KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 05, 2009 16:57 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

przyjdzie jopop, to nam wszystkie niewiadome wyjaśni 8)

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Sob gru 05, 2009 17:36 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

to niech już przyjdzie i wyjaśni :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 05, 2009 17:56 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Agneska pisze:Aleba, a czy to zawsze trzeba wszystko rozumieć? :mrgreen:
BTW, bardzo dziękuję za wczorajsze przechowanie sterylizowańców. 8)

No ja lubię ;)
I nie ma za co :) Podobno nawet miło było. A efektem ubocznym jest wreszcie sprzątnięta przestrzeń pod łóżkiem ;)
Aha, podobno pomyliłaś Blusię z Dzidzią :twisted: Musisz wziąć korepetycje 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob gru 05, 2009 18:02 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Nie pomylilam, tylko przejezyczylam. Przeciez akurat Dzidzi nie da sie pomylic. :-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 05, 2009 21:42 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

ale niecierpliwe baby jesteście ;)

Kaśka dobrze napisała - robimy przymiarkę do różnych przetasowań, żeby zdrowe koty z domów z pp "przekwarantannować" w domach z samymi szczepionymi kotami żeby mogły pójść do adopcji.

Na razie w efekcie tych przetasowań 2 koty od Kaprys2004 wyjechały, a za to Kaprys2004 wzięła obie kotki z lecznicy. Tym samym udało nam się oczyścić lecznicę z kotów piotrkowskich. Po weekendzie wielkie odkażanie :lol:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob gru 05, 2009 21:57 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Czyli Zielonooka i Szkieletka są u Kaprys??? :1luvu: :D

u mnie srebrny kotek dobrze - morfologia wyszła mniej więcej w normie (prócz porąbanych parametrów wątrobowych, prawdopodobnie skutkiem wcześniejszej złej diety :roll: ) no i nadal nie wiadomo co mu tak dech zaparło :twisted: :?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob gru 05, 2009 22:05 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

a w ogóle to przepraszam za opóźnienie w pisaniu, ale mam weekend mocno zawalony ;)

http://www.teatrwielki.pl/repertuar/kon ... ralne.html

:)
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 05, 2009 22:16 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

O, śpiewasz jutro :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob gru 05, 2009 22:22 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

dziś też śpiewałam (nawet w kwartecie :wink: ) i wczoraj też ;)

na jutro PODOBNO są jeszcze bilety ;)
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 05, 2009 22:57 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Asiu gdzie stoisz? Nigdy Cię nie widziałam? :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob gru 05, 2009 23:25 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

to nie wiem czy akurat na tych zdjęciach chciałabym żebyś mnie zapamiętała :)

moja morda dość często pojawia się na zdjęciach kotów w roli tła, przejrzyj sobie wątki;)
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 05, 2009 23:41 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Dziękuję za podpowiedź - spróbuję kiedyś tej metody :)
Teraz muszę zmienić zajęcie bo jakiś baranek coraz gwałtowniej dopomina się o swoje prawa i koniecznie chce chodzić po klawiaturze :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 06, 2009 6:18 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 to proszę bardzo o zdjęcia Zielonookiej i Szkieletki. :)
Jak będą kicie u Ciebie, to moze im imionka jakieś ładne wymyslisz.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie gru 06, 2009 10:21 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

to były niezłe manewry futerk :ok:
a papusiu kociątkom smakowało Asiu ? :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie gru 06, 2009 13:39 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

mimbla64 pisze:Kaprys2004 to proszę bardzo o zdjęcia Zielonookiej i Szkieletki. :)
Jak będą kicie u Ciebie, to moze im imionka jakieś ładne wymyslisz.

Kiciusie już są od wczoraj. Ja - jak to z domu + w dodatkowym amoku przed gośćmi - mam problemy z weekendowym pisaniem..

Są przesłodkie, co tam gadać.

Foty też mam, ale wbiję deczko później, bo aparat wyjechał poza dom.

Nie wiem czy się Wam spodobają imionka, na razie wszystkie moje są dla mnie albo Myszki albo Misie :oops:, ale jakby co to może:

Zielonooka - Trawka (zielony..)
Szkieletka - Słomka (umaszczenie beżowe i chuda jak nieszczęście)

Wyjątkowo jak na mnie, nie mają imion ludzkich..

Obie dziewczynki miziaste, mała włącza motor już kiedy się na nią spojrzy i do niej zagada. Łazi za mną wszędzie. Mój rudy Gofer (zgadnijcie od kogo :lol: ) na nią warczy, gamoń, ale on tak na wszystkie na początku. Gonię gada, bo jak można warczeć i bić łapką taką kruszynkę..

Większa - umościła sobie leżysko na przeciwko kuchni pod wieszakiem na ławie (wygodnie jej tam, bo leży na miekkich bambetlach) i jest też blisko mnie :wink: Mniej jednak lubi koty, warczy przy jedzeniu, a tamte uciekają..

Tak są miziaste, że.. nie dają się spokojnie załatwić, tyko ładują się na kolana. Obie naraz :lol: Uruchomcie wyobraźnię, będziecie miały ubaw :ryk:

Julitka dwa tygodnie we wtorek kiedy zaczęła się jazda, ważyła 2,20 kg.
Dwa-trzy dni później - 1,75 kg.
W ub. piątek, kiedy umierała - 1,60 kg.
Wczoraj - zgadnijcie!!!

..

..

..

2,00 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok:

Maciek powiedział, że bitwa o nią wydaje się wygrana, jęzorek jest zagojony, ale zawsze należy pamiętać, że może coś się wydarzyć. W końcu była mocno chora.. Julinia leży teraz koło mnie razem z innymi kotkami i śpi. Poza spaniem ładnie je, interesuje się różnymi rzeczami, wchodzi w zakazane miejsca (kwiatki), bawi się kuleczkami ze sreberek po czekoladkach = jest pięknie.

Asia powinna dostać mistrzostwo świata z logistyki. Ogromnie mi tęskno jednak za Sprintką i Kszykiem. Przesłodkie moje kociątka.. Że też nie można wszystkich zostawić..

Uciekam. Pa pa.
Ostatnio edytowano Nie gru 06, 2009 13:45 przez Kaprys2004, łącznie edytowano 1 raz

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]