Pampelka-delikatny biały obłoczek -w swoim DOMU :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 18:39 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Coś do mojej Pampelki nikt nie zagląda... Pampelko, gdybym mogła wziąć teraz kota, już byś u mnie rezydowała :D - pod łózkiem lub za szafą pewnie, znając Cię :mrgreen:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto gru 08, 2009 11:10 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

no własnie nikt do mnie nie zaglada
:evil:
słyszałam Ciociu że u Ciebie moglabym się chować za kanapą i fcale byś sie za to na mnie nie gniewała. Może jednak przyjadę do Ciebie i bedę udawała że jestem nie kotkiem tylko taką snieżną kuleczką? 8)

Obrazek co by tu zrobić z tą piłeczką

Obrazek najpierw ją powącham

Obrazek ugryzę, moze to taka wielka kolorowa chrupka

ObrazekObrazek
Obrazek Chyba sie jednak pobawię. o tak!

i pomysleć że kiedy bałam się zabawek i syczałam na Dużą jak mi je rzucała. Oj, niemądra koteczka ze mnie była :roll:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto gru 08, 2009 11:47 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Śliczny Puchacz :1luvu: Moja Sisi też niestety robi się lekko okrągława, podobna do Ciebie, Pampelko :mrgreen:

Arsnova

Post » Pt gru 11, 2009 13:40 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Ona jest przesłodka !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt gru 11, 2009 23:47 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Śliczna Pampelka :)
Chowa się jak moja Sonia...one takie podobne z charakterów...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro gru 16, 2009 11:44 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Wiecie co się stało??? Wczoraj Duża mnie zapakowała do transporterka i zawiozla do lecznicy. Troszke się bałam, tym bardziej ze jechały ze mną inne koty i wszytskie albo płakały albo sie awanturowały :roll: Tylko ja zachowałam spokój. Pani Doktor obcieła mi pazurki, bo już miałam taaakie długie...moja wina bo sama Duzej nie pozwalam i wyrywam łapki....
Nie bardzo wogole chcialam jechać...ale Duża się strasznie uparła...fakt, przynaję racje, od kilku dni jedno oczko mi spuchło, zaczerwieniło się i troszke bolało. Teraz muszę siedzieć w klatce i Duża zapodaje mi jakieś tabletki, maści do oczków i mówi że teraz bedzie już dobrze. Tylko czemu muszę siedzieć w klatce :| no dobra, wiem...Duża mówi że nie chce współpracować inaczej...no jasne że nie chce....pobiegać za sznurkiem mogę sama od siebie, ale żeby sama przychodzić po jakieś tabletki....pozdrawiam Was z mojej klateczki.

berni

Post » Śro gru 16, 2009 12:38 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Słusznie Pampelko, trzeba stoicko znosić drobne niedogodności, żeby ustrzec się przed większymi. Mądry kot :1luvu:
Całuje Cię Twoja wirtualna ciocia :)

Arsnova

Post » Śro gru 16, 2009 19:58 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Piękna kotka. Dlaczego jeszcze nie ma DS? :kotek:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Śro gru 16, 2009 20:23 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Pewnie dlatego, że jest strachulec :( A większość ludzi woli koty, które same pchają się na ręce... :(

Arsnova

Post » Śro gru 16, 2009 22:01 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

to ja będę podnosić (tyle mogę zrobić niestety...)

DarkTriss

Od: Nie lis 29, 2009 13:14

Post » Czw gru 17, 2009 8:38 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

właśnie Ciocie...też sie dziwie...nikt mnie nie chce, jestem tu już prawie rok a tylko był jeden jedyny telefon o mnie i w dodatku pani juz potem nigdy nie zadzwoniła. Ludzie nie chcą takich kotków jak ja. Cóż poradzę ze urodzilam się tam gdzie się urodzilam, ze tam dorastałam..nikt mnie nie nauczył że noszenie na rekach jest fajne...nawet zabawek nie znałam..straciłam swoje dzieci gdzieś na halach produkcyjnych..żadne nie przeżyło, może ktoś im pomógł, bo wiele ludzi tam narzekało że nas jest za duzo i trzeba zrobić porządek...nie umiałam się bawić, nie znałam co to beztroskie turlanie piłeczki, co to wylegiwanie sie w czystej mięciutkiej pościeli, co to spokojny dobry sen. Nie wiedzialam co to jest drapanie pod bródką. Teraz tylko jeszcze się troszke boje, wolę się ukryć za szafką jak dzieje się coś nowego, boję sie podnoszenia na ręce. Cóż mam na to poradzić....czy ktoś mnie taką pokocha...boję się że nie....

berni

Post » Czw gru 17, 2009 9:36 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Ja cię kocham, Pampelko :1luvu: ale wziąć teraz nie mogę... ale możliwe, że to się jeszcze zmieni - jak się przeprowadzimy.... ale to jeszcze dużo czasu... może ktoś inny cię jeszcze znajdzie :ok:

Arsnova

Post » Czw gru 17, 2009 11:37 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

berni pisze: Teraz tylko jeszcze się troszke boje, wolę się ukryć za szafką jak dzieje się coś nowego, boję sie podnoszenia na ręce. Cóż mam na to poradzić....czy ktoś mnie taką pokocha...boję się że nie....[/i]

Wiesz Pampelko - ja też się kiedyś bałam podnoszenia na ręce. Bo nie wiedziałam co ci duzi chcą zrobić. Nie wiedziałam, że oni mnie będą tylko głaskać i miziać. Takie trzymanie na rękach mnie przerażało. Ale teraz już się tak bardzo nie boję. Nie przepadam za trzymaniem na rękach ale już się nie wyrywam, bo nic złego mi sie nie dzieje na rękach. Może i Ty Pampelko kiedyś się przekonasz, że można wytrzymać na rękach. No bo skoro ci duzi tak strasznie chcą nas brać na ręce...to co zrobić :roll: W zamian dają pyszne jedzonko i można się poprzytulać - a to bardzo lubię :wink:
Moja koleżanka Sonia też nie lubi brania na ręce - ale tak jak ja wytrzymuje cierpliwie jak już ją wezmą. Duzi mówią, ze Sonia i Ty jesteście do siebie bardzo podobne z charakterów. Sonia też się chowa często i nie wychodzi nigdy, kiedy ktoś obcy przychodzi do domu. Ja tam nie wiem dlaczego, bo to ciekawe jest przecież :mrgreen: Coś się dzieje, można sobie pooglądać.

pozdrawiam cię Pampelko

Zuzia

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 17, 2009 16:29 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

W górę nieśmiałą panienkę!
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie gru 20, 2009 16:36 Re: Pampelka-delikatny biały obłoczek.

Pampelko, podobno się coś ostatnio nie bawisz... nie choruj mi tutaj :twisted:

Arsnova

[poprzednia][następna]