06, 2009 8:37 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Miło sie czyta :-) Ale jak pomysle ,ze te dziury mialy by byc w moim fotelu to odrazu mniej milo :D
Patrzecie jak koty fajnie reaguja na dobre warunki .Taki Tysonek , mimo swoich lekow otwiera sie powoli i zaczyna rozumiec ,ze nic zlego go nie spotka u ASK@ .Fajnie :)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie gru 06, 2009 10:22 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

ASK@ pisze:Ale Wojcio...Znacie ta historie.

Wojcio ma imię całkiem adekwatne :twisted:
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 06, 2009 17:33 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

przelezelismy z Tysonikiem caly dzien pod kocykiem.I Bombelkiem tez. Ale to cudo nigdy nie polezy dlugo. Mnie umeczyla imininowa kuracja Tysonka powalil dobrobyt.Bomblwa energia nie pozwolila powalic sie kotu.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 06, 2009 17:35 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

aj i zapomnialam napisac ze Tysonek odkryl jak fajnie jest jak pod brodka sie drapie. On teraz nawet w dotyku nie jest tak bardzo spiety.
Bombel wogle spiety nie jest !Bombla trzeba by bylo spiac promocyjnie by go pod broda wykiziac.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 06, 2009 18:52 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Strasznie mnie to smieszy :ryk: Zabawne sa te koty ktore nawet i moze chcialby sie pomiziac ale czasu nie maja :-) Niekiedy Tosiek tez ma takie napady .A moja Malutka od poczatku byla spokojna i taka spokojna pozostala , daje sie łaskawie nam glaskac lub brac na rece jakby łaske robila :-)
No to mizianka dla Tysonka skoro Bombel nie ma czasu :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie gru 06, 2009 19:55 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

ASK@ pisze:przelezelismy z Tysonikiem caly dzien pod kocykiem.

ASK@ pisze:aj i zapomnialam napisac ze Tysonek odkryl jak fajnie jest jak pod brodka sie drapie. On teraz nawet w dotyku nie jest tak bardzo spiety.

Magazynuje Cię chłopak przed wyjazdem. Żeby na dłużej starczyło :wink:
Trochę czasu, trochę czułości, delikatności, pieszczoty, niby niewiele, a stają się cuda.
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 06, 2009 20:12 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

A ja ciągle nie mogę się nacieszyć, że Tyson już nie będzie musiał na tym rogu wysiadywać. :oops: Że wreszcie normalnie chłopak pożyje, jak na kota przystało. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie gru 06, 2009 21:01 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

To dzięki temu aśkowemu neonowi. Niech świeci nieustannie... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 06, 2009 21:22 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24-11.12 jedzie do DT:))

Agneska pisze:A ja ciągle nie mogę się nacieszyć, że Tyson już nie będzie musiał na tym rogu wysiadywać. :oops: Że wreszcie normalnie chłopak pożyje, jak na kota przystało. :1luvu:

widzialas Agneska ten rog.Malo ciekawy i niebezpiczny. Tysonek ma jeszcze przed soba droge do zaakceptowania czlowieka po calosci.Musi odkryc .przekonac sie do konca ze nie stanie mu sie krzywda a milosci wystarczy i dla niego.
Dzieki wam wszystkim bedzie mial sznse.Podrzucanie watku,cieple mysli, mls ktora zaofiarowala mu dom...ma szanse. Nie wiem co bym zrobila nie majac perspektywy w najblizszej przyszlosci dla niego.Chce wierzyc, ze nie wypusilabym go. Ale dobrze,ze nie musze sie o tym przekonywac!

A teraz z innej paki. Tak sobie wczoraj wizytowe spodenki na zgrabne nunie nacigalam i jakos tak ciasnawo lezaly :mrgreen: A byly luzne i dobrze wygladajace.Spodenki oczywiscie bo nonie mam zgrabne,wlasne i powabne. Przynajmniej mialam :twisted: takie.I tak sobie uswiadomilam.ze wysylam do Lodzi sprawce mojej obecnej figury!!!Co ja glupia zrobilam.!!!
Od pol roku ganuam codziennie do Tysonka z garami.Swiatek,piate.niedziela.To ladny kawalek ode mnie.I przez ten czas celulit zaginal.brzunio sie wciagnal i pluca dotlenily.Nawet wieczorny kielbas nie wplynal na wyglad. A teraz...co ja zrobie.
Tylko prosze bez takich.ze sobie innego znajde!!!
Nie bede z garami do faceta znow latala!

Bombelek odkryl maslkowanie srub w meblach.Juz kilka wyciagnal.A my sie cieszylismy,ze grzecznie na polkach siedzi.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]